Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Groepskamperen

Op vakantie met uw familie of vriendengroep? Kom dan groepskamperen bij Schuppen Recreatie in de Achterhoek!

Waar het vroeger nog een agrarisch bedrijf was, is het in 2002 helemaal omgetoverd tot een prachtige vakantiebestemming. Kom helemaal tot rust op onze vakantieboerderij, ontdek de omgeving via de vele wandel- en fietsroutes, of ga op de actieve tour met één van onze speciale groepsarrangementen. U hoeft zich geen moment te vervelen op de leukste vakantieboerderij van Gelderland!

Luxe kamperen in het groen

Als u kiest voor groepskamperen, beschikt u bij Schuppen Recreatie over 8 ruime kampeerplaatsen die zijn voorzien van water- en stroomaansluiting inclusief afvoer. Samen met uw groep bent u de enige gast op de camping waardoor u beschikt over het hele sanitair gebouw en een binnenruimte waar u kunt zitten. In het sanitair gebouw staan tevens ook enkele grote koel-vriescombinaties waar u gebruik van kunt maken. Dit is echt kamperen met luxe!

Groepskamperen

Gezellig barbecueën tijdens uw verblijf!

Geen zin om te koken, of wilt u gewoonweg genieten van een heerlijke barbecue? Dit kan bij Schuppen Recreatie en we kunnen het u nog gemakkelijker maken door het allemaal voor u te organiseren. Onze samenwerking met de keurslager zorgt ervoor dat u zelf niets hoeft te regelen. Geef uw bestelling door en wij zorgen ervoor dat alles op het afgesproken tijdstip op uw kampeerplaats arriveert. De barbecue en het gas kunnen ook worden verzorgd, evenals de schoonmaak na gebruik! 

Bekijk onze barbecuepakketten

Activiteiten tijdens het groepskamperen

De kinderen kunnen zich optimaal vermaken met de vele toestellen, het grote sportveld en het knuffelen en aaien van de dieren. Daarnaast worden ook andere activiteiten georganiseerd, zoals een jeu-de-boules-toernooi of een potje oud Hollands klootschieten. Als dat nog niet genoeg is, zijn er voor grote groepen speciale groepsarrangementen die van tevoren te boeken zijn. Speel Wie is de Mol?, laat de innerlijke onderhandelaar zien met het Hanze Handelsspel of verken Borculo per step, boot en te voet!

De voordelen van groepskamperen 

  • U huurt het volledige kampeerterrein. Er zijn dus geen overige kampeergasten.
  • Eigen binnenruimte.
  • Iedere kampeerplek zijn eigen water- en stroomaansluiting.
  • Mooi en schoon sanitair.
  • Groot speelveld met diverse speeltoestellen, jeu-de-boules-baan en voetbal- en volleybalveld.
  • Indoor speel- en kinderboerderij.

Groepskamperen

Groepsaccommodatie als uitvalsbasis

Wilt u liever een groepsaccommodatie huren? Ook dat is mogelijk bij Schuppen Recreatie. Wij beschikken over een prachtige groepsaccommodatie voor groepen van 20 tot 30 personen. Ideaal voor een familieweekend! Met 13 slaapkamers, 5 doucheruimtes, een woonkamer, twee terrassen en een overvloed aan ruimte, is deze groepsaccommodatie de perfecte uitvalsbasis voor een topvakantie met familie of vriendengroep. Zelfs bij slecht weer is er nog genoeg te doen. Bij het diervertier kunnen kinderen de dieren knuffelen en aaien, in de indoor speeltuin lekker spelen en glijden, en de sterren van de hemel dansen bij de minidisco!

Boek nu!

"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019
"geweldig familieweekend!"
We hebben met onze familie enorm genoten van dit heerlijke huis. Het is mooi en comfortabel ingericht. Er is veel ruimte in en om het huis, en de omgeving is prachtig.
Nelleke Koop     24-07-2019