Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Groepsaccommodatie voor 26 personen in Gelderland

De groepsaccommodatie voor 26 personen ligt in een rustige omgeving in Gelselaar, Gelderland. Het huis is ideaal voor een weekend met familie of vrienden. De accommodatie ligt bij een vakantieboerderij die uitermate geschikt is voor jonge kinderen. Er zijn diverse speelplekken en speeltoestellen. Ook is er een indoor speelboerderij voor uren vermaak. Volwassenen beleven tevens genoeg in en rondom de boerderij.

De indeling van de groepsaccommodatie 26 personen in Gelderland

De ruime groepsaccommodatie voor een weekend met 26 personen in Gelderland heeft een woonkamer met een grote professionele keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 13 slaapkamers, allen voorzien van eigen toilet, douche en wastafel. De groepsaccommodatie met 13 slaapkamers heeft een overdekt terras aan de noordzijde en een terras met grasveld aan de zuidzijde. Ook is er draadloos internet aanwezig in het groepsverblijf.

Prachtige omgeving om te ontdekken tijdens het verblijf

Met de groepsaccommodatie voor 26 personen op de vakantieboerderij maakt u gemakkelijk een uitje in Gelderland of Overijssel. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes in de omgeving, zodat u lekker de natuur in kunt voor een lange wandeling of een picknick. Bezoek het kasteel in Diepenheim, ontdek het Hof van Eckberge of maak een tocht met een huifkar bij beleefboerderij De Melktap. Op de kindvriendelijke vakantieboerderij is veel te doen voor kinderen. Zo beleeft jong en oud leuke tijden bij ons op de boerderij.

De voordelen van de accommodatie 

Door onze groepsaccommodatie in Gelderland voor 26 personen te boeken, ondervindt u vele voordelen:

  • 13 slaapkamers met eigen sanitair, waardoor deze locatie ideaal is voor familieweekenden.
  • De accommodatie is schoon, zoals u in ons gastenboek kunt lezen.
  • Binnen en buiten zeer veel ruimte.
  • Veel attracties en activiteiten in de omgeving.
  • Speelplekken, met trampoline, diverse speeltoestellen en een jeu de boulesbaan.
  • Diervertier in de indoor kinderboerderij.

 

Plan uw familie- of vriendenweekend direct

Verzeker uzelf ervan dat het weekend doorgaat en boek de groepsaccommodatie voor 26 personen in Gelselaar, Gelderland. Door alle gemakken in het huis, ontspant iedereen tijdens het familieweekend of vriendenweekend optimaal. Vragen stelt u door te bellen naar 0545-482070 of te e-mailen naar info@schuppenrecreatie.nl. Wij denken graag met u mee over de vele mogelijkheden en arrangementen die het best op uw wensen aansluiten.

« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"Super familieweekend"
Met 30 personen was het een fantastisch familieweekend. Natuurlijk door het prachtige weer, maar ook de hele vakantieboerderij was perfect. Genoeg ruimte, grote tafels, veel zitruimte, ruime keuken, bjjna elke slaapkamer eigen sanitair. Voldoende kopjes, glazen, pannen etc. En niet te vergeten lekker schoon. En voor de kleine kinderen veel speelruimte buiten en in het diervertier. Kortom, een echte aanrader.
Anita Jochems     28-03-2022
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019