Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Camping voor groepen

Zoekt u een geschikte camping waar u met een groep op vakantie kunt gaan? Schuppen Recreatie in Gelderland is dé camping voor groepen!

Van kamperen op de camping, overnachten in een groepsaccommodatie tot een familiedag met leuke activiteiten. Ontzettend veel mogelijkheden voor groepen op onze vakantie- en dierenboerderij in de Achterhoek.

Groepskamperen

De camping is uitermate geschikt voor groepen. Wilt u komen kamperen met een groep vrienden of de hele familie? Het kan allemaal. Samen met uw gezelschap kunt u zich installeren op een van de kampeervelden, geschikt voor tent, caravan en vouwwagen. Sommige plaatsen zijn verhard, dus ook met een camper bent u van harte welkom. 

Vanaf de kampeerplaatsen geniet u van een groene en natuurlijke omgeving. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin, kunt u even bijkletsen met de hele groep of juist ontspannen in alle rust en ruimte. 

Meer informatie

Kindvriendelijke groepscamping

Onze groepscamping is buitengewoon geschikt voor een verblijf met kinderen. Voor alle leeftijden is er wel iets te beleven. Van de speeltuintjes met glijbaan, klimrek, skelterbaan of trampoline tot volop plezier in de dierenboerderij Diervertier. In deze indoor speel- en dierenboerderij kunnen kinderen de dieren aaien en knuffelen, dansen in de minidisco of spelen in het hooipaleis. 

Ook leuk om hier een kinderfeestje of familiedag te organiseren! Zo kunnen kinderen ook in de koude wintermaanden, lekker binnenspelen.

Over Diervertier

Camping voor groepen - indoor dierenboerderij

Groepslocatie nodig?

Ook wanneer u liever niet kampeert, kunt u op onze camping voor groepen overnachten. Wij hebben een mooie groepsaccommodatie voor tot wel 35 personen! In de grote vakantieboerderij liggen diverse vakantiewoningen die met of los van elkaar gebruikt kunnen worden. Zo kunt u met 20, 30 of zelfs 35 personen op verblijven. 

De groepsaccommodatie Gelderland is geschikt voor 30 personen en beschikt over een ruime woonkamer met moderne keuken, 13 slaapkamers met comfortabele bedden en 5 doucheruimtes. Voor een grotere groep kan er een vakantiehuisje toegevoegd worden. Hierdoor creëert u nog eens 5 extra slaapplekken.

Camping voor groepen - groepsaccommodatie

Activiteiten op de camping

Natuurlijk hebben wij verschillende activiteiten die u ter plaatse kunt uitvoeren. Wat dacht u van een fiets- of wandelroute om zo de prachtige Achterhoek te ontdekken? Of een partijtje jeu-de-boules of klootschieten? We kunnen ook een huifkartocht voor kinderen organiseren. Informeer naar de mogelijkheden of kijk bij de groepsarrangementen die wij voor groepen op de camping bieden. Of gaat u er liever een dagje op uit?

Bekijk hier alle omgeving tips!

Barbecue voor de hele groep

Verblijft u op onze camping voor groepen, dan moet er natuurlijk ook wat gegeten worden. Dat kunnen wij voor jullie verzorgen! Bestel een barbecuepakket en geniet van een overheerlijke gezamenlijke barbecue met de hele groep. In samenwerking met de plaatselijke keurslager verzorgen wij diverse pakketten. Tevens kunnen wij de barbecue en het gas verzorgen, evenals de schoonmaak achteraf. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Barbecue assortiment

"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019
"geweldig familieweekend!"
We hebben met onze familie enorm genoten van dit heerlijke huis. Het is mooi en comfortabel ingericht. Er is veel ruimte in en om het huis, en de omgeving is prachtig.
Nelleke Koop     24-07-2019