Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Schuppen Recreatie

is een vakantieboerderij in de Achterhoek op de grens van Gelderland en Overijssel.
Van origine een Agrarisch bedrijf met varkens en koeien, maar vanaf 2002 geleidelijk omgetoverd tot een heerlijke vakantieplek voor jong en oud.

Het ruim opgezette kampeerterrein is zo ingericht dat rustzoekers geen hinder ondervinden van de spelende kinderen of de personen die verblijven in accommodaties.
Er zijn 4 ruime maar toch knusse campingveldjes die van alle gemakken zijn voorzien. Zo heeft iedere plek een eigen elektra aansluiting en waterkraan, en zijn er diverse plekken verhard. Het mooie en vooral schone toiletgebouw bevindt zich midden tussen de campingvelden, ook is er tijdens de drukke periodes extra (kinder) sanitair in de vorm van een pipowagen.

De accommodaties zijn geschikt voor 4/5 personen, 12 personen of 30 personen en zijn allen geschakeld. Ook is er een aangepaste accommodatie, speciaal gebouwd en ingericht voor minder validen en rolstoelgebruikers. In iedere accommodatie zit een compleet ingerichte keuken, voldoende stoelen aan de eettafel en slaapkamers voor 2 of 3 personen met heerlijke bedden. Op het terras aan de voorzijde van het huisje kunt u heerlijk genieten van de middagzon, wordt dit u te heet dan kunt u op het terras aan de achterzijde van de woning genieten van enkele boerderijdieren in de aangelegen wei.

Naast de camping en de accommodaties is er sinds 2014 ook een indoor kinderboerderij met diverse speelmogelijkheden. Ideaal voor een regenachtige of koude dag, maar ook in de zomer is het heerlijk vertoeven in Diervertier. Tijdens de zomervakanties worden er in Diervertier iedere dag activiteiten georganiseerd, veelal gerelateerd aan dieren of het buitenleven. Daarnaast bieden wij ook arrangementen aan voor jong en oud en voor ieder budget.

Enkele grotere plaatsen in de omgeving zijn het mooie Lochem, kunst stadje Diepenheim en museum stad Borculo, allen binnen 10 minuten te bereiken met de auto.

Graag ontvangen wij u op onze vakantieboerderij.

 

"Heerlijke plek om te zijn"
We waren de eerste en meteen ook de enige gasten tnt van het nieuwe seizoen.
We hebben genoten.
Vriendelijke mensen, geweldig uitzicht, keurig onderhouden terrein, schoon en modern sanitair. En onze dochter van ruim 3 vond het diervertier en de speeltoestellen helemaal te gek. Kortom, echt een aanrader!
Angelique     03-04-2018
We hebben een geweldig familieweekend gehad in jullie grote vakantieverblijf.
Alles was aanwezig wat we nodig hadden heerlijke bedden,hele mooie omgeving en genoeg te beleven voor jong en oud
Vooral de kinderen hebben genoten van jullie dierenvertier.
Weet nu al dat we zeker terug komen.
Lidian Kelders     26-03-2018