Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Aangepaste groepsaccommodatie 30 personen

Vakantieboerderij Schuppen Recreatie is een hele leuke plek voor families en vriendengroepen. Maar ook wanneer er in uw gezelschap mensen zijn die slecht ter been zijn, of in een rolstoel zitten. Deze aangepaste groepsaccommodatie voor 30 personen is voorzien van diverse aanpassingen zodat iedereen een fijne vakantie kan beleven. Naast de 13 slaapkamers op de eerste verdieping is er ook een aangepast deel binnen de accommodatie.

De indeling van de aangepaste groepsacommodatie 

Het grote voordeeel van deze accommodatie is dat het aangepaste deel voldoende privacy geeft, maar dat u toch nauw verbonden bent met de overige groepsleden. Het aangepaste deel is namenlijk een appartement naast de groepsaccommodatie. Dit appartement is op de begane grond en is te bereiken vanuit de hal van de groepsaccommodatie. De aangepaste accommodatie heeft 2 slaapkamers met beide 2 losse bedden. 1 van de 4 bedden is electrisch in hoogte verstelbaar. Daarnaast beschikt het appartement naast het standaard toilet ook over een aangepast toilet, een ruime douche met douchestoel, en een in hoogte verstelbare keuken.

 

 

 

De groepsaccommodatie

Naast het aangepaste deel voor 4 personen beschikt deze accommodatie over 13 slaapkamers op de eerste verdieping. Deze slaapkamers zijn in 2021 verbouwt en beschikken u allen over eigen sanitair. Dus een eigen slaapkamer voor 2 personen met eigen douche en toilet. Heerlijk genieten  met familie of vrienden met het comfort zoals thuis, dat doe je in deze aangepaste groepsaccommodatie voor 30 personen.

"Super familieweekend"
Met 30 personen was het een fantastisch familieweekend. Natuurlijk door het prachtige weer, maar ook de hele vakantieboerderij was perfect. Genoeg ruimte, grote tafels, veel zitruimte, ruime keuken, bjjna elke slaapkamer eigen sanitair. Voldoende kopjes, glazen, pannen etc. En niet te vergeten lekker schoon. En voor de kleine kinderen veel speelruimte buiten en in het diervertier. Kortom, een echte aanrader.
Anita Jochems     28-03-2022
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019