Aanbiedingen

Natuurlijk genieten bij vakantieboerderij Schuppen Recreatie.

Vouwwagen verhuur

Heerlijk spelen in de natuur of in de indoor kinder boerderij, uw kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens deze boerderijvakantie.

Er zijn diverse speelplekken verdeeld over de kindercamping, heerlijk met water en zand spelen, in het zwembadje, of klimmen en klauteren op de speeltoestellen. Ook worden er tijdens de zomervakantie diverse activiteiten georganiseerd waar uw kinderen aan mee kunnen doen.

De Vouwwagen

Op een verharde ondergrond op ons veld de Weijde Blick verhuren wij een vouwwagen geschikt voor 5 personen. De vouwwagen is voledig ingericht zodat u alleen badlinnen, keukenlinnen en uw eigen kleding mee kunt nemen. Bedlinnen mag u zelf mee nemen, maar is ook te huur bij aanvang. U beschikt over een eigen waterkraan naast de vouwwagen en een 6 Ampere stroomaansluiting. Het moderne sanitairgebouw met familiedouche en babyruimte ligt nabij uw plek en wordt goed schoon gehouden. In het hoogseizoen is er zelfs speciaal kindersanitair in een echte pipowagen.

Boerderijvakantie met gratis activiteiten

Rondom de vakantieboerderij worden tijdens de zomermaanden diverse kleine activiteiten georganiseerd. Uitgangspunt voor deze activiteiten is meestal de indoor kinderboerderij ”Diervertier”. Hebben uw kinderen bijvoorbeeld al wel eens op een ezel gereden, of geknuffeld met een varken? Naast activiteiten met dieren wordt er ook geknutseld en heerlijk gekookt, zelf je eigen pizza maken, lekkere koekjes of appelflapjes bakken.... genoeg te beleven dus.

Waarom naar onze kindercamping voor uw boerderijvakantie?

  • Overzichtelijke knusse velden.
  • Ruime plek met water en elektra aansluiting.
  • Schoon en mooi sanitair.
  • kindersanitair in het hoogseizoen.
  • Speeltoestellen op het kampeerveld.
  • Indoor speel/kinderboerderij.
  • U pakt alleen uw persoonlijke spullen en bent klaar.

Tarieven camping

« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"Vakantie"
We hebben weer een fijne vakantie gehad op de schuppen recreatie. Echt een erg leuke camping voor jonge jonge kinderen. We zijn er nu al drie keer geweest en komen vast weer een keer terug. Alles is er netjes en leuke dingen te doen voor de kinderen. En erg vriendelijke mensen.
Fam vd Berg     28-08-2017
Ook dit jaar weer een fijne vakantie gehad! Tot volgend jaar!
Fam. Schoen     12-08-2017