Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Groepsaccommodatie 30 personen met aangepast deel

Deze aangepaste groepsaccommodatie 30 personen in Gelselaar, Gelderland, ligt op de grens met Overijssel. Het verblijf biedt ruimte aan groepen van 20 tot 30 personen. Er is een ruime woonkamer met aansluitend een grote professionele keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 13 slaapkamers voor 2 personen. Elke slaapkamer heeft een eigen toilet, douche en wasmeubel met grote spiegel. De groepsaccommodatie heeft een overdekt terras aan de noordzijde en een terras met een grasveld aan de zuidzijde.
Vanuit de hal komt u in het aangepaste deel van de accommodatie. Dit gedeelte biedt ruimte voor 4 personen. Er zijn een aangepaste douche en toilet, een in hoogte verstelbaar bed en een in hoogte verstelbare keuken. Uiteraard is de gehele groepsaccommodatie voor 30 personen drempelvrij. Zo heeft iedereen een leuke vakantie in Gelderland. Ook is er draadloos internet aanwezig in het groepsverblijf.

De omgeving van de aangepaste groepsaccommodatie 30 personen in Gelderland

Een uitje in Overijssel of Gelderland maakt u zo met de vakantieboerderij van Schuppen Recreatie als uitvalsbasis voor uw verblijf in de Achterhoek. Op ongeveer 10 minuten rijden, vindt u het mooie Lochem, het kunststadje Diepenheim en de museumstad Borculo. Voor vertier dichterbij is het museum- /speelboerderij Erve Brooks een leuke uitstap tijdens uw familieweekend. Deze Saksische boerderij bevindt zich op loopafstand. Op dagen waarop het kouder is, kunt u in de ruime groepsaccommodatie knus borrelen en spellen spelen.

Vermaak op de Achterhoekse vakantieboerderij

Rondom de groepsaccommodatie voor 30 personen in Gelderland beleeft u ook veel. Voor kinderen zijn er diverse speeltoestellen en een trampoline. Volwassenen kunnen jeu de boules spelen of met de kinderen naar de indoor kinderboerderij Diervertier. Wij bieden een aantal groepsarrangementen aan. Zo verveelt uw groep zich geen enkel moment tijdens het verblijf in de groepsaccommodatie voor 30 personen in Gelselaar, provincie Gelderland. 

De voordelen van onze aangepaste groepsaccommodatie 30 personen in Gelderland

Met een groep kunt u overnachten op verschillende locaties. De overnachtingen in de groepsaccommodatie voor 30 personen bij onze vakantieboerderij in Gelderland heeft echter vele voordelen:

  • Er zijn 15 slaapkamers, daarom is deze locatie ideaal voor familieweekenden.
  • Het verblijf is binnen en buiten zeer ruim.
  • Aangepast, voor minder validen in uw gezelschap.
  • Extra aparte leefruimte voor een beetje privacy.
  • De omgeving biedt veel attracties en activiteiten.
  • Er is een speelveld, met trampoline, diverse speeltoestellen en een jeu de boulesbaan.
  • Voor dierenliefhebbers is er Diervertier, zelfs bij slecht weer.
  • Gratis Wifi

Boek het verblijf eenvoudig

Voor een familieweekend of overnachtingen met een grote groep, boekt u eenvoudig en snel online onze leuke en ruime groepsaccommodatie voor 30 personen. Stuur een e-mail naar info@schuppenrecreatie.nl of bel naar 0545-482070 om de diverse mogelijkheden op de vakantieboerderij te bespreken.

« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019
"geweldig familieweekend!"
We hebben met onze familie enorm genoten van dit heerlijke huis. Het is mooi en comfortabel ingericht. Er is veel ruimte in en om het huis, en de omgeving is prachtig.
Nelleke Koop     24-07-2019