Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Wat is Schuppen Recreatie?

Mooi gelegen in het dorpje Gelselaar, in de Achterhoek en op de grens van Gelderland en Overijssel. Daar ligt Schuppen Recreatie. Een vakantieboerderij, dat voorheen een agrarisch bedrijf was, is omgetoverd tot een heerlijke vakantiebestemming voor alle leeftijden.

Een plattelandse sfeer

Meteen wanneer u op de vakantieboerderij bij Schuppen Recreatie aankomt, proeft u die plattelandse sferen. Het is niet alleen een vakantielocatie, maar sinds 2014 is er ook een kinderboerderij met dieren. Er zijn verschillende speelmogelijkheden in de indoor kinderboerderij Diervertier. Een perfect uitje met kinderen bij slecht weer beleeft u bij Schuppen Recreatie! Ook tijdens warme zomerdagen kunnen er leuke activiteiten georganiseerd worden, in het thema van dieren en buitenleven.

Kampeerterrein

Uniek aan het kampeerterrein bij Schuppen Recreatie is dat het zo is ingericht dat u met uw gezelschap op en top kunt genieten op een privé kampeerveld. Andere gasten zullen geen hinder ondervinden van groepen of spelende kinderen die ook aanwezig zijn. In totaal zijn er 4 ruime campingvelden die u alle comfort bieden. Elke kampeerplaats heeft een eigen elektriciteitsaansluiting en watertappunt. Mocht één van u met een camper komen, dan kunnen deze op de speciaal verharde plekken terecht. In het midden van het kampeerterrein bevindt zich een moderne sanitaire voorziening. In de drukkere periodes plaatsen wij een (kinder)sanitair in de vorm van een ludieke pipowagen.

Overnachten

Kom vakantie vieren bij Schuppen Recreatie in Gelderland! De accommodaties zijn allen geschakeld en dus te gebruiken voor kleine aantallen maar ook voor grote gezelschappen als families of vriendengroepen. Wilt u verblijven met uw gezin van 4 of 5 personen? Kies dan voor het vakantiehuisje. Er even lekker tussenuit in de Achterhoek met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren met de hele familie? Dan zijn de groepsaccommodaties ideaal. Een kort verblijf in de meivakantie of zomervakantie, alles kan bij ons. Wist u dat Schuppen Recreatie nabij de Duitse grens is gelegen? 

Zijn er personen met een beperkte mobiliteit in uw gezelschap? Het vakantiehuisje voor 5 personen is aangepast voor mindervaliden. Deze accommodatie kan ook gecombineerd worden met de groepsaccommodatie, zodat u voor 35 personen slaapplaats heeft. Het hele gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Alle accommodaties hebben een volledig ingerichte keuken, voldoende stoelen en tafels en uiteraard slaapkamers voor 2 of 3 personen. Aan de voorzijde van de vakantiewoning vindt u het terras waar u op ieder moment van de dag van het zonnetje kunt genieten. Aan de achterzijde kijkt u vanaf het terras uit op de aangelegen wei met boerderijdieren.

Alles is mogelijk voor een heerlijke vakantie bij Schuppen Recreatie!

Volop activiteiten

Bent u met een groep of grote familie bij ons op vakantie? Dan is het ontzettend leuk om een gezellige of sportieve activiteit te plannen! Wij, bij Schuppen Recreatie, bieden een uitgebreid aanbod. Op de camping kunt u gebruik maken van het volleybal- of voetbalveld. Tevens is er een jeu-de-boulesbaan en zijn er andere speeltoestellen. Vanaf ons vakantiepark starten diverse fiets- of wandeltochten.

Wilt u een groepsarrangement boeken voor een vriendenweekend of familieweekend? Dit zijn de mogelijkheden:

  1. Wie is de Mol
  2. Borculo Ultimate Adventure
  3. Hanze Handelsspel
  4. Citysurvival Deventer

Schuppen Recreatie - groepsarrangement

Wat dacht u van een georganiseerde barbecue?

Schuppen Recreatie verzorgt ook barbecues! Wanneer u te gast bent met een grote vriendengroep of familie, moet er natuurlijk ook gegeten worden. En met veel personen tegelijk is dat soms nogal een uitdaging. In samenwerking met de lokale keurslager zorgen wij dat het eten voor de barbecue bij u klaar staat op het afgesproken tijdstip. Ook de barbecue en het gas kunnen worden verzorgd, evenals de schoonmaak na uw gebruik. Ideaal toch? Schuppen Recreatie regelt het voor u!

Barbecue voor groep of grote familie

Ook de barbecue en het gas kunnen worden verzorgd, evenals de schoonmaak na uw gebruik.

Meer informatie

 

"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019
"geweldig familieweekend!"
We hebben met onze familie enorm genoten van dit heerlijke huis. Het is mooi en comfortabel ingericht. Er is veel ruimte in en om het huis, en de omgeving is prachtig.
Nelleke Koop     24-07-2019