Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Groepsaccommodatie 40 personen Gelderland

De groepsaccommodatie 40 personen op onze vakantieboerderij in Gelselaar, Gelderland, is een combinatie van de groepsaccommodatie voor dertig personen met een slaapzaal voor tien personen. Het vakantiehuis biedt daarmee ruimte aan groepen tot 40 personen. Zo kunt u met een groot gezelschap gezamenlijk overnachten

De indeling van de groepsaccommodatie voor 40 personen

De groepsaccommodatie voor 40 personen is een combinatie van twee groepsaccommodaties. In het vakantiehuis vindt u slaapplekken voor wel 40 personen. Er is een ruime woonkamer met aansluitend een grote professionele keuken. Bij iedere slaapkamer van het vakantiehuis hoort een eigen toilet, douche en wasmeubel met grote spiegel. De groepsaccommodatie voor 40 personen op onze kampeerboerderij heeft een overdekt terras aan de noordzijde en een terras met een grasveld aan de zuidzijde van het vakantiehuis. Vanuit de hal van het vakantiehuis voor 40 personen komt u in het aangepaste deel van de accommodatie. Dit gedeelte biedt ruimte voor 4 personen. Er zijn een aangepaste douche en toilet, een in hoogte verstelbaar bed en een in hoogte verstelbare keuken. Uiteraard is de gehele groepsaccommodatie voor 40 personen op onze vakantieboerderij drempelvrij. Ook is er draadloos internet aanwezig. De extra slaapzaal bevindt zich op de eerste verdieping, en is uiterst geschikt voor de jeugdige bezoekers. Naast tien losse bedden beschikt de kamer over enkele wastafels.

De omgeving van de groepsaccommodatie

Een uitje in Overijssel of Gelderland maakt u zo met uw groepsaccommodatie voor 40 personen als uitvalsbasis. Op ongeveer tien minuten rijden, vindt u het mooie Lochem, het kunststadje Diepenheim en de museumstad Borculo. Voor vertier dichterbij is het museum- /speelboerderij Erve Brooks een leuke uitstap tijdens uw familieweekend. Deze Saksische boerderij bevindt zich op loopafstand. Op dagen waarop het kouder is, kunt u in het ruime familiehuis knus borrelen en spellen spelen.

Vermaak op de Achterhoekse vakantieboerderij

Rondom de groepsaccommodatie met 16 slaapkamers voor 40 personen beleeft u ook veel. Voor kinderen zijn er diverse speeltoestellen en een trampoline. Volwassenen kunnen jeu de boules spelen of met de kinderen naar de indoor kinderboerderij Diervertier. Wij bieden een aantal groepsarrangementen aan. Zo verveelt uw groep zich geen enkel moment tijdens het verblijf in de groepsaccommodatie voor 40 personen in Gelselaar, op onze kampeerboerderij. 

De voordelen van de aangepaste groepsaccommodatie 

Met een vriendenweekend of u met uw familie kunt u overnachten op verschillende locaties. U kiest voor het overnachten in deze groepsaccommodatie voor 40 personen vanwege de volgende voordelen die het vakantiehuis te bieden heeft:

  • Er zijn 16 slaapkamers; 

  • Het verblijf is binnen en buiten zeer ruim;

  • Aangepast, voor mindervaliden in uw gezelschap;

  • Extra aparte leefruimte voor een beetje privacy;

  • Er is een speelveld, met trampoline, diverse speeltoestellen en een jeu-de-boulesbaan;

  • Gratis wifi.

Boek het vakantiehuis voor 40 personen

Voor overnachtingen met een grote groep, boekt u eenvoudig en snel online onze leuke en ruime groepsaccommodatie voor 40 personen. Stuur een e-mail naar info@schuppenrecreatie.nl of bel naar 0545-482070 om de diverse mogelijkheden voor het vakantiehuis voor 40 personen op onze kampeerboerderij te bespreken.

« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

Beste Martijn en familie,

Hier nog even een bericht om jullie te vertellen dat we een uitstekend weekend hebben gehad in jullie prachtige accommodatie.
Alles zag er prima uit en was keurig schoon.
De barbecue hadden jullie ook prima geregeld met voldoende lekker vlees en salades en sauzen.

Ook waren we erg blij dat we als kampeerders met onze caravans en camper terecht konden.

Wel vinden we het vervelend dat het zo nat was en daardoor wat spoorvorming is ontstaan in het gras.
We hebben ons best gedaan om met wegrijden zo weinig mogelijk te verpesten en denken dat het verder wel meevalt.

Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer!
vd Vlught     12-04-2023
"Super familieweekend"
Met 30 personen was het een fantastisch familieweekend. Natuurlijk door het prachtige weer, maar ook de hele vakantieboerderij was perfect. Genoeg ruimte, grote tafels, veel zitruimte, ruime keuken, bjjna elke slaapkamer eigen sanitair. Voldoende kopjes, glazen, pannen etc. En niet te vergeten lekker schoon. En voor de kleine kinderen veel speelruimte buiten en in het diervertier. Kortom, een echte aanrader.
Anita Jochems     28-03-2022