Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Groepsaccommodatie voor 30 personen in Gelderland

U vindt een prachtige aangepaste, groepsaccommodatie voor 30 personen op onze vakantieboerderij/kampeerboerderij in Gelselaar, Gelderland. Het vakantiehuis biedt ruimte aan groepen van 20 tot 30 personen. Uiteraard is de gehele groepsaccommodatie voor 30 personen op onze vakantieboerderij drempelvrij. Zo heeft iedereen een leuke vakantie in ons vakantiehuis voor 30 personen. Ook is er draadloos internet aanwezig.

Hoe is de groepsaccommodatie voor 30 personen ingericht?

Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer met aansluitend een grote professionele keuken. Vanuit de hal van het vakantiehuis voor 30 personen op onze vakantieboerderij komt u in de aangepaste accommodatie. Dit gedeelte biedt ruimte voor vier personen. Er zijn een aangepaste douche en toilet, een in hoogte verstelbaar bed en een in hoogte verstelbare keuken. Op de eerste verdieping van de groepsaccommodatie vindt u dertien slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een eigen toilet, douche en wasmeubel met grote spiegel. Het vakantiehuis voor 30 personen op onze kampeerboerderij heeft een overdekt terras aan de noordzijde en een terras met een grasveld aan de zuidzijde. Heeft u geen slaapkamer op de begane grond nodig? kijk dan voor een voordelige variant bij de accommodatie voor 36 personen.

De omgeving van de aangepaste groepsaccommodatie 30 personen

Een uitje in Overijssel of Gelderland maakt u zo met de vakantieboerderij van Schuppen Recreatie als uitvalsbasis voor uw verblijf in de Achterhoek. Op ongeveer tien minuten rijden van de kampeerboerderij waar u met 30 personen verblijft, vindt u het mooie Lochem, het kunststadje Diepenheim en de museumstad Borculo. Voor vertier dichterbij is het museum- /speelboerderij Erve Brooks een leuke uitstap tijdens uw familieweekend. Deze Saksische boerderij bevindt zich op loopafstand. Op dagen waarop het kouder is, kunt u in het ruime groepsverblijf knus borrelen en spellen spelen.

Vermaak op de Achterhoekse vakantieboerderij

Rondom de groepsaccommodatie voor 30 personen beleeft u ook veel op onze kampeerboerderij. Voor kinderen zijn er diverse speeltoestellen en een trampoline. Volwassenen kunnen jeu de boules spelen of met de kinderen naar indoor kinderboerderij Diervertier. Wij bieden een aantal groepsarrangementen aan. Zo verveelt uw groep zich geen enkel moment tijdens uw vakantie in het vakantiehuis voor 30 personen op onze kampeerboerderij. 

De voordelen van de aangepaste groepsaccommodaties

Met een groep kunt u overnachten op verschillende locaties. De overnachtingen in de groepsaccommodatie voor 30 personen bij onze vakantieboerderij hebben echter vele voordelen:

  • Er zijn dertien slaapkamers, daardoor is deze groepsaccommodatie locatie ideaal voor familieweekenden;

  • Het huis is binnen en buiten zeer ruim;

  • Extra aparte leefruimte voor een beetje privacy;

  • De omgeving biedt veel attracties en activiteiten.

Boek het vakantiehuis voor 30 personen

Voor een familieweekend bij een vakantieboerderij of overnachtingen met een grote groep op een kampeerboerderij, boekt u eenvoudig en snel online onze leuke en ruime groepsaccommodatie voor 30 personen. Stuur een e-mail naar info@schuppenrecreatie.nl of bel naar 0545-482070 om de diverse mogelijkheden voor het vakantiehuis voor 30 personen op onze kampeerboerderij te bespreken.

« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"100% accomodatie op alle fronten"
We hebben afgelopen weekend voor de 2e keer met 28 vrienden een heerlijk weekend vertoeft in jullie mooie accommodatie. Ondanks de grote groep is het huis niet gehorig. Dat met de goede bedden, heeft gezorgd dat we een goede nachtrust hebben gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien en bied de mogelijkheid om met heel
De groep activiteiten te doen, maar jezelf ook even af te zonderen en alleen iets doen. De omgeving is prima voor wandelingen. Wij hadden gekozen om de schoonmaak zelf te doen. Ideaal dat dit vooraf moet gebeuren. Je poetst het dan naar eigen gerieven en weet hoe schoon het is. We hadden het geluk dat de vorige groep niet alle slaapkamers hadden gebruikt, en die waren heel goed schoon. Ik vermoed dat die door het schoonmaakbedrijf waren schoongemaakt. Dus ook dat lijkt 100% goed als je daarvoor kiest. Vriendelijke en behulpzame gastheer/ vrouw. We komen volgend jaar weer!
Marielle     18-03-2024
Beste Martijn en familie,

Hier nog even een bericht om jullie te vertellen dat we een uitstekend weekend hebben gehad in jullie prachtige accommodatie.
Alles zag er prima uit en was keurig schoon.
De barbecue hadden jullie ook prima geregeld met voldoende lekker vlees en salades en sauzen.

Ook waren we erg blij dat we als kampeerders met onze caravans en camper terecht konden.

Wel vinden we het vervelend dat het zo nat was en daardoor wat spoorvorming is ontstaan in het gras.
We hebben ons best gedaan om met wegrijden zo weinig mogelijk te verpesten en denken dat het verder wel meevalt.

Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer!
vd Vlught     12-04-2023