Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Familiedag bij Schuppen Recreatie

Bent u op zoek naar een leuke invulling voor uw familiedag? En lijkt het u leuk om bijvoorbeeld een groepsactiviteit te combineren met een overnachting? Dan hebben wij bij Schuppen Recreatie misschien wel dé perfecte invulling voor uw familiedag. Bij ons kunt u namelijk verschillende activiteiten doen en deze combineren met een verblijf op ons park.

Activiteiten voor uw familiedag

Laten we eerst eens kijken naar de leuke activiteiten die u tijdens uw familiedag kunt ondernemen. Bij Schuppen Recreatie kunt u verschillende gratis activiteiten doen, zoals een leuk Jeu de Boules toernooi en een klootschietwedstrijd, maar u kunt er ook voor kiezen een passieve of actieve activiteit in de omgeving van onze vakantieboerderij te reserveren. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan een spannend 'Wie is de Mol' spel, maar ook een leuk regionaal spel als het 'Hanze Handelsspel'. 

Activiteiten buiten de vakantieboerderij

Wij noemden al even het 'Wie is de Mol'- en het 'Hanze Handel'-spel, maar in de omgeving van ons vakantiepark kunt u nog veel meer leuke activiteiten ondernemen tijdens uw familiedag. Reserveer bijvoorbeeld de 'Borculo Ultimate Adventure'. Dit is een avonturentocht waarbij u door middel van steppen, raften en een GPS tocht uw weg naar het startpunt. Tijdens dit avonturenspel krijgt u ook een lunch en een lekker drankje onderweg. En dit is een spel van 5 uur, dus u heeft meteen al een gevulde familiedag.

City Survival in Deventer

Een ander leuk spel is het 'City Survival Spel' in Deventer. Tijdens dit spel gaat u, na het eten van een heerlijke lunch, aan de hand van zoekvragen de stad Deventer door. En tijdens deze speurtocht zult u allerlei leuke (en soms spannende) opdrachten uit moeten voeren in de stad Deventer. Durft u het aan?

Familiedag City Survival

En nog veel meer...

Natuurlijk heeft de omgeving van onze Vakantieboerderij nog veel meer leuks voor u en uw familie in petto. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Kijk dan even op de omgeving pagina.

 

Groepsaccommodaties voor uw familiedag

Natuurlijk kunt u van uw familiedag bijvoorbeeld een familieweekend maken. Om die mogelijkheid voor u te faciliteren beschikken wij over twee mooie groepsaccommodatie waarin u met 30 en 35 personen kunt verblijven. De accommodaties zijn zo ingericht dat ze uitstekend geschikt zijn voor een familiedag.

Groepsaccommodatie Gelderland voor 30 personen

De groepsaccommodatie Gelderland voor 30 personen is een mooie groepsaccommodatie op ons vakantiepark. Het huis beschikt over 13 slaapkamers, wat het ideaal maakt voor familieweekenden. Er is een mooie zithoek in het gebouw aanwezig, en er zijn voldoende tafels en stoelen beschikbaar om heerlijk met de hele familie te dineren. Er zijn 5 aparte doucheruimtes aanwezig. Ook kunt u heerlijk buiten zitten op een terras, en lekker een balletje trappen op het naastgelegen veldje.

Familiedag Groepsaccommodatie

Aangepaste groepsaccommodatie 35 personen

De aangepaste groepsaccommodatie is geschikt voor 35 personen, en aangepast voor mindervaliden. Deze accommodatie is hetzelfde als zijn voorganger, met een extra ruimte waar nog eens 5 personen in kunnen overnachten. In totaal beschikt deze woning, met extra ruimte, over 15 slaapkamers. Daarnaast is er ook een aparte leefruimte, zodat uw gezelschap net wat meer privacy heeft. 

Groepskamperen tijdens uw familiedag

Ook als u met de hele familie wilt kamperen kunt u bij Schuppen Recreatie terecht. u kunt bij ons namelijk groepskamperen. Groepskamperen is hartstikke leuk, want u verblijft gewoon in uw eigen tent of caravan, maar staat wel op een gezamenlijk veld. De kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin terwijl u lekker bij kunt kletsen met uw familie. Dat maakt het een extra speciaal familieweekend.

Boek uw familiedag nu

 
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019
"geweldig familieweekend!"
We hebben met onze familie enorm genoten van dit heerlijke huis. Het is mooi en comfortabel ingericht. Er is veel ruimte in en om het huis, en de omgeving is prachtig.
Nelleke Koop     24-07-2019