Aanbiedingen

Natuurlijk genieten bij vakantieboerderij Schuppen Recreatie.

Beoordelingen

"Vakantie"
We hebben weer een fijne vakantie gehad op de schuppen recreatie. Echt een erg leuke camping voor jonge jonge kinderen. We zijn er nu al drie keer geweest en komen vast weer een keer terug. Alles is er netjes en leuke dingen te doen voor de kinderen. En erg vriendelijke mensen.
Fam vd Berg     28-08-2017
Ook dit jaar weer een fijne vakantie gehad! Tot volgend jaar!
Fam. Schoen     12-08-2017
"Leuke en gezellige camping"
We hebben hier met plezier 2 weken gestaan! Mooi sanitair, ruime plekken, elke plaats een kraan.. erg aardige camping beheerders, leuke activiteiten..

Kortom zeker een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen!!
Fam. van Dijk     10-08-2017
Geweldige camping, met ook op ons veld geweldig uitzicht en een verharde plaats. Goed sanitair en genoeg te doen voor de kinderen!
Jan Willem Goossen     08-08-2017
"Super!"
We vonden het weer super! Na 3 jaar weer terug geweest en nog steeds een heerlijke plek voor een ontspannen vakantie met jonge kinderen. Ze hebben zich zó goed vermaakt dat er dikke tranen rolden toen we weer naar huis moesten. Het is uitgebreider dan 3 jaar terug, maar t blijft heerlijk kleinschalig en daar houden wij van!
Het sanitair voor de kids is ook heel fijn én schoon.
We komen zeker nog eens terug! Dank voor de fijne weken
Familie Pegels     03-08-2017
"Topcamping voor (kleine) kinderen!"
We gaan regelmatig met onze kleinkinderen naar campings die ingericht zijn voor kleine kinderen. Schuppen laat vele campings ver achter zich. Er is zelfs met regen, veel voor en met de kinderen te doen zoals een prachtige grote schuur met speeltoestellen en dieren. Echt top en om terug te komen.
Holtkamp     26-06-2017
"Een hele mooie en gezellige plek om met familie te verblijven"
In het vaderdagweekend hebben we weer genoten met onze hele familie van deze mooie locatie. De kinderen hebben zich ook prima vermaakt met de vele speelmogelijkheden. Het was zondag heel warm weer en toen werd het badje gevuld met water zodat de kleinste kinderen lekker even konden afkoelen. Nogmaals enorm bedankt en graag tot een volgende keer.
Jennifer Wijbrandts     25-06-2017
Super fijne en leuke gezellige maar zeker ook rustige camping waar we graag komen
Kort     07-06-2017
Wij hebben een top 3daagse gehad ,een geweldige accomodatie veel ruimte goede bedden .dank voor jullie gastvrijheid. Groetjes Ger en Annie Peters.
Ger en Annie Peters     03-06-2017
"Geweldig weekend"
Een erg mooi weekend met kinderen en kleinkinderen. Compacte kleine camping met alle voorzieningen prima in orde. Mooie verharde sta plaatsen. Ideaal voor onze vouwwagen. Het kleine poedel badje was geweldig voor de kleintjes om te spetteren en te spatteren. Daarnaast nog een erg mooi binnen speel gebeuren met diverse dieren.
Al met al top. We komen zeker terug.
Johan Klein Severt     02-06-2017
Wat een fijne camping, voor jong en oud en daar tussenin. We kregen een prachtige plaats op het Panoramaveld met een schitterend uitzicht en een grasveld als een biljartlaken! Het sanitair is fantastisch en wordt piekfijn schoongehouden. Zeer vriendelijke en behulpzame familie. Top!
Jan en Berna Buwalda     28-05-2017
"Fantastisch kampeerweekend"
Afgelopen weekend een schitterend kampeerweekend met onze kleinzoon. Wij stonden op plaats nummer 2 tegenover een mooie grote zandbak waar onze kleinzoon naar hartelust heeft gespeeld. Verder ook nog genoten van Knorretje het 9 maanden oude minivarkentje en de binnenspeelplaats met de hooiberg en glijbanen en al het kleinvee en buiten stonden fietsjes skelters traktoren te kust en te keur. Ondanks dat wij zo dicht in de buurt wonen komen wij graag terug met onze kleinkinderen. Wat hebben zij genoten en opa en oma ook!!
Fam. H.H. Lefers     15-05-2017
"Super weekend gehad!"
Wij waren hier met een grote groep en ook wat jonge kinderen. We hebben allemaal erg genoten. Het huis is ruim en de woonkamer zit niet onder de slaapkamers, waardoor je 's avonds geen last hebt van geluid als er nog mensen na blijven 'borrelen'. Voor de kinderen is er genoeg te beleven, het diervertier en de speeltuintjes zijn top. Een barbecue was geen probleem en ook onze zeskamp konden we gewoon zonder problemen doen. Wij waren allemaal tevreden, dus wie weet tot volgend jaar!
van den Bunt     11-05-2017
"Heerlijke week gehad."
We hadden een midweek geboekt in één van de huisjes (die lekker ruim zijn en waar het je aan niks ontbreekt) en hebben ons geen moment verveeld. Het weer werkte niet helemaal mee maar daar hebben wij geen moment last van gehad. Het diervertier viel erg in de smaak bij onze dochters. (Ezel rijden en een lammetje de fles geven!) Ook zijn we naar Erve Brooks geweest wat ook zeker een aanrader is. De eigenaren verstaan hun vak en zijn alleraardigst.
Wij hopen nog een keer terug te komen.
Fam. v/d Sluijs/ de Ruiter     06-05-2017
heel mooie camping met prachtig sanitair. plaatsen met mooi vergezicht, niet ver van sanitair gebouw. Alles goed verzorgd. ideaal voor kinderen! We hebben het ondanks het koude weer toch naar ons zin gehad.
Cor en Truus van Delft     01-05-2017
"Super accommodatie"
Met een groep van 32 volwassenen en kinderen hebben we echt een super weekend gehad. Accommodatie en de ligging zijn echt top, alles was netjes en voor de kinderen was het met alle speeltuinen en de dieren een echte paradijs!
Emina Joosten     11-04-2017
"Fantastisch weekend!"
Wij waren met een gezelschap van 30 man. Leeftijd variërend van 3 tot 75 jaar. Super mooie locatie met veel spelplezier voor de kinderen. Ruime keuken, huiskamer. Slaapkamers boven maar goed en het aantal badkamers was ook erg prettig. Al met al een aanrader!
Familie De Mink     26-03-2017
"Super weekend"
Heerlijk weekend gehad in een heel schone groepsaccommodatie. Prima bedden. Meubilair wat antiek. Als iets kapot gaat, bijv. een glas, wordt dit niet direct in rekening gebracht. Dieren om de boerderij erg leuk voor kinderen. Ook buiten veel speelmogelijkheden.
J. Harmelink     20-03-2017
"Beviel uitstekend!"
Met de fietsclub van Universiteit Twente op trainingsweekend. Locatie was perfect, dichtbij de trainingswedstrijden in Eibergen en Enter.
Het huisje was tiptop in orde: Mooie ruime woonkamer met veel ruimte om te chillen. Veel koelkastruimte, mooie grote badkamers, fijne keuken en erg fijne bedden. Echt een uitstekende locatie! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs!
Arnout Kempenaar     07-03-2017
"top!"
voor de 2e keer geweest om oud en nieuw te vieren en het was weer erg leuk! alles netjes, de familie is erg gastvrij en als er iets is staan ze er met 5 minuten!
Carbiet schieten is ook altijd weer erg leuk om mee te maken
ook erg leuk dat diervertier er bij gekomen is!
nu alleen nog een (binnen)zwembad en het park is helemaal compleet!
Ramona     03-01-2017
"Meiden weekend"
Wij waren met een groep van 10 dames in november en hebben genoten van schuppenrecreatie er waren goede bedden het alles was heel schoon het interieur was iets verouderd maar het was prima wij hebben genoten het is een mooi parkje met veel voor. Kinderen groetjes peggy
Peggy der Kinderen     16-11-2016
"Wat een week!,,"
Wij hebben een ontzettend fijne week gehad. Een keurig appartement schoon en goed onderhouden.
Wij komen graag nog een keer terug, al is het alleen maar voor de rust.
En niet te vergeten het ontvangst, niets op aan te merken

Tot ziens Hennie en Rob van Halteren. 11
R.M. van Halteren     20-10-2016
"Weekje op de boerderij"
Tijdens een zomers weekje in Augustus 2016 op een mooie plek gestaan met enorm uitzicht. Kleinkinderen hebben zich bijzonder goed vermaakt. Het sanitair is perfect.
Kleinkinderen willen zeker terug komen.
Teuni de Roos     20-10-2016
"Wat een fijne relaxte vakantie!"
Wat hebben we een fijne relaxte vakantie gehad op deze mooie camping. Voor ons dochtertje van 2 was de "zandbak voor de deur" ideaal. De hele dag was ze met zand en water in de weer. Ook hebben we verschillende keren meegedaan mer de leuke activiteiten.

De tweede week stonden we op een plek met fantastisch uitzicht, wat een rust.
De voorzieningen op de camping zijn top en het personeel is erg vriendelijk. We komen zeker nog een keertje terug!
Jessica Anschutz     20-10-2016
"aangepast vak.huis"
hallo Fam. Reurink
We hebben genoten van ons verblijf in uw vakantie woning. Het huisje is prima ingericht voor rolstoelgebruikers, zoals onze kleinzoon, die met ons bij u verbleef. Lekker ruim, drempelloos, aangepaste wc en badkamer, in hoogte verstelbaar bed ( goed voor mijn rug bij verzorging, in- en uit bed brengen/halen). En alles superschoon, vond vooral mijn vrouw :-)
Kortom, prima verblijf bij u gehad.
groeten
H.Knebel
H.Knebel     20-10-2016
"Broertjesweekend"
Wij hebben met vier broers en 1 zwager een geweldig weekend gehad in jullie appartement. De rust die het uitstraalde was heerlijk. Het appartement was van alle gemakken voorzien en de bedden lagen uitstekend. De omgeving is verrassend mooi en zeer landelijk. Voor fietsen is het een paradijs. We komen zeker terug. Bedankt en tot ziens.
Jan Visser     20-10-2016
"ervaring huisje"
Voor de jaarlijkse vriendenbijeenkomst hebben we samen een huisje gehuurd.
Het was hier prima, allereerst schoon en zoals afgesproken was alles aanwezig.
Wat we erg konden waarderen was ook het servies en bestek, geen van alles wat, maar mooi, heel en volledig was.
Rest nog op te merken de vriendelijke ontvangst en de goede sfeer.
En natuurlijk de mooie omgeving waar we van hebben genoten.
M. de Witte     20-10-2016
"Prima camping"
Afgelopen week hebben wij een aantal dagen op de camping van Schuppen Recreatie gestaan om onze caravan uit te proberen. En dat is prima gelukt. Leuke, goed ondehouden camping. Prima sanitair. Onze kinderen zijn inmiddels te oud om mee te gaan. maar we hebben met plezier gekeken hoe de jonge kinderen zich vermaakten met alle speeltoestellen, zandbak, tractoren/fietsjes en dieren. Daarnaast is de Achterhoek prachtig en hebben we tussen de buien door veel gefietst. We komen zeker nog eens terug.
Bert en Jenny     20-10-2016
"Onvergetelijk"
Samen met onze jongste dochter en haar gezin ruim 2,5 week gekampeerd op het familieveld. We hadden ruime plekken met het zicht op de zandbak met waterpomp!! Wat meer hadden de kleintjes ( en de vakantiebuurtjes van nr 4 en 5 :-) ) nodig om hun vakantie compleet te maken. Uren van waterpret. Bij slecht weer was er het diervertier en er waren veel activiteiten voor de kleintjes. De hartelijkheid waarmee we werden ontvangen, er zijn voor je gasten, het sanitair spic en span, belangstellend hoe tent de hoosbui had doorstaan. Het is de familie Reurink er alles aan gelegen om hun gasten het zo goed mogelijk naar de zin te maken. Chappeau!!
Komen wij terug naar Schuppen Recreatie? zeker weten!
Huub en Anja     20-10-2016
"Fijne camping"
Het verblijf bij Schuppen Recreatie was geweldig. De kindvriendelijke ontvangst en het contact met de eigenaren was fijn. De camping ziet er keurig uit, en er is leuk vertier voor de kleinere jeugd. Maar ook wij, als senioren, hebben volop genoten van de mooie camping!
Ben en Ria     20-10-2016
"Familie weekend"
Beste familie Reurink

Ons familieweekend was weer super in de groepsaccommodatie. Wij hadden mooi weer. De kinderen hebben genoten in het diervertier. Zij waren niet weg te slaan bij het pasgeboren ezeltje. Voor volgend jaar hebben wij opnieuw gereserveerd.
Tot ziens en hartelijke groeten,
Linda Kruis
Linda Kruis     20-10-2016
"camping"
hoi we waren verrast prima een super camping we zijn zeer tevreden naar huis gegaan bij leven en welzijn komen we weer
ewindt     20-10-2016
Schrijf zelf een review
"Vakantie"
We hebben weer een fijne vakantie gehad op de schuppen recreatie. Echt een erg leuke camping voor jonge jonge kinderen. We zijn er nu al drie keer geweest en komen vast weer een keer terug. Alles is er netjes en leuke dingen te doen voor de kinderen. En erg vriendelijke mensen.
Fam vd Berg     28-08-2017
Ook dit jaar weer een fijne vakantie gehad! Tot volgend jaar!
Fam. Schoen     12-08-2017