Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Een groepsaccommodatie voor uw familieweekend

Bij Schuppen Recreatie kunt u een groepsaccommodatie voor een familieweekend in Gelselaar huren. Er zijn op onze vakantieboerderij allerlei leuke activiteiten te doen, zowel voor jong als voor oud. Ook buiten ons vakantiepark kunt u de leukste activiteiten met uw familie ondernemen. Laten we u meenemen naar al het leuks dat u tijdens uw familieweekend binnen en buiten de groepsaccommodatie op Schuppen Recreatie kunt doen.

Doe mee aan activiteiten als u een groepsaccommodatie huurt voor een familieweekend op het park

Zoals wij al aangaven, kunt u allerlei leuke activiteiten op ons park doen. Organiseer tijdens uw familieweekend bijvoorbeeld een leuk Jeu de Boules-toernooi. Of ga met zijn allen klootschieten. Zo zijn er leuke dingen te organiseren voor jong en oud.

Activiteiten voor de kinderen

Voor de kinderen is er heel veel leuks te doen op de vakantieboerderij. Er zijn verschillende speeltuinen waar de kids kunnen schommelen, glijden, spelen met water en nog veel meer. En als het weer een keertje tegenzit, dan spelen de kinderen met elkaar en de verschillende dieren in de indoor Kinderboerderij 'Diervertier'.

Familieweekend Kinderboerderij

Activiteiten in de regio

Ook in de regio van Schuppen Recreatie kunt u tijdens uw verblijf in de groepsaccommodatie familieweekend leuke activiteiten ondernemen gedurende uw familieweekend. Wij bieden namelijk speciale groepsarrangementen aan voor groepen vanaf tien deelnemers. Kortom: ideaal als u met uw familie iets leuks wilt doen. We lichten op onze website de volgende vier arrangementen uit:

Zowel bij de Borculo Ultimate Challenge als bij de Citysurvival Deventer zit een lunch inbegrepen. Hier hoeft u dus al geen rekening mee te houden.

Reserveer hier uw familieweekend-activiteit

Groepsaccommodaties voor het familieweekend

Het is natuurlijk wel handig als u tijdens uw familieweekend een fijne accommodatie heeft om de nachten in door te brengen. Daarom huurt u bij Schuppen Recreatie een mooie 26-persoons groepsaccommodatie, volledig ingericht en helemaal klaar voor uw familieweekend. De accommodatie beschikt over 13 slaapkamers met eigen sanitair. Daarnaast is er voldoende zitgelegenheid om heerlijk met elkaar te dineren en bij te komen van de leuke groepsactiviteit.

Familieweekend Groepsaccommodatie

Breid uw groepsaccommodatie uit en boek deze nu

Onze groepsaccommodatie voor een familieweekend in Gelderland voor 26 personen kan nog uitgebreid worden met een extra ruimte. Deze extra ruimte maakt het mogelijk dat nog eens 4 personen kunnen verblijven. Hierdoor komt het totaal op 30 personen. Daarnaast zorgt deze uitbreiding ervoor dat de accommodatie toegankelijk wordt voor mindervaliden. Zo kan écht de hele familie mee tijdens het familieweekend in onze groepsaccommodatie in Gelselaar. Boek uw verblijf vandaag nog of neem contact met ons op door te bellen naar 0545-482070 of een e-mail te sturen naar info@schuppenrecreatie.nl.

Boek hier uw groepsaccommodatie 

"Super familieweekend"
Met 30 personen was het een fantastisch familieweekend. Natuurlijk door het prachtige weer, maar ook de hele vakantieboerderij was perfect. Genoeg ruimte, grote tafels, veel zitruimte, ruime keuken, bjjna elke slaapkamer eigen sanitair. Voldoende kopjes, glazen, pannen etc. En niet te vergeten lekker schoon. En voor de kleine kinderen veel speelruimte buiten en in het diervertier. Kortom, een echte aanrader.
Anita Jochems     28-03-2022
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019