Aanbiedingen

Natuurlijk genieten bij vakantieboerderij Schuppen Recreatie.

Kamperen met een groep

Samen met familie of vrienden kamperen bij een vakantieboerderij in Gelderland doe je bij Schuppen Recreatie. Gezellig met elkaar vertoeven terwijl de kinderen zich vermaken op de speeltoestellen en trampoline. Ook een kampvuur mag natuurlijk niet ontbreken, hiervoor is een plek gecreëerd waar u gezellig met elkaar kunt zitten, en kunt genieten van de ondergaande zon. Om het groepskamperen nog aangenamer te maken is er een ruimte waar u bij minder weer binnen kunt zitten met uw groep. Tijdens de Hemelvaart, Pinksteren en zomervakantie is het helaas niet mogelijk met een groep te kamperen.

Activiteiten tijdens het groepskamperen Gelderland

Naast de vele speeltoestellen voor de kinderen kunnen er ook nog diverse andere gratis activiteiten worden georganiseerd, wat dacht u bijvoorbeeld van een jeu de boules toernooi of een oud hollands rondje klootschieten. Ook bieden wij diverse andere arrangementen aan die u vooraf bij ons kunt reserveren, zie hiervoor onze groepsarrangementen. Het kampeerveld waar u met uw groep verblijft is voorzien van 9 ruime comfortplaatsen allen met een eigen water en stroom aansluiting inclusief afvoer. Van deze 9 comfortplekken zijn 5 plekken verhardt met stenen. Mocht u niet voldoende hebben aan 9 plekken dan is er ruimte voor het plaatsen van extra bijzettentjes.

De voordelen van Groepskamperen bij Schuppen Recreatie:

  • U staat met uw groep alleen op een veld.
  • Bij slecht weer is er een binnenruimte te huur.
  • s avonds gezellig met elkaar rond het kampvuur.
  • Iedere kampeerplek zijn eigen water en stroom aansluiting.
  • Mooi en schoon sanitair.
  • Veel vertier voor jong en oud.
  • Indoor speel- kinderboerderij voor mindere dagen.

Tarieven camping

« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"Heerlijk!"
Afgelopen weekend hebben wij de dertig persoons accommodatie gehuurd, wat was het mooi! Wij hebben een enorm fijn weekend gehad, tussen de leuke dieren op de boerderij en in de super georganiseerde accommodatie. Bedankt en misschien tot ziens!
Eva     27-11-2017
"Fijn week-end!!!"
Wij, de familie Enzler, hebben een heerlijk weekend in de groepsaccommodatie gehad. Wat heerlijk om in een accommodatie te komen waar het zoooo schoon is. Fantastisch!. Klein min puntje was er wel. Het zou heel erg fijn zijn als er ergens in de keuken een stelling zou kunnen worden geplaatst om je boodschappen kwijt te kunnen en misschien wat gezelliger verlichting?
Het is een aanrader voor andere families om naar de Schuppen Recreatie te komen! Winny Enzler
Familie Enzler     07-11-2017