Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Familiedag in Gelderland

Een origineel idee voor een familiedag in Gelderland? Bij Schuppen Recreatie beleeft u zonder twijfel een dag om nooit meer te vergeten! De vele mogelijkheden zorgen ervoor dat uw familiedag helemaal naar wens samengesteld kan worden en dus altijd binnen uw budget past.

Voor jong en oud

Vakantieboerderij Schuppen Recreatie biedt tal van activiteiten en groepsarrangementen voor een onvergetelijke familiedag in Gelderland. 

Activiteiten voor de hele familie

Rondom de vakantieboerderij kunnen tal van familieactiviteiten georganiseerd worden. Kinderen vermaken zich kostelijk op de speeltoestellen als trampoline en glijbaan. De volwassenen kunnen een wedstrijdje jeu-de-boules opzetten of eropuit voor een rondje klootschieten. Op het grote grasveld kunt u uiteraard ook een eigen zeskamp of andere activiteiten uitvoeren. Een volleybal- of voetbaltoernooi of wat dacht u van Oudhollandse spellen? Houdt u van een actieve fiets- of wandeltocht? De omgeving van Schuppen Recreatie in Gelderland leent zich er perfect voor!

Diervertier

In de kinder- en speelboerderij staan onze dieren te popelen om geaaid en geknuffeld te worden door de kinderen. Voor een leuke afwisseling kan er gespeeld worden op het speeltoestel en gedanst worden in de minidisco. Of wat dacht u van lekker spelen en verstoppen in het hooipaleis met smalle doorgangen en donkere hoekjes? Voor de koude en natte dagen is deze indoor speeltuin ideaal. Geniet van een warm drankje in de bijgelegen kantine. Plezier voor iedereen op de familiedag in Gelderland!

Lees meer

Arrangementen familiedag

Behoort u tot de organisatie van de familiedag in Gelderland, maar wilt u hier niet uren bezig zijn? Bij Schuppen Recreatie kunt u ook verschillende groepsarrangementen boeken. Zo heeft u een paar activiteiten al kant-en-klaar voor uw familiedag. Dit zijn de mogelijkheden:

  1. Wie is de Mol?
  2. Het Hanze Handelsspel
  3. Boculo Ultimate Adventure
  4. Citysurvival Deventer

Volop plezier en gezelligheid tijdens uw familiedag!

Familiedag arrangementen

Gezellige afsluiting van de dag

Wat is er nou leuker om de familiedag in Gelderland af te sluiten met een gezamenlijke barbecue? Wij kunnen een barbecuebuffet met barbecue en gasaansluiting voor u verzorgen. 

Barbecuepakketten

Een heel weekend

U woont wat verder weg, maar wilt toch graag de familiedag in Gelderland houden? Ook dan is Schuppen Recreatie in Gelselaar is perfecte bestemming! Bij ons kunt u namelijk een groepsaccommodatie huren voor tot wel 35 personen. Tevens is het mogelijk om met eigen kampeermiddel te komen. Een heel veld alleen voor uw familie! Kom groepskamperen in Gelderland met eigen caravan, tent of vouwwagen. Zo heeft u meerdere dagen om gezellig activiteiten met de hele familie te ondernemen. Leuk idee voor een familieweekend toch?

Familiedag Gelderland

"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019
"geweldig familieweekend!"
We hebben met onze familie enorm genoten van dit heerlijke huis. Het is mooi en comfortabel ingericht. Er is veel ruimte in en om het huis, en de omgeving is prachtig.
Nelleke Koop     24-07-2019