Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Groepsaccommodatie in Overijssel huren?

Overijssel is een prachtige provincie waar heel veel te zien en te doen is. Het is dan ook niet zo gek dat u samen met een groep vrienden of familie wilt komen genieten van alles dat deze provincie te bieden heeft. Daarom is een groepsaccommodatie in Overijssel van Vakantieboerderij Schuppen Recreatie misschien wel wat u zoekt. Op onze vakantieboerderij kunt u op verschillende manieren met groepen verblijven.

Grote groepsaccommodatie Overijssel

Bent u van plan met een grote groep naar onze groepsaccommodatie Overijssel te komen? Dan is onze Accommodatie Gelderland voor 30 personen misschien de accommodatie voor u. Vanuit de accommodatie kunt u gemakkelijk de regio verkennen. De groepsaccommodatie beschikt over 13 slaapkamers en 5 afzonderlijke badkamers. De accommodatie heeft zeer veel ruimte en is daardoor bijvoorbeeld uitstekend geschikt als groepsaccommodatie in Overijssel voor een vriendenweekend of een familieweekend.

Ook aangepaste groepsaccommodatie mogelijk

Zoekt u een groepsaccommodatie in Overijssel die is aangepast voor mindervaliden? Dan kunt u ook de groepsaccommodatie voor 30 personen uitbreiden met een extra ruimte voor 5 personen. Zodoende kunt u dan 35 mensen meenemen tijdens uw verblijf. Deze extra ruimte is toegankelijk voor minder validen.

Groepsaccommodatie Overijssel

Groepskamperen in Overijssel

Ook kunt u bij onze Vakantieboerderij groepskamperen. Groepskamperen is niets anders dan gezellig met zijn allen op 1 veldje verblijven. U bent in zo'n geval ook de enige die gebruikt maakt van de camping en bijbehorende faciliteiten. Dit is vooral leuk als u ook met kinderen komt. Als zij lekker aan het spelen zij op het park, bijvoorbeeld bij de kinderboerderij, kunnen de volwassenen gezellig bij elkaar zitten. 

Groepsaccommodatie Overijssel - Deventer

Ontdek Overijssel vanuit uw groepsaccommodatie

Vanuit uw groepsaccommodatie heeft u allerlei mogelijkheden om de mooie provincie Overijssel te ontdekken. Op fietsafstand vindt u bijvoorbeeld Markelo, waar u een gezellig stadscentrum kunt vinden. Rijd u iets verder, dan komt u uit in Hanzestad Deventer. Deventer staat bekend als gastheer van het jaarlijkse Dickens Festival. Ook kunt u in Deventer genieten van de prachtige oude gebouwen van de stad. Via een rondleiding komt u de rijke geschiedenis van de stad te weten. Absoluut een aanraden vanuit uw groepsaccommodatie in Overijssel.

Vermaak naast de vakantieboerderij

Ook vlak bij de vakantieboerderij kunt u leuke dingen doen. Bijvoorbeeld bij Erve Brooks. Dit is een pannenkoekenboerderij, stammend uit de 15e eeuw, met daarbij allerlei leuke activiteiten. Dit is een fantastische plek voor gezinnen met kinderen, en bovendien op kleine afstand van onze vakantieboerderij.

Boek nu uw groepsaccommodatie in Overijssel

"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019
"geweldig familieweekend!"
We hebben met onze familie enorm genoten van dit heerlijke huis. Het is mooi en comfortabel ingericht. Er is veel ruimte in en om het huis, en de omgeving is prachtig.
Nelleke Koop     24-07-2019