Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Groepsaccommodatie voor 26 personen in Gelderland

Onze groepsaccommodatie voor 26 personen met 13 slaapkamers, ligt in een rustige omgeving in Gelselaar, Gelderland. Het huis is ideaal voor een weekend met familie of vrienden. De accommodatie ligt bij een vakantieboerderij die uitermate geschikt is voor jonge kinderen. Er zijn diverse speelplekken en speeltoestellen. Ook is er een indoor speelboerderij voor uren vermaak. Volwassenen beleven tevens genoeg in en rondom de boerderij.

De indeling van de groepsaccommodatie 26 personen

De ruime groepsaccommodatie voor 26 personen heeft een woonkamer met een grote professionele keuken. Op de eerste verdieping van de groepsaccommodatie bevinden zich 13 slaapkamers, allen voorzien van eigen toilet, douche en wastafel. De woning heeft een overdekt terras aan de noordzijde en een terras met grasveld aan de zuidzijde. Ook is er draadloos internet aanwezig tijdens het verblijf. Deze accommodatie is uit te breiden naar een verblijf voor dertig personen.

Prachtige omgeving om te ontdekken tijdens het verblijf

Het verblijven in deze groepsaccommodatie voor 26 personen, met 13 slaapkamers, biedt de mogelijkheid aan om er met uw hele gezelschap op uit te gaan in de provincie. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes in de omgeving, zodat u lekker de natuur in kunt. Bezoek het kasteel in Diepenheim, ontdek het Hof van Eckberge of maak een tocht met een huifkar bij beleefboerderij De Melktap. Al onze accommodaties zijn uitermate kindvriendelijke accommodaties

De voordelen van de accommodatie 

Naast het hebben van 13 slaapkamers, heeft deze groepsaccommodatie voor 26 personen nog meer voordelen voor u en uw gezelschap. U geniet bij onze accommodaties in de Achterhoek onder andere van: 

  • Eigen sanitair bij iedere slaapkamer;

  • Goed en volledig schoongemaakte ruimtes;

  • Binnen en buiten zeer veel ruimte;

  • Veel attracties en activiteiten in de omgeving;

  • Veel activiteiten op het terrein én daarbuiten.

Bent u op zoek naar de perfecte groepsaccommodatie om een weekend of midweek door te brengen met 26 personen waarbij u de privacy wilt hebben van 13 slaapkamers? Dan is dit dé plek voor u en uw gezelschap.

Plan uw familie- of vriendenweekend direct

Verzeker uzelf van een prachtige groepsaccommodatie voor 26 personen met 13 slaapkamers door deze snel bij ons te reserveren. Door alle gemakken in het huis, ontspant iedereen volledig, bijvoorbeeld tijdens een vriendenweekend. Vragen stelt u door contact met ons op te nemen via 0545-482070. Wij denken graag met u mee over de vele mogelijkheden en arrangementen die het best op uw wensen aansluiten.

« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"100% accomodatie op alle fronten"
We hebben afgelopen weekend voor de 2e keer met 28 vrienden een heerlijk weekend vertoeft in jullie mooie accommodatie. Ondanks de grote groep is het huis niet gehorig. Dat met de goede bedden, heeft gezorgd dat we een goede nachtrust hebben gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien en bied de mogelijkheid om met heel
De groep activiteiten te doen, maar jezelf ook even af te zonderen en alleen iets doen. De omgeving is prima voor wandelingen. Wij hadden gekozen om de schoonmaak zelf te doen. Ideaal dat dit vooraf moet gebeuren. Je poetst het dan naar eigen gerieven en weet hoe schoon het is. We hadden het geluk dat de vorige groep niet alle slaapkamers hadden gebruikt, en die waren heel goed schoon. Ik vermoed dat die door het schoonmaakbedrijf waren schoongemaakt. Dus ook dat lijkt 100% goed als je daarvoor kiest. Vriendelijke en behulpzame gastheer/ vrouw. We komen volgend jaar weer!
Marielle     18-03-2024
Beste Martijn en familie,

Hier nog even een bericht om jullie te vertellen dat we een uitstekend weekend hebben gehad in jullie prachtige accommodatie.
Alles zag er prima uit en was keurig schoon.
De barbecue hadden jullie ook prima geregeld met voldoende lekker vlees en salades en sauzen.

Ook waren we erg blij dat we als kampeerders met onze caravans en camper terecht konden.

Wel vinden we het vervelend dat het zo nat was en daardoor wat spoorvorming is ontstaan in het gras.
We hebben ons best gedaan om met wegrijden zo weinig mogelijk te verpesten en denken dat het verder wel meevalt.

Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer!
vd Vlught     12-04-2023