Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Een groepsaccommodatie voor uw familieweekend

U huurt eenvoudig een mooie groepsaccommodatie voor uw aankomende familieweekend bij Schuppen Recreatie in Gelselaar. Er zijn op onze vakantieboerderij allerlei leuke activiteiten te doen, zowel voor jong als voor oud. Ook buiten ons vakantiepark kunt u de leukste activiteiten met uw familie ondernemen. U vindt hier meer informatie over alle mogelijkheden die wij aanbieden wanneer u bij ons een groepsaccommodatie huurt voor uw familieweekend.

 

Wat is er allemaal te doen wanneer u een groepsaccommodatie voor een familieweekend huurt?

Bij onze vakantieboerderij in Gelselaar zijn tal van leuke activiteiten te ondernemen. Organiseer tijdens uw familieweekend bijvoorbeeld een leuk Jeu de Boules-toernooi. Of ga met zijn allen klootschieten. Er zijn verschillende speeltuinen waar de kids kunnen schommelen, glijden, spelen met water en nog veel meer. Zit het weer een keertje tegen? Dan spelen de kinderen met elkaar en verschillende dieren in de indoor Kinderboerderij 'Diervertier'. Een groepsaccommodatie bij ons is dus uitermate geschikt voor een familieweekend.

 

Activiteiten in de regio

Ook in de regio van Schuppen Recreatie kunt u tijdens uw familieweekend waarbij u verblijft in onze groepsaccommodatie leuke activiteiten ondernemen. Wij bieden namelijk speciale groepsarrangementen aan voor groepen vanaf tien deelnemers. Kortom: ideaal als u met uw familie iets leuks wilt doen. We lichten op onze website de volgende vier arrangementen uit:

 

Familieweekend Kinderboerderij

Zowel bij de Borculo Ultimate Challenge als bij de Citysurvival Deventer zit een lunch inbegrepen.

 

Groepsaccommodaties voor het familieweekend

Het is natuurlijk wel handig als u tijdens uw familieweekend een fijne accommodatie heeft om de nachten in door te brengen. Daarom huurt u bij Schuppen Recreatie een mooie 26-persoons groepsaccommodatie, volledig ingericht en helemaal klaar voor uw familieweekend. De accommodatie beschikt over dertien slaapkamers met eigen sanitair. Daarnaast is er voldoende zitgelegenheid om heerlijk met elkaar te dineren en bij te komen van de leuke groepsactiviteit. Heeft u niet zo veel ruimte nodig, bekijk dan de groepsaccommodatie voor 15 personen.

Familieweekend Groepsaccommodatie

Breid uw groepsaccommodatie uit en boek deze nu

Onze groepsaccommodatie voor een familieweekend kan nog verder uitgebreid worden met een aangepaste accommodatie. Hier kunnen nog vier personen extra verblijven en deze woning is volledig geschikt voor mindervaliden. Zo kan écht de hele familie mee tijdens het familieweekend in onze groepsaccommodatie. Boek uw verblijf vandaag nog of neem contact met ons op door te bellen naar 0545-482070 of een e-mail te sturen naar info@schuppenrecreatie.nl.

Boek hier uw groepsaccommodatie 

Beste Martijn en familie,

Hier nog even een bericht om jullie te vertellen dat we een uitstekend weekend hebben gehad in jullie prachtige accommodatie.
Alles zag er prima uit en was keurig schoon.
De barbecue hadden jullie ook prima geregeld met voldoende lekker vlees en salades en sauzen.

Ook waren we erg blij dat we als kampeerders met onze caravans en camper terecht konden.

Wel vinden we het vervelend dat het zo nat was en daardoor wat spoorvorming is ontstaan in het gras.
We hebben ons best gedaan om met wegrijden zo weinig mogelijk te verpesten en denken dat het verder wel meevalt.

Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer!
vd Vlught     12-04-2023
"Super familieweekend"
Met 30 personen was het een fantastisch familieweekend. Natuurlijk door het prachtige weer, maar ook de hele vakantieboerderij was perfect. Genoeg ruimte, grote tafels, veel zitruimte, ruime keuken, bjjna elke slaapkamer eigen sanitair. Voldoende kopjes, glazen, pannen etc. En niet te vergeten lekker schoon. En voor de kleine kinderen veel speelruimte buiten en in het diervertier. Kortom, een echte aanrader.
Anita Jochems     28-03-2022