Aanbiedingen

Natuurlijk genieten bij vakantieboerderij Schuppen Recreatie.

Kamperen met een groep

Samen met familie of vrienden kamperen bij een vakantieboerderij in Gelderland doe je bij Schuppen Recreatie. Gezellig met elkaar vertoeven terwijl de kinderen zich vermaken op de speeltoestellen en trampoline. Ook een kampvuur mag natuurlijk niet ontbreken, hiervoor is een plek gecreëerd waar u gezellig met elkaar kunt zitten, en kunt genieten van de ondergaande zon. Om het groepskamperen nog aangenamer te maken is er een ruimte waar u bij minder weer binnen kunt zitten met uw groep. Tijdens de Hemelvaart, Pinksteren en zomervakantie is het helaas niet mogelijk met een groep te kamperen.

Activiteiten tijdens het groepskamperen Gelderland

Naast de vele speeltoestellen voor de kinderen kunnen er ook nog diverse andere gratis activiteiten worden georganiseerd, wat dacht u bijvoorbeeld van een jeu de boules toernooi of een oud hollands rondje klootschieten. Ook bieden wij diverse andere arrangementen aan die u vooraf bij ons kunt reserveren, zie hiervoor onze groepsarrangementen. Het kampeerveld waar u met uw groep verblijft is voorzien van 9 ruime comfortplaatsen allen met een eigen water en stroom aansluiting inclusief afvoer. Van deze 9 comfortplekken zijn 5 plekken verhardt met stenen. Mocht u niet voldoende hebben aan 9 plekken dan is er ruimte voor het plaatsen van extra bijzettentjes.

De voordelen van Groepskamperen bij Schuppen Recreatie:

  • U staat met uw groep alleen op een veld.
  • Bij slecht weer is er een binnenruimte te huur.
  • s avonds gezellig met elkaar rond het kampvuur.
  • Iedere kampeerplek zijn eigen water en stroom aansluiting.
  • Mooi en schoon sanitair.
  • Veel vertier voor jong en oud.
  • Indoor speel- kinderboerderij voor mindere dagen.

Tarieven camping

« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"Vakantie"
We hebben weer een fijne vakantie gehad op de schuppen recreatie. Echt een erg leuke camping voor jonge jonge kinderen. We zijn er nu al drie keer geweest en komen vast weer een keer terug. Alles is er netjes en leuke dingen te doen voor de kinderen. En erg vriendelijke mensen.
Fam vd Berg     28-08-2017
Ook dit jaar weer een fijne vakantie gehad! Tot volgend jaar!
Fam. Schoen     12-08-2017