Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Familieweekend op Schuppen Recreatie

Bij Schuppen Recreatie kunt u uitstekend een familieweekend organiseren. Er zijn op onze vakantieboerderij allerlei leuke activiteiten te doen, zowel voor jong als voor oud. Maar ook buiten ons vakantiepark kunt u de leukste activiteiten met uw familie ondernemen. Laten we u meenemen naar al het leuks dat u tijdens uw familieweekend op Schuppen Recreatie kunt doen.

Familieweekend-activiteiten op het park

Zoals wij al aangaven kunt u allerlei leuke activiteiten op ons park doen. Organiseer tijdens uw familieweekend bijvoorbeeld een leuk Jeu de Boules toernooi. Of ga met zijn allen klootschieten. Zo zijn er leuke dingen te organiseren voor jong en oud.

Activiteiten voor de kinderen

Voor de kinderen is er heel veel leuks te doen op de vakantieboerderij. Er zijn verschillende speeltuinen waar de kids kunnen schommelen, glijden, spelen met water en nog veel meer. En als het weer een keertje tegenzit, dan kan er gewoon in de indoor Kinderboerderij 'Diervertier' gespeeld worden. Hier kunnen de kinderen lekker spelen met elkaar en de verschillende dieren die er zijn.

Familieweekend Kinderboerderij

Activiteiten in de regio

Ook in de regio van Vakantieboerderij Schuppen Recreatie kunt u tijdens uw familieweekend leuke activiteiten ondernemen. Wij bieden namelijk speciale groepsarrangementen aan voor groepen vanaf 10 deelnemers. Kortom: ideaal als u met uw familie iets leuks wilt doen. We lichten op onze website de volgende 4 arrangementen uit:

Zowel bij de Borculo Ultimate Challenge als bij de Citysurvival Deventer zit een lunch inbegrepen. Hier hoeft u dus al geen rekening mee te houden.

Reserveer hier uw familieweekend-activiteit

Groepsaccommodaties voor het familieweekend

Het is natuurlijk wel handig als u tijdens uw familieweekend een fijn onderkomen heeft om de nachten in door te brengen. Daarom huurt u bij Vakantieboerderij Schuppen Recreatie een mooie 30-persoons groepsaccommodatie, volledig ingericht en helemaal klaar voor uw familieweekend. De accommodatie beschikt over 13 slaapkamers en 5 doucheruimtes. Daarnaast is er voldoende zitgelegenheid om heerlijk met elkaar te dineren en bij te komen van de leuke groepsactiviteit.

Familieweekend Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie kan uitgebreid worden

Onze Groepsaccommodatie Gelderland voor 30 personen kan nog uitgebreid worden met een extra ruimte. Deze extra ruimte maakt het mogelijk dat nog eens 5 personen kunnen verblijven. Hierdoor komt het totaal op 35 personen. Daarnaast zorgt deze uitbreiding er voor dat de accommodatie toegankelijk wordt voor mindervaliden. Zo kan écht de hele familie mee tijdens het familieweekend.

Boek hier uw groepsaccommodatie 

"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019
"geweldig familieweekend!"
We hebben met onze familie enorm genoten van dit heerlijke huis. Het is mooi en comfortabel ingericht. Er is veel ruimte in en om het huis, en de omgeving is prachtig.
Nelleke Koop     24-07-2019