Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Verblijf eens in onze kindvriendelijke accommodatie - Schuppen recreatie

Home > Kindvriendelijke accomodatie Gelderland

Op de gezellige vakantieboerderij van Schuppen Recreatie vindt u dé kindvriendelijke accommodatie voor een onvergetelijke vakantie in Gelselaar, Gelderland. Kies voor een klein vakantiehuis op onze van oorsprong agrarische boerderij. Dit ziet u terug in de omgeving en onze indoor kinderboerderij, waar kinderen dieren kunnen knuffelen of aaien.

Ontdek de mogelijkheden

  • Indoor kinderboerderij
  • Aangepast vakantiehuis

Vakantie vieren op een toffe en zeer kindvriendelijke accommodatie

Boek een kindvriendelijke accommodatie voor 26 personen voor een heerlijk familie- of vriendenweekend. De kinderen vermaken zich op kinderboerderij Diervertier. Er zijn tijdens het weekend of de vakantie veel leuke activiteiten om te ondernemen. Zo zijn verscheidene speelplaatsen met een schommel, glijbaan, trampoline en andere leuke speeltoestellen. In de omgeving kunt u samen met de kinderen onder andere naar een klimbos, een pannenkoeken- en speelboerderij of een van de vele kastelen. Uw kind vermaakt zich op het park met één van de skelters. Zo heeft u ook meer tijd om zelf lekker te ontspannen in de kindvriendelijke accommodatie.

Reserveer een onvergetelijke vakantie voor uw gezin!

Plaats direct een reservering voor onze kindvriendelijke accommodatie en geniet van een leuke vakantie voor u en de kinderen. Wilt u meer weten over onze vakantiehuizen of onze vakantieboerderij in Gelselaar? Neem eenvoudig en snel contact met ons op via 0545-482070 of stuur een e-mail naar info@schuppenrecreatie.nl. Het is ook mogelijk een familiehuis bij ons te huren.

 

Plan uw vakantie

 

Kindvriendelijke groepsaccommodatie Gelderland

"Super familieweekend"
Met 30 personen was het een fantastisch familieweekend. Natuurlijk door het prachtige weer, maar ook de hele vakantieboerderij was perfect. Genoeg ruimte, grote tafels, veel zitruimte, ruime keuken, bjjna elke slaapkamer eigen sanitair. Voldoende kopjes, glazen, pannen etc. En niet te vergeten lekker schoon. En voor de kleine kinderen veel speelruimte buiten en in het diervertier. Kortom, een echte aanrader.
Anita Jochems     28-03-2022
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019