Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Op zoek naar een groepscamping?

Bent u op zoek naar een leuke groepscamping? Bij Schuppen Recreatie bent u van harte welkom om met een groep te komen kamperen. Onze camping is volledig gericht op groepen die samen kamperen en beschikt dan ook over alle faciliteiten. De camping heeft een mooie ligging midden in de Gelderse natuur.

Gezellig op een groepsveld

Bent u van plan te gaan kamperen met uw vrienden of familie in Gelderland? Kom dan naar groepscamping Schuppen Recreatie. Op ons groepskampeerterrein kunt u met kleine en grote groepen terecht. Hartstikke gezellig toch! Kamperen in de Achterhoek op een groepscamping, omgeven door een mooie natuur. Het groepsveld is dé plek waar jullie met z'n allen een gezellige groepsvakantie kunnen beleven. In alle rust en ruimte kamperen en met leuke gezamenlijke activiteiten.

Het kampeerveld waar uw groep verblijft, heeft 8 ruim opgezette comfortplaatsen. Deze beschikken allemaal over water- en stroomaansluiting, inclusief afvoer. Omdat u samen met uw groep altijd de enige gast bent op de camping, beschikt u over het hele sanitairgebouw en een binnenruimte waar u kunt zitten.

Familie- of vriendenweekend?

Komt u kamperen met de hele familie tijdens een familieweekend of -vakantie? Danis de keuze voor een groepscamping ideaal. Terwijl de kinderen zich vermaken bij de vele speeltoestellen, dieren of op het grote sportveld, kunt u even lekker bijkletsen of natuurlijk zelf ook actief aan de slag. En dat allemaal terwijl u bent omringd door een prachtige, groene omgeving en geniet in de privacy van alleen uw eigen groep. 

Ook wanneer u met uw vrienden- of vriendinnengroep de Achterhoek wilt ontdekken, kunt u verblijven op groepscamping Schuppen Recreatie. Op een gezellig kampeerveld kunt u allen tentjes opzetten. Wat dacht u van wat leuke sportieve activiteiten met uw vrienden? Wij bieden diverse groepsarrangementen. En dan de dag afsluiten met een lekkere welverdiende barbecue. Ook dat regelen wij voor u!

Kom groepskamperen!

Groepscamping

Liever een groepsaccommodatie?

ZIjn er in uw groep zowel kampeerders als mensen die in een grote accommodatie willen overnachten? Dat kan in onze vakantieboerderij! Op groepscamping Schuppen Recreatie in Gelselaar overnacht u al met een groep tot wel 35 personen. De groepsaccommodatie in Gelderland biedt slaapplaats aan 30 personen. Er is een grote woonkamer met moderne keuken, 13 slaapkamers en 5 doucheruimtes. Het aangrenzende vakantiehuisje biedt nog een plek aan 5 extra personen. Ideaal toch!

Boek nu!

Groepscamping

Verken de omgeving 

Groepscamping Schuppen Recreatie ligt in Gelderland, tegen de grens met de provincie Overijssel. De Achterhoek, een veelzijdige regio in Nederland en vlak bij de Duitse grens. U kunt dus alle kanten op om de omgeving te verkennen! Ontdek de dorpen en steden in de omstreken.

In Lochem beleeft u een actieve middag in het Klimbos Achterhoek. In Ruurlo bezoekt u het prachtige kasteel en ontdekt u de magie van Carel Willink in Museum MORE. En als we de omgeving nu eens per boot verkennen? Ga varen met de Berkelzomp. Laat uw kinderen ronddwalen in het grootste doolhof van Europa, in Ruurlo. Is het een keer slecht weer? Ga dan eens naar de binnenspeeltuin Megapret in Lievelde. Hier is tevens een buitenspeeltuin, midgetgolfbaan en een waterspeeltuin.

Kortom, er is van alles te beleven in de buurt van groepscamping Schuppen Recreatie. Van zwembad, speeltuin en klimbos tot musea, kastelen en wijnhoeve. Kom en ontdek de Achterhoek.

Bekijk alle omgevingstips

"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019
"geweldig familieweekend!"
We hebben met onze familie enorm genoten van dit heerlijke huis. Het is mooi en comfortabel ingericht. Er is veel ruimte in en om het huis, en de omgeving is prachtig.
Nelleke Koop     24-07-2019