Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Vouwwagen verhuur

Heerlijk spelen in de natuur of in de indoor kinder boerderij, uw kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens deze boerderijvakantie.

Er zijn diverse speelplekken verdeeld over de kindercamping, heerlijk met water en zand spelen, in het zwembadje, of klimmen en klauteren op de speeltoestellen. Ook worden er tijdens de zomervakantie diverse activiteiten georganiseerd waar uw kinderen aan mee kunnen doen.

De Vouwwagen

Op een verharde ondergrond op ons veld de Weijde Blick verhuren wij een vouwwagen geschikt voor 5 personen. De vouwwagen is voledig ingericht zodat u alleen badlinnen, keukenlinnen en uw eigen kleding mee kunt nemen. Bedlinnen mag u zelf mee nemen, maar is ook te huur bij aanvang. U beschikt over een eigen waterkraan naast de vouwwagen en een 6 Ampere stroomaansluiting. Het moderne sanitairgebouw met familiedouche en babyruimte ligt nabij uw plek en wordt goed schoon gehouden. In het hoogseizoen is er zelfs speciaal kindersanitair in een echte pipowagen.

Boerderijvakantie met gratis activiteiten

Rondom de vakantieboerderij worden tijdens de zomermaanden diverse kleine activiteiten georganiseerd. Uitgangspunt voor deze activiteiten is meestal de indoor kinderboerderij ”Diervertier”. Hebben uw kinderen bijvoorbeeld al wel eens op een ezel gereden, of geknuffeld met een varken? Naast activiteiten met dieren wordt er ook geknutseld en heerlijk gekookt, zelf je eigen pizza maken, lekkere koekjes of appelflapjes bakken.... genoeg te beleven dus.

Waarom naar onze kindercamping voor uw boerderijvakantie?

  • Overzichtelijke knusse velden.
  • Ruime plek met water en elektra aansluiting.
  • Schoon en mooi sanitair.
  • kindersanitair in het hoogseizoen.
  • Speeltoestellen op het kampeerveld.
  • Indoor speel/kinderboerderij.
  • U pakt alleen uw persoonlijke spullen en bent klaar.

Tarieven camping

« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"Geweldig vriendenweekend"
Dit was de tweede keer dat we hier met een grote groep vrienden waren. Wederom een geweldig weekend gehad met een grote groep vrienden (26). Alles gewoon netjes geregeld en de kinderen (leeftijd 1-9) hebben zich super vermaakt in Diervertier (speelhal met o.a. hooischuur en speeltoestellen). De accommodatie is heel mooi en netjes onderhouden. Zeker een pluspunt is dat er ruim voldoende serviesgoed is. De woonkamer is onlangs gerenoveerd en super mooi ingericht met veel gezellige hoeken - voor elk wat wils (spelletje spelen, aan tafel zitten, kletsen in een zithoek). Kortom, bedankt Schuppenrecreatie!
Esther     30-10-2018
"Heerlijke plek om te zijn"
We waren de eerste en meteen ook de enige gasten tnt van het nieuwe seizoen.
We hebben genoten.
Vriendelijke mensen, geweldig uitzicht, keurig onderhouden terrein, schoon en modern sanitair. En onze dochter van ruim 3 vond het diervertier en de speeltoestellen helemaal te gek. Kortom, echt een aanrader!
Angelique     03-04-2018