Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Aangepaste groepsaccommodatie voor 30 personen in Gelderland

De aangepaste groepsaccommodatie voor 30 personen ligt in een rustige omgeving in Gelselaar, Gelderland. Het huis is ideaal voor een weekend met familie of vrienden. De accommodatie ligt bij een vakantieboerderij die uitermate geschikt is voor jonge kinderen. Er zijn diverse speelplekken en speeltoestellen. Ook is er een indoor speelboerderij voor uren vermaak. Volwassenen beleven tevens genoeg in en rondom de boerderij.

De indeling van de aangepaste groepsaccommodatie voor 30 personen in Gelderland

Het ruime groepsverblijf heeft een woonkamer met een grote professionele keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 13 slaapkamers. Er zijn 9 slaapkamers voor 2 personen en 4 slaapkamers voor 3 personen. Elke kamer heeft een eigen wastafel met grote spiegel. Boven zijn er 5 aparte doucheruimtes en 1 toilet voor ’s nachts. De groepsaccommodatie in Gelderland heeft een overdekt terras voor 30 personen aan de noordzijde en een terras met grasveld aan de zuidzijde. Vanuit de hal komt u in het aangepaste deel van de accommodatie. Dit gedeelte biedt ruimte voor 5 personen. Er zijn een aangepaste douche, een in hoogte verstelbaar bed en een in hoogte verstelbare keuken. Uiteraard is de gehele groepsaccommodatie voor 30 personen drempelvrij. Zo heeft iedereen een leuke vakantie in Gelderland. Ook is er draadloos internet aanwezig in het groepsverblijf.

Prachtige omgeving om te ontdekken tijdens het verblijf

Met de groepsaccommodatie voor 30 personen op de vakantieboerderij maakt u gemakkelijk een uitje in Gelderland of Overijssel. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes in de omgeving, zodat u lekker de natuur in kunt voor een lange wandeling of een picknick. Bezoek het kasteel in Diepenheim, ontdek het Hof van Eckberge of maak een tocht met een huifkar bij beleefboerderij De Melktap. Op de kindvriendelijke vakantieboerderij is veel te doen voor kinderen. Zo beleeft jong en oud leuke tijden bij ons op de boerderij.

De voordelen van de aangepaste accommodatie

Door onze groepsaccommodatie in Gelderland voor 30 personen te boeken, ondervindt u vele voordelen:

  • 15 slaapkamers, waardoor deze locatie ideaal is voor familieweekenden.
  • Aangepast, voor minder validen in uw gezelschap.
  • Extra aparte leefruimte voor een beetje privacy.
  • Binnen en buiten zeer veel ruimte.
  • Veel attracties en activiteiten in de omgeving.
  • Speelplekken, met trampoline, diverse speeltoestellen en een jeu de boulesbaan.
  • Diervertier in de indoor kinderboerderij.

Uiteraard hebben sommige vakanties een zakelijker tint. Bijvoorbeeld als u op werkreis bent. Voor een zakelijk verblijf, boekt u bij ons gemakkelijk een vergaderlocatie. Deze ruimte gebruikt u tijdens een familieweekend bijvoorbeeld voor een leuke opening met PowerPointpresentatie.

Plan uw familie- of vriendenweekend direct

Verzeker uzelf ervan dat het weekend doorgaat en boek de aangepaste groepsaccommodatie voor 30 personen in Gelselaar, Gelderland. Door alle gemakken in het huis, ontspant iedereen tijdens het weekend weg optimaal. Vragen stelt u door te bellen naar 0545-482070 of te e-mailen naar info@schuppenrecreatie.nl. Wij denken graag met u mee over de vele mogelijkheden en arrangementen die het best op uw wensen aansluiten.

« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019
"geweldig familieweekend!"
We hebben met onze familie enorm genoten van dit heerlijke huis. Het is mooi en comfortabel ingericht. Er is veel ruimte in en om het huis, en de omgeving is prachtig.
Nelleke Koop     24-07-2019