Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Aangepaste groepsaccommodatie 35 personen

Rustig gelegen aangepaste groepsaccommodatie, ideaal voor familie of vrienden weekend. Deze groepsaccommodatie ligt bij een vakantieboerderij die uitermate geschikt is voor jonge kinderen. Naast de diverse speelplekken en toestellen is er ook een indoor speel/kinderboerderij waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Daarnaast is er bij en rondom de vakantieboerderij ook voor volwassenen van alles te beleven.

De indeling van het aangepaste groepsverblijf.

Het groepsverblijf heeft een ruime woonkamer met aansluitend een grote professionele keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 13 slaapkamers, onderverdeeld in 9 slaapkamers voor 2 personen en 4 slaapkamers voor 3 personen, al deze kamers zijn voorzien van een eigen wasmeubel met grote spiegel. Boven bevinden zich 5 aparte doucheruimtes en 1 toilet voor nachtelijk gebruik. De groepsaccommodatie heeft een overdekt terras aan de noordzijde en een terras met grasveld aan de zuidzijde. Vanuit de hal kunt u in het aangepaste deel van de accommodatie komen, dit deel is geschikt voor 5 personen. Naast een aangepaste douche en toilet is er 1 elektrisch in hoogte verstelbaar bed en een in hoogte verstelbare keuken. Natuurlijk is de gehele groepsaccommodatie drempelvrij en voorzien van draadloos internet.

De omgeving van het groepsverblijf.

Met vakantieboerderij Schuppen Recreatie als uitvalsbasis voor uw verblijf in de Achterhoek is een uitje in Gelderland of Overijssel zo gemaakt. Op ongeveer 10 minuten rijden vind u al het mooie Lochem, kunststadje Diepenheim en museumstad Borculo. Voor vertier nog dichter bij, is museum/speelboerderij erve Brooks een leuk uitstapje tijdens uw familieweekend, en ook nog eens op loopafstand.
Rondom de aangepaste groepsaccommodatie is ook veel te beleven, naast de speeltoestellen, trampoline en de jeu de boules baan is er ook een indoor kinderboerderij (Diervertier) met volop speelmogelijkheden. 

De voordelen op een rij:

  • 15 slaapkamers, daarom ideaal voor familieweekenden.
  • Aangepast, voor minder validen in uw gezelschap.
  • Extra aparte leefruimte, fijn voor een beetje privacy.
  • Ruim, binnen en buiten zeer veel ruimte.
  • De omgeving, veel attracties en activiteiten.
  • Speelplekken, met trampoline, diverse speeltoestellen jeu de boulesbaan
  • Diervertier, veel vertier zelfs bij slecht weer.
« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"Heerlijke plek om te zijn"
We waren de eerste en meteen ook de enige gasten tnt van het nieuwe seizoen.
We hebben genoten.
Vriendelijke mensen, geweldig uitzicht, keurig onderhouden terrein, schoon en modern sanitair. En onze dochter van ruim 3 vond het diervertier en de speeltoestellen helemaal te gek. Kortom, echt een aanrader!
Angelique     03-04-2018
We hebben een geweldig familieweekend gehad in jullie grote vakantieverblijf.
Alles was aanwezig wat we nodig hadden heerlijke bedden,hele mooie omgeving en genoeg te beleven voor jong en oud
Vooral de kinderen hebben genoten van jullie dierenvertier.
Weet nu al dat we zeker terug komen.
Lidian Kelders     26-03-2018