Aanbiedingen

Natuurlijk genieten bij vakantieboerderij Schuppen Recreatie.

Levend Ganzenbord (indoor)

Deze activiteit wordt binnen in onze indoor kinderboerderij Diervertier gespeeld.

Uw gezelschap wordt verdeeld in 4 of 5 groepen die tegen elkaar gaan strijden. Verdien met uw team door het uitvoeren van leuke opdrachten en activiteiten munten. Welk team verzameld de meeste munten en gaat er met de prijzen vandoor! Geschikt voor jong en oud.

Dit arrangement is ook te combineren met een lekker buffet of gezellige barbecue. Ook kunnen wij voor u het drinken verzorgen, vraag ons hier naar.

Kosten

€ 10,00 p.p. 
minimaal aantal van 10 deelnemers.

Tijd

2 uur

« Faciliteiten overzicht
"Heerlijk!"
Afgelopen weekend hebben wij de dertig persoons accommodatie gehuurd, wat was het mooi! Wij hebben een enorm fijn weekend gehad, tussen de leuke dieren op de boerderij en in de super georganiseerde accommodatie. Bedankt en misschien tot ziens!
Eva     27-11-2017
"Fijn week-end!!!"
Wij, de familie Enzler, hebben een heerlijk weekend in de groepsaccommodatie gehad. Wat heerlijk om in een accommodatie te komen waar het zoooo schoon is. Fantastisch!. Klein min puntje was er wel. Het zou heel erg fijn zijn als er ergens in de keuken een stelling zou kunnen worden geplaatst om je boodschappen kwijt te kunnen en misschien wat gezelliger verlichting?
Het is een aanrader voor andere families om naar de Schuppen Recreatie te komen! Winny Enzler
Familie Enzler     07-11-2017