Aanbiedingen

Natuurlijk genieten bij vakantieboerderij Schuppen Recreatie.

Diervertier

Vakantieboerderij met dieren.

Wat als het eens slecht weer is tijdens uw verblijf op onze vakantieboerderij..... geen probleem. Bij onze vakantieboerderij met dieren is een prachtige indoor kinderboerderij, zo vermaakt jong en oud zich zelfs als het koud of nat is buiten. Binnen in de indoor kinderboerderij (Diervertier) zijn diverse dieren die de kinderen kunnen knuffelen of aaien, en als je geluk hebt mag je helpen om de jonge geitjes of lammetjes de fles te geven.

Lekker binnen spelen.

Naast de dieren zijn er nog diverse speelmogelijkheden, kies zelf je liedje in de minidisco en verzin je eigen dansje onder het licht van echte discolampen. Of ga je liever op avontuur in het hooipaleis, met donkere hoekjes en smalle doorgangen? En natuurlijk heerlijk glijden op de glijbanen of racen op de skelterbaan. Kortom genoeg te beleven. Naast heerlijk spelen bieden wij ook diverse arrangementen aan voor een spannend of creatief kinderfeestje. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Familiedag of feestje in Diervertier!

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een familiedag of feestje? Zelfs in de koude maanden van het jaar is het genieten in Diervertier. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speelschuur kunt u gezellig bij elkaar zitten in de kantine. U mag zelf uw eten en drinken verzorgen, maar dit kunt u ook aan ons overlaten. Onze kantine is al te huur voor € 50,- inclusief 10 personen, voor iedere extra persoon rekenen wij € 4,-.  Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Zoekt u een leuke activiteit tijdens uw familiedag, kijk dan hieronder bij onze arrangementen.

De voordelen van deze camping met kinderboerderij:

  • Heerlijk warm en droog binnen spelen
  • veel aaibare dieren
  • Diverse speelmogelijkheden
  • Verwarmde kantine met warme dranken automaat
  • Boerderijautomaat met eitjes van eigen kippen
  • Mogelijkheid tot een buffet (in overleg)

 

 

 

 

 

 

« Faciliteiten overzicht
Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Het hele jaar door leuke indoor kinderfeestjes.

Groepsarrangementen

Groepsarrangementen

Leuk arrangement voor alle leeftijden.

"Heerlijk weekend gehad"
Een mooi en ruim huis, omgeving van het huis ruim en heerlijk voor de kinderen om te spelen. De dieren erbij maakte het erg leuk. Gewoon prima
Fam van Wijk     26-10-2017
"..."
Enorme fijne midweek gehad in een heerlijk groot en vooral schoon huis. Voor de kinderen van ruime speelgelegenheid en ook alles buiten ziet er goed verzorgd uit!!
Complimenten
Bostelaar     21-10-2017