Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Groepsaccommodatie voor 30 personen in Gelderland

Deze aangepaste groepsaccommodatie 30 personen op onze vakantieboerderij in Gelselaar, Gelderland, ligt op de grens met Overijssel. Het verblijf biedt ruimte aan groepen van 20 tot 30 personen. Er is een ruime woonkamer met aansluitend een grote professionele keuken. Op de eerste verdieping van de groepsaccommodatie bevinden zich 13 slaapkamers voor 2 personen. Elke slaapkamer heeft een eigen toilet, douche en wasmeubel met grote spiegel. De groepsaccommodatie voor 30 personen op onze kampeerboerderij heeft een overdekt terras aan de noordzijde en een terras met een grasveld aan de zuidzijde van het vakantiehuis.


Vanuit de hal van het vakantiehuis voor 30 personen komt u in het aangepaste deel van de accommodatie. Dit gedeelte biedt ruimte voor 4 personen. Er zijn een aangepaste douche en toilet, een in hoogte verstelbaar bed en een in hoogte verstelbare keuken. Uiteraard is de gehele groepsaccommodatie voor 30 personen op onze vakantieboerderij drempelvrij. Zo heeft iedereen een leuke vakantie in ons vakantiehuis voor 30 personen. Ook is er draadloos internet aanwezig in het groepsverblijf.

De omgeving van de aangepaste groepsaccommodatie 30 personen in Gelderland

Een uitje in Overijssel of Gelderland maakt u zo met de vakantieboerderij van Schuppen Recreatie als uitvalsbasis voor uw verblijf in de Achterhoek. Op ongeveer 10 minuten rijden, vindt u het mooie Lochem, het kunststadje Diepenheim en de museumstad Borculo. Voor vertier dichterbij is het museum- /speelboerderij Erve Brooks een leuke uitstap tijdens uw familieweekend. Deze Saksische boerderij bevindt zich op loopafstand. Op dagen waarop het kouder is, kunt u in het ruime groepsverblijf knus borrelen en spellen spelen.

Vermaak op de Achterhoekse vakantieboerderij

Rondom de groepsaccommodatie met 13 slaapkamers voor 30 personen in Gelderland beleeft u ook veel. Voor kinderen zijn er diverse speeltoestellen en een trampoline. Volwassenen kunnen jeu de boules spelen of met de kinderen naar de indoor kinderboerderij Diervertier. Wij bieden een aantal groepsarrangementen aan. Zo verveelt uw groep zich geen enkel moment tijdens het verblijf in de groepsaccommodatie voor 30 personen in Gelselaar, op onze kampeerboerderij in Gelderland. 

De voordelen van de aangepaste groepsaccommodatie voor 30 personen in Gelderland

Met een groep kunt u overnachten op verschillende locaties. De overnachtingen in de groepsaccommodatie voor 30 personen bij onze vakantieboerderij in Gelderland heeft echter vele voordelen:

  • Er zijn 13 slaapkamers, daarom is deze groepsaccommodatie locatie ideaal voor familieweekenden.
  • Het verblijf is binnen en buiten zeer ruim.
  • Aangepast, voor mindervaliden in uw gezelschap.
  • Extra aparte leefruimte voor een beetje privacy.
  • De omgeving biedt veel attracties en activiteiten.
  • Er is een speelveld, met trampoline, diverse speeltoestellen en een jeu-de-boulesbaan.
  • Voor dierenliefhebbers is er Diervertier, zelfs bij slecht weer.
  • Gratis wifi

Boek het vakantiehuis voor 30 personen

Voor een familieweekend bij een vakantieboerderij of overnachtingen met een grote groep op een kampeerboerderij, boekt u eenvoudig en snel online onze leuke en ruime groepsaccommodatie met 13 slaapkamers voor 30 personen. Stuur een e-mail naar info@schuppenrecreatie.nl of bel naar 0545-482070 om de diverse mogelijkheden voor het vakantiehuis voor 30 personen op onze kampeerboerderij te bespreken.

« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"Super familieweekend"
Met 30 personen was het een fantastisch familieweekend. Natuurlijk door het prachtige weer, maar ook de hele vakantieboerderij was perfect. Genoeg ruimte, grote tafels, veel zitruimte, ruime keuken, bjjna elke slaapkamer eigen sanitair. Voldoende kopjes, glazen, pannen etc. En niet te vergeten lekker schoon. En voor de kleine kinderen veel speelruimte buiten en in het diervertier. Kortom, een echte aanrader.
Anita Jochems     28-03-2022
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019