Aanbiedingen

Natuurlijk genieten bij vakantieboerderij Schuppen Recreatie.

Groepsaccommodatie Achterhoek

Ruime groepsaccommodatie voor 12 personen gelegen in de mooie Achterhoek. Deze accommodatie is gelegen bij een vakantieboerderij met diverse speeltoestellen, zandspeelplaatsen en een grote indoor kinderboerderij. Ideaal dus voor families en vriendengroepen met jonge kinderen. Bestaat uw gezelschap alleen uit volwassenen... kijk dan eens bij onze arrangementen voor een leuke activiteit tijdens uw verblijf bij ons. En wilt u lekker tot rust komen in de Achterhoek..... kijk en geniet.

Vakantiehuis met 5 slaapkamers.

De groepsaccommodatie achterhoek zelf heeft naast een gezellige zithoek, een volledig ingerichte open keuken die voorzien is van een vaatwasmachine, magnetron en veel koel- en vriesruimte. Voor een groep koken is dus mogelijk en zelfs gezellig omdat de keuken zich in de zelfde ruimte bevindt. In deze ruimte bevindt zich ook de grote eethoek waar u met uw hele gezelschap aan plaats kan nemen voor de maaltijden of een gezellig spel.
Op de begane grond bevindt zich 1 ruime slaapkamer met 2 losse boxspring bedden, een eventueel kinderbedje kan bij geplaatst worden op aanvraag. Deze slaapkamer is voorzien van een wastafel en kledingkast. Op de begane grond bevinden zich ook nog een toilet en badkamer met wasmeubel.
Vanuit de hal kunt u via een veilige brede trap naar de bovenverdieping, op de bovenverdieping bevindt zich een badkamer met douche, toilet en wasmeubel. Ook zijn hier de 4 overige slaapkamers, allen voorzien van 1 persoons boxspringbedden en een kledingkast. Er zijn 2 slaapkamers voor 2 personen en 2 slaapkamers voor 3 personen, op aanvraag zijn hier ook kinderledikantjes bij te plaatsen.

Meer informatie over de accommodatie en foto's vindt u hier.

Groepsaccommodatie Achterhoek

Groepsaccommodatie Achterhoek

 

De omgeving van de groepsaccommodatie 12 personen.

Naast de vele speelmogelijkheden en activiteiten op de vakantieboerderij, is er in de omgeving ook veel te beleven. Zo zijn er tal van Musea, zwembaden en activiteiten op maar enkele kilometers van de groepsaccommodatie Achterhoek. Zoekt u het nog dichter bij de groepsaccommodatie dan is Pannenkoeken/speelboerderij Erve Brooks een prima uitstapje op maar 1 kilometer. Voor diverse arrangementen in de omgeving kunt u kijken op onze groepsarrangementen pagina, mocht u speciale wensen hebben neem dan gerust contact met ons wij helpen u graag met het organiseren van een leuk verblijf.

Voordelen van deze groepsaccommodatie Achterhoek:

  • Ruime groepsaccommodatie.
  • 5 slaapkamers voor 12 personen.
  • Gratis draadloos internet.
  • Veel te doen voor jong en oud.
  • Zeer schone accommodatie.
  • Indoor kinderboerderij.
"Heerlijk!"
Afgelopen weekend hebben wij de dertig persoons accommodatie gehuurd, wat was het mooi! Wij hebben een enorm fijn weekend gehad, tussen de leuke dieren op de boerderij en in de super georganiseerde accommodatie. Bedankt en misschien tot ziens!
Eva     27-11-2017
"Fijn week-end!!!"
Wij, de familie Enzler, hebben een heerlijk weekend in de groepsaccommodatie gehad. Wat heerlijk om in een accommodatie te komen waar het zoooo schoon is. Fantastisch!. Klein min puntje was er wel. Het zou heel erg fijn zijn als er ergens in de keuken een stelling zou kunnen worden geplaatst om je boodschappen kwijt te kunnen en misschien wat gezelliger verlichting?
Het is een aanrader voor andere families om naar de Schuppen Recreatie te komen! Winny Enzler
Familie Enzler     07-11-2017