Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Een groepsaccommodatie met 15 slaapkamers

Home > Groepsaccommodatie 15 slaapkamers

Bent u op zoek naar een ruime groepsaccommodatie met 15 slaapkamers? Dan is onze vakantieboerderij zeker iets voor u. Bij Schuppen Recreatie hebben we plek voor kleine en grote groepen. Als u houdt van de natuur en graag in Gelderland overnacht, is Gelselaar de perfecte uitvalsbasis voor uw groepsweekend.

Ontdek de mogelijkheden

  • Indoor kinderboerderij
  • Aangepast vakantiehuis

Beleef veel als u verblijft in onze groepsaccommodatie met 15 slaapkamers

Wilt u graag een vakantiehuis huren voor een weekendje weg met een grote groep? Dan hoeft u zich niet te vervelen in en rondom de groepsaccommodatie die over 15 slaapkamers beschikt. Bij uw groepsverblijf kunt u genieten van een heerlijke barbecue die wij graag voor u verzorgen. Gaat u graag op stap? In de omgeving zijn een aantal zwembaden, kastelen en boerderijen om te bezoeken. Op ons terrein hebben we een indoor kinderboerderij, waar kinderen met elkaar en dieren kunnen spelen. Ondertussen kunnen de volwassenen dan gezellig met elkaar jeu de boules spelen. U maakt het verblijf zo druk of ontspannen als u zelf wilt.

Boek bij ons een verblijf voor een grote groep

Als u interesse heeft in onze groepsaccommodatie met 15 slaapkamers, boek deze dan online. Met vragen neemt u gemakkelijk contact met ons in Gelselaar op door te bellen naar 0545-482070 of een e-mail te sturen naar info@schuppenrecreatie.nl.

Plan jouw vergadering

 

Familiehuis Gelderland

"Super familieweekend"
Met 30 personen was het een fantastisch familieweekend. Natuurlijk door het prachtige weer, maar ook de hele vakantieboerderij was perfect. Genoeg ruimte, grote tafels, veel zitruimte, ruime keuken, bjjna elke slaapkamer eigen sanitair. Voldoende kopjes, glazen, pannen etc. En niet te vergeten lekker schoon. En voor de kleine kinderen veel speelruimte buiten en in het diervertier. Kortom, een echte aanrader.
Anita Jochems     28-03-2022
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019