Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Aangepaste groepsaccommodatie 35 personen

Rustig gelegen aangepaste groepsaccommodatie, ideaal voor familie of vrienden weekend. Deze groepsaccommodatie ligt bij een vakantieboerderij die uitermate geschikt is voor jonge kinderen. Naast de diverse speelplekken en toestellen is er ook een indoor speel/kinderboerderij waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Daarnaast is er bij en rondom de vakantieboerderij ook voor volwassenen van alles te beleven.

De indeling van het aangepaste groepsverblijf.

Het groepsverblijf heeft een ruime woonkamer met aansluitend een grote professionele keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 13 slaapkamers, onderverdeeld in 9 slaapkamers voor 2 personen en 4 slaapkamers voor 3 personen, al deze kamers zijn voorzien van een eigen wasmeubel met grote spiegel. Boven bevinden zich 5 aparte doucheruimtes en 1 toilet voor nachtelijk gebruik. De groepsaccommodatie heeft een overdekt terras aan de noordzijde en een terras met grasveld aan de zuidzijde. Vanuit de hal kunt u in het aangepaste deel van de accommodatie komen, dit deel is geschikt voor 5 personen. Naast een aangepaste douche en toilet is er 1 elektrisch in hoogte verstelbaar bed en een in hoogte verstelbare keuken. Natuurlijk is de gehele groepsaccommodatie drempelvrij en voorzien van draadloos internet.

De omgeving van het groepsverblijf.

Met vakantieboerderij Schuppen Recreatie als uitvalsbasis voor uw verblijf in de Achterhoek is een uitje in Gelderland of Overijssel zo gemaakt. Op ongeveer 10 minuten rijden vind u al het mooie Lochem, kunststadje Diepenheim en museumstad Borculo. Voor vertier nog dichter bij, is museum/speelboerderij erve Brooks een leuk uitstapje tijdens uw familieweekend, en ook nog eens op loopafstand.
Rondom de aangepaste groepsaccommodatie is ook veel te beleven, naast de speeltoestellen, trampoline en de jeu de boules baan is er ook een indoor kinderboerderij (Diervertier) met volop speelmogelijkheden. 

De voordelen op een rij:

  • 15 slaapkamers, daarom ideaal voor familieweekenden.
  • Aangepast, voor minder validen in uw gezelschap.
  • Extra aparte leefruimte, fijn voor een beetje privacy.
  • Ruim, binnen en buiten zeer veel ruimte.
  • De omgeving, veel attracties en activiteiten.
  • Speelplekken, met trampoline, diverse speeltoestellen jeu de boulesbaan
  • Diervertier, veel vertier zelfs bij slecht weer.
« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"Familieweekend 12 april"
Beste familie Reurink

Wij hebben een prachtig weekend gehad. Wat is de huiskamer mooi geworden. Prachtig en gezellig! De keuken en inventaris voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. De afwas machine voldoet, maar met zo'n groot gezelschap, duurt het iets langer. Gevolg er werd met de hand afgewassen. Wat weer mooie gesprekken opleverde :-)

De kinderen vonden de schuur geweldig. De jongste was helemaal verliefd op Pieter, maar vond hem ook zielig omdat hij maar 1 oog had :-) . Daar moest ze thuis nog even om huilen. Lief he! Ook gingen ze meteen in bad, want ze roken naar boer, hihi.

De familie heeft heerlijk geslapen en boven geen geluidsoverlast van beneden is ook super.

Ja wat zal ik nog meer zeggen. Het was super en ik heb begrepen dat mijn schoonzus al contact heeft gehad over volgend jaar. Dat zegt denk ik genoeg.

Nogmaals super bedankt!

Lieve groet van de familie ten Brinke
Gea ten Brink     16-04-2019
"Familieweekend"
Beste familie Reurink

Wat is het huis mooi geworden! We zijn 2 jaar geleden ook geweest en nu weer.
De reacties van onze familie waren allemaal enthousiast! Wauw! Vooral de vrouwen… die wilden thuis ook wel zo’n mooie, zachte bank!
En de opgemaakte bedden, de schone kamers, vloerverwarming in de kamer, echt weer toppie voor elkaar!
Het was weer geweldig!!

Het volgende familieweekend wordt vast weer bij jullie gepland!
De kids zijn helemaal weg van het diervertier! Ze zijn nog maar net wakker en vragen al weer of ze naar de diertjes mogen.

Hier nog tips:

misschien een keertje een mengkraan in de keuken plaatsen…
En de struik bij de voordeur geeft nu veel zwarte besjes die naar binnen worden gelopen. Vlekken op de vloer… Ik zou m weghalen.
Maar jullie vinden het misschien niet erg en die besjes zijn er niet het hele jaar. T is ook maar een tip.

Nou, ik zeg gewoon tot ziens!

Vriendelijke groet,

Berthine van Triest
van Triest     19-03-2019