Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Een groepsaccommodatie voor uw familieweekend

U huurt eenvoudig een mooie groepsaccommodatie voor uw aankomende familieweekend bij Schuppen Recreatie in Gelselaar. Er zijn op onze vakantieboerderij allerlei leuke activiteiten te doen, zowel voor jong als voor oud. Ook buiten ons vakantiepark kunt u de leukste activiteiten met uw familie ondernemen. U vindt hier meer informatie over alle mogelijkheden die wij aanbieden wanneer u bij ons een groepsaccommodatie huurt voor uw familieweekend.

 

Wat is er allemaal te doen wanneer u een groepsaccommodatie voor een familieweekend huurt?

Bij onze vakantieboerderij in Gelselaar zijn tal van leuke activiteiten te ondernemen. Organiseer tijdens uw familieweekend bijvoorbeeld een leuk Jeu de Boules-toernooi. Of ga met zijn allen klootschieten. Er zijn verschillende speeltuinen waar de kids kunnen schommelen, glijden, spelen met water en nog veel meer. Zit het weer een keertje tegen? Dan spelen de kinderen met elkaar en verschillende dieren in de indoor Kinderboerderij 'Diervertier'. Een groepsaccommodatie bij ons is dus uitermate geschikt voor een familieweekend.

 

Activiteiten in de regio

Ook in de regio van Schuppen Recreatie kunt u tijdens uw familieweekend waarbij u verblijft in onze groepsaccommodatie leuke activiteiten ondernemen. Wij bieden namelijk speciale groepsarrangementen aan voor groepen vanaf tien deelnemers. Kortom: ideaal als u met uw familie iets leuks wilt doen. We lichten op onze website de volgende vier arrangementen uit:

 

Familieweekend Kinderboerderij

Zowel bij de Borculo Ultimate Challenge als bij de Citysurvival Deventer zit een lunch inbegrepen.

 

Groepsaccommodaties voor het familieweekend

Het is natuurlijk wel handig als u tijdens uw familieweekend een fijne accommodatie heeft om de nachten in door te brengen. Daarom huurt u bij Schuppen Recreatie een mooie 26-persoons groepsaccommodatie, volledig ingericht en helemaal klaar voor uw familieweekend. De accommodatie beschikt over dertien slaapkamers met eigen sanitair. Daarnaast is er voldoende zitgelegenheid om heerlijk met elkaar te dineren en bij te komen van de leuke groepsactiviteit. Heeft u niet zo veel ruimte nodig, bekijk dan de groepsaccommodatie voor 15 personen.

Familieweekend Groepsaccommodatie

Breid uw groepsaccommodatie uit en boek deze nu

Onze groepsaccommodatie voor een familieweekend kan nog verder uitgebreid worden met een aangepaste accommodatie. Hier kunnen nog vier personen extra verblijven en deze woning is volledig geschikt voor mindervaliden. Zo kan écht de hele familie mee tijdens het familieweekend in onze groepsaccommodatie. Boek uw verblijf vandaag nog of neem contact met ons op door te bellen naar 0545-482070 of een e-mail te sturen naar info@schuppenrecreatie.nl.

Boek hier uw groepsaccommodatie 

"100% accomodatie op alle fronten"
We hebben afgelopen weekend voor de 2e keer met 28 vrienden een heerlijk weekend vertoeft in jullie mooie accommodatie. Ondanks de grote groep is het huis niet gehorig. Dat met de goede bedden, heeft gezorgd dat we een goede nachtrust hebben gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien en bied de mogelijkheid om met heel
De groep activiteiten te doen, maar jezelf ook even af te zonderen en alleen iets doen. De omgeving is prima voor wandelingen. Wij hadden gekozen om de schoonmaak zelf te doen. Ideaal dat dit vooraf moet gebeuren. Je poetst het dan naar eigen gerieven en weet hoe schoon het is. We hadden het geluk dat de vorige groep niet alle slaapkamers hadden gebruikt, en die waren heel goed schoon. Ik vermoed dat die door het schoonmaakbedrijf waren schoongemaakt. Dus ook dat lijkt 100% goed als je daarvoor kiest. Vriendelijke en behulpzame gastheer/ vrouw. We komen volgend jaar weer!
Marielle     18-03-2024
Beste Martijn en familie,

Hier nog even een bericht om jullie te vertellen dat we een uitstekend weekend hebben gehad in jullie prachtige accommodatie.
Alles zag er prima uit en was keurig schoon.
De barbecue hadden jullie ook prima geregeld met voldoende lekker vlees en salades en sauzen.

Ook waren we erg blij dat we als kampeerders met onze caravans en camper terecht konden.

Wel vinden we het vervelend dat het zo nat was en daardoor wat spoorvorming is ontstaan in het gras.
We hebben ons best gedaan om met wegrijden zo weinig mogelijk te verpesten en denken dat het verder wel meevalt.

Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer!
vd Vlught     12-04-2023