Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Vergaderlocatie Gelderland

Home > Vergaderlocatie Gelderland

Voor een vergadering van één of meer dagen is de vergaderlocatie op de vakantieboerderij van Schuppen Recreatie in Gelselaar, provincie Gelderland, de juiste optie. Middenin de natuur vindt de vergadering in alle rust plaats. Daarnaast is er de mogelijkheid om wandelingen te maken of verschillende groepsactiviteiten te ondernemen. Dit zorgt voor een betere band met de collega’s én geeft wellicht meer inspiratie voor tijdens de serieuze vergaderingen.

Ontdek de mogelijkheden

  • Indoor kinderboerderij
  • Aangepast vakantiehuis

Inspirerend vergadering op onze vergaderlocatie in Gelderland

De vergaderlocatie in Gelderland heeft goede draadloze internetverbinding. Hierdoor verlopen vergaderingen soepel en bellen mensen gemakkelijk in. Neem zelf eten en drinken mee of laat het over aan ons. Wij voorzien u en uw collega’s graag van heerlijke broodjes en lekkere koffie. Wordt het een lange vergadering of verspreidt u de vergaderingen over meerdere dagen? Boek dan een vergadering met overnachting. Zo is iedereen onder de pannen en ontspant men lekker en snel na de lange vergadering. Bent u met een hechte groep collega’s? Dan is het een leuk idee om een familiehuis te boeken. Na de vergadering praat u gezellig met elkaar na over de dag en over andere zaken. Kook met elkaar in de keuken of houdt een barbecue buiten het familiehuis.

 

Plan uw vergadering op een Achterhoekse locatie

Geef uw vergadering een twist en boek onze vergaderlocatie op de vakantieboerderij in Gelselaar, Gelderland. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Kies ervoor om de vergadering te boeken in combinatie met een groepsarrangement en zorg voor het nodige plezier. Boek de vergaderlocatie. Vragen stelt u door te bellen naar 0545-482070 of een e-mail te sturen naar info@schuppenrecreatie.nl.

Plan jouw vergadering

 

"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019
"geweldig familieweekend!"
We hebben met onze familie enorm genoten van dit heerlijke huis. Het is mooi en comfortabel ingericht. Er is veel ruimte in en om het huis, en de omgeving is prachtig.
Nelleke Koop     24-07-2019