Aanbiedingen

Natuurlijk genieten bij vakantieboerderij Schuppen Recreatie.

Vouwwagen verhuur

Heerlijk spelen in de natuur of in de indoor kinder boerderij, uw kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens deze boerderijvakantie.

Er zijn diverse speelplekken verdeeld over de kindercamping, heerlijk met water en zand spelen, in het zwembadje, of klimmen en klauteren op de speeltoestellen. Ook worden er tijdens de zomervakantie diverse activiteiten georganiseerd waar uw kinderen aan mee kunnen doen.

De Vouwwagen

Op een verharde ondergrond op ons veld de Weijde Blick verhuren wij een vouwwagen geschikt voor 5 personen. De vouwwagen is voledig ingericht zodat u alleen badlinnen, keukenlinnen en uw eigen kleding mee kunt nemen. Bedlinnen mag u zelf mee nemen, maar is ook te huur bij aanvang. U beschikt over een eigen waterkraan naast de vouwwagen en een 6 Ampere stroomaansluiting. Het moderne sanitairgebouw met familiedouche en babyruimte ligt nabij uw plek en wordt goed schoon gehouden. In het hoogseizoen is er zelfs speciaal kindersanitair in een echte pipowagen.

Boerderijvakantie met gratis activiteiten

Rondom de vakantieboerderij worden tijdens de zomermaanden diverse kleine activiteiten georganiseerd. Uitgangspunt voor deze activiteiten is meestal de indoor kinderboerderij ”Diervertier”. Hebben uw kinderen bijvoorbeeld al wel eens op een ezel gereden, of geknuffeld met een varken? Naast activiteiten met dieren wordt er ook geknutseld en heerlijk gekookt, zelf je eigen pizza maken, lekkere koekjes of appelflapjes bakken.... genoeg te beleven dus.

Waarom naar onze kindercamping voor uw boerderijvakantie?

  • Overzichtelijke knusse velden.
  • Ruime plek met water en elektra aansluiting.
  • Schoon en mooi sanitair.
  • kindersanitair in het hoogseizoen.
  • Speeltoestellen op het kampeerveld.
  • Indoor speel/kinderboerderij.
  • U pakt alleen uw persoonlijke spullen en bent klaar.

Tarieven camping

« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"Heerlijk!"
Afgelopen weekend hebben wij de dertig persoons accommodatie gehuurd, wat was het mooi! Wij hebben een enorm fijn weekend gehad, tussen de leuke dieren op de boerderij en in de super georganiseerde accommodatie. Bedankt en misschien tot ziens!
Eva     27-11-2017
"Fijn week-end!!!"
Wij, de familie Enzler, hebben een heerlijk weekend in de groepsaccommodatie gehad. Wat heerlijk om in een accommodatie te komen waar het zoooo schoon is. Fantastisch!. Klein min puntje was er wel. Het zou heel erg fijn zijn als er ergens in de keuken een stelling zou kunnen worden geplaatst om je boodschappen kwijt te kunnen en misschien wat gezelliger verlichting?
Het is een aanrader voor andere families om naar de Schuppen Recreatie te komen! Winny Enzler
Familie Enzler     07-11-2017