Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Vergaderlocatie in Gelderland

Home > Vergaderlocatie Gelderland

Wij hebben een fijne vergaderlocatie op onze vakantieboerderij in Gelderland. Schuppen Recreatie ligt in Gelselaar, midden in de natuur. Zo vindt de vergadering plaats in alle rust. Vooraf of na het overleg maakt u een wandeling of onderneemt u verschillende groepsactiviteiten.

Ontdek de mogelijkheden

  • Indoor kinderboerderij
  • Aangepast vakantiehuis

Houd een inspirerende vergadering op onze vergaderlocatie in Gelderland

Onze vergaderlocatie in Gelderland heeft goede draadloze internetverbinding. Wij voorzien u en uw collega’s graag van heerlijke broodjes en lekkere koffie tijdens een pauze van het overleg. Wordt het een lange vergadering of verspreidt u de vergaderingen over meerdere dagen? Boek dan een vergadering met overnachting. Zo is iedereen onder de pannen en ontspant men lekker en snel na de lange vergadering. Bent u met een hechte groep collega’s? Dan is het een leuk idee om een familiehuis te boeken in combinatie met een vergaderlocatie in Gelderland.

 

Plan uw vergadering op een Achterhoekse locatie

Geef uw vergadering een twist en boek onze vergaderlocatie op de vakantieboerderij in Gelderland. Neem contact met ons in Gelselaar op voor de verschillende mogelijkheden. Kies ervoor om de vergadering te boeken in combinatie met een groepsarrangement en zorg voor het nodige plezier. Vragen over het huren van een vakantiehuis stelt u door te bellen naar 0545-482070 of een e-mail te sturen naar info@schuppenrecreatie.nl.

Plan jouw vergadering

 

"Super familieweekend"
Met 30 personen was het een fantastisch familieweekend. Natuurlijk door het prachtige weer, maar ook de hele vakantieboerderij was perfect. Genoeg ruimte, grote tafels, veel zitruimte, ruime keuken, bjjna elke slaapkamer eigen sanitair. Voldoende kopjes, glazen, pannen etc. En niet te vergeten lekker schoon. En voor de kleine kinderen veel speelruimte buiten en in het diervertier. Kortom, een echte aanrader.
Anita Jochems     28-03-2022
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019