Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Groepsaccommodatie voor 30 personen in Gelderland

Deze groepsaccommodatie voor 30 personen in Gelselaar, Gelderland, ligt op de grens met Overijssel. Het verblijf biedt ruimte aan groepen van 20 tot 30 personen. Er is een ruime woonkamer met aansluitend een grote professionele keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich de 13 slaapkamers, onderverdeeld in 9 slaapkamers voor 2 personen en 4 slaapkamers voor 3 personen. Elke slaapkamer heeft een eigen wasmeubel met grote spiegel. Boven in de groepsaccommodatie voor 30 in Gelderland bevinden zich 5 aparte doucheruimtes en 1 toilet voor nachtelijk gebruik. De groepsaccommodatie heeft een overdekt terras aan de noordzijde en een terras met een grasveld aan de zuidzijde.

De omgeving van de groepsaccommodatie voor 30 personen in Gelderland

Een uitje in Overijssel of Gelderland maakt u zo met de vakantieboerderij van Schuppen Recreatie als uitvalsbasis voor uw verblijf in de Achterhoek. Op ongeveer 10 minuten rijden, vindt u het mooie Lochem, het kunststadje Diepenheim en de museumstad Borculo. Voor vertier dichterbij is het museum/de speelboerderij Erve Brooks een leuke uitstap tijdens uw familieweekend. Deze Saksische boerderij bevindt zich op loopafstand. Op dagen waarop het kouder is, kunt u in de ruime groepsaccommodatie knus borrelen en spellen spelen.

Vermaak op de Achterhoekse vakantieboerderij

Rondom de groepsaccommodatie voor 30 personen in Gelderland beleeft u ook veel. Voor kinderen zijn er speeltoestellen, een trampoline en een volleybalveld. Volwassenen kunnen jeu de boules spelen of met de kinderen naar de indoor kinderboerderij Diervertier. Wij bieden een aantal groepsarrangementen aan. Zo verveelt uw groep zich geen enkel moment tijdens het verblijf in de groepsaccommodatie voor 30 personen in Gelselaar, provincie Gelderland. Als u op zoekt bent naar een aangepaste vakantieboerderij voor een grote groep, kunt u de groepsaccommodatie voor 26 personen boeken.

De voordelen van onze groepsaccommodatie voor 30 personen in Gelderland

Met een groep kunt u overnachten op verschillende locaties. De overnachtingen in de groepsaccommodatie voor 30 personen bij onze vakantieboerderij in Gelderland heeft echter vele voordelen:

  • Er zijn 13 slaapkamers, daarom is deze locatie ideaal voor familieweekenden.
  • Het verblijf is binnen en buiten zeer ruim.
  • De accommodatie is schoon, zoals u in ons gastenboek kunt lezen.
  • De omgeving biedt veel attracties en activiteiten.
  • Er is een speelveld, met trampoline, diverse speeltoestellen, een jeu de boulesbaan en een volleybalveld.
  • Voor dierenliefhebbers is er Diervertier, zelfs bij slecht weer.

Boek het verblijf eenvoudig

Voor een familieweekend of overnachtingen met een grote groep, boekt u eenvoudig en snel online onze leuke en ruime groepsaccommodatie voor 30 personen. Stuur een e-mail naar info@schuppenrecreatie.nl of bel naar 0545-482070 om de diverse mogelijkheden op de vakantieboerderij te bespreken.

« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019
"geweldig familieweekend!"
We hebben met onze familie enorm genoten van dit heerlijke huis. Het is mooi en comfortabel ingericht. Er is veel ruimte in en om het huis, en de omgeving is prachtig.
Nelleke Koop     24-07-2019