Aanbiedingen

Natuurlijk genieten bij vakantieboerderij Schuppen Recreatie.

Groepsaccommodatie 12 personen

Wilt u er ook even lekker tussenuit met uw familie of vrienden? Deze groepsaccommodatie in de Achterhoek is de ideale plek voor uw weekend of weekje weg. Dit vakantiehuis met 5 slaapkamers voor in totaal 12 personen exclusief kinderen in kinderbedjes is ideaal voor families, Terwijl u dus overdag geniet van de gezelligheid en de drukte, kunt u zich s'avonds heerlijk terugtrekken op uw eigen kamer. Deze groepsaccommodatie beschikt over een ruime keuken, woonkamer en voldoende sanitaire voorzieningen. Er is een terras op de noordzijde en op de zuidzijde. En u kunt gratis gebruik maken van Wifi.

Met uw familie of vrienden logeren in een vakantiehuis 5 slaapkamers.

De groepsaccommodatie is gelegen bij een vakantieboerderij op de grens van Achterhoek en Twente. Rondom de accommodatie is vertier voor jong en oud. Naast Klootschieten, jeu de boules en volleybal is er ook een voetbalveldje, meerdere speeltoestellen, een zandbult, een trampoline, diverse traptrekkertjes en fietsjes en zelfs een indoor kinderboerderij.

De omgeving van de groepsaccommodatie Achterhoek.

Wilt u toch de omgeving verkennen dan zijn er diverse leuke attracties op slechts enkele minuten. Zo is Speel- en pannenkoeken boerderij erve Brooks op loopafstand, en ben je binnen 10 minuten in het mooie Lochem, kunststadjes Diepenheim en museumstad Borculo.
Voor de 
activiteiten in de omgeving klikt u hier, en zoekt u een georganiseerde groepsactiviteit kijk dan hier.

Voordelen van deze groepsaccommodatie Achterhoek:

  • Ruime groepsaccommodatie.
  • 5 slaapkamers voor 12 personen.
  • Veel te doen voor jong en oud.
  • Zeer schone accommodatie.
  • Indoor kinderboerderij.
« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"Heerlijk!"
Afgelopen weekend hebben wij de dertig persoons accommodatie gehuurd, wat was het mooi! Wij hebben een enorm fijn weekend gehad, tussen de leuke dieren op de boerderij en in de super georganiseerde accommodatie. Bedankt en misschien tot ziens!
Eva     27-11-2017
"Fijn week-end!!!"
Wij, de familie Enzler, hebben een heerlijk weekend in de groepsaccommodatie gehad. Wat heerlijk om in een accommodatie te komen waar het zoooo schoon is. Fantastisch!. Klein min puntje was er wel. Het zou heel erg fijn zijn als er ergens in de keuken een stelling zou kunnen worden geplaatst om je boodschappen kwijt te kunnen en misschien wat gezelliger verlichting?
Het is een aanrader voor andere families om naar de Schuppen Recreatie te komen! Winny Enzler
Familie Enzler     07-11-2017