Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Aangepaste groepsaccommodatie 30 personen

Vakantieboerderij Schuppen Recreatie is een hele leuke plek voor families en vriendengroepen. Maar ook wanneer er in uw gezelschap mensen zijn die slecht ter been zijn, of in een rolstoel zitten. Deze aangepaste groepsaccommodatie voor 30 personen is voorzien van diverse aanpassingen zodat iedereen een fijne vakantie kan beleven. Naast de 13 slaapkamers op de eerste verdieping is er ook een aangepast deel binnen de accommodatie.

De indeling van de aangepaste groepsacommodatie 

Het grote voordeeel van deze accommodatie is dat het aangepaste deel voldoende privacy geeft, maar dat u toch nauw verbonden bent met de overige groepsleden. Het aangepaste deel is namenlijk een appartement naast de groepsaccommodatie. Dit appartement is op de begane grond en is te bereiken vanuit de hal van de groepsaccommodatie. De aangepaste accommodatie heeft 2 slaapkamers met beide 2 losse bedden. 1 van de 4 bedden is electrisch in hoogte verstelbaar. Daarnaast beschikt het appartement naast het standaard toilet ook over een aangepast toilet, een ruime douche met douchestoel, en een in hoogte verstelbare keuken.

 

 

 

De groepsaccommodatie

Naast het aangepaste deel voor 4 personen beschikt deze accommodatie over 13 slaapkamers op de eerste verdieping. Deze slaapkamers zijn in 2021 verbouwt en beschikken u allen over eigen sanitair. Dus een eigen slaapkamer voor 2 personen met eigen douche en toilet. Heerlijk genieten  met familie of vrienden met het comfort zoals thuis, dat doe je in deze aangepaste groepsaccommodatie voor 30 personen.

"100% accomodatie op alle fronten"
We hebben afgelopen weekend voor de 2e keer met 28 vrienden een heerlijk weekend vertoeft in jullie mooie accommodatie. Ondanks de grote groep is het huis niet gehorig. Dat met de goede bedden, heeft gezorgd dat we een goede nachtrust hebben gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien en bied de mogelijkheid om met heel
De groep activiteiten te doen, maar jezelf ook even af te zonderen en alleen iets doen. De omgeving is prima voor wandelingen. Wij hadden gekozen om de schoonmaak zelf te doen. Ideaal dat dit vooraf moet gebeuren. Je poetst het dan naar eigen gerieven en weet hoe schoon het is. We hadden het geluk dat de vorige groep niet alle slaapkamers hadden gebruikt, en die waren heel goed schoon. Ik vermoed dat die door het schoonmaakbedrijf waren schoongemaakt. Dus ook dat lijkt 100% goed als je daarvoor kiest. Vriendelijke en behulpzame gastheer/ vrouw. We komen volgend jaar weer!
Marielle     18-03-2024
Beste Martijn en familie,

Hier nog even een bericht om jullie te vertellen dat we een uitstekend weekend hebben gehad in jullie prachtige accommodatie.
Alles zag er prima uit en was keurig schoon.
De barbecue hadden jullie ook prima geregeld met voldoende lekker vlees en salades en sauzen.

Ook waren we erg blij dat we als kampeerders met onze caravans en camper terecht konden.

Wel vinden we het vervelend dat het zo nat was en daardoor wat spoorvorming is ontstaan in het gras.
We hebben ons best gedaan om met wegrijden zo weinig mogelijk te verpesten en denken dat het verder wel meevalt.

Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer!
vd Vlught     12-04-2023