Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Kindvriendelijke accommodatie Gelderland

Home > Kindvriendelijke accomodatie Gelderland

 Op de gezellige boerderijcamping van Schuppen Recreatie vindt u dé kindvriendelijke accommodatie voor een onvergetelijke vakantie in Gelselaar, Gelderland. Kies voor een klein vakantiehuis op onze grote boerderijcamping. Van oorsprong is de vakantieboerderij een agrarisch bedrijf. Dit ziet u terug in de omgeving en onze indoor kinderboerderij, waar kinderen dieren kunnen knuffelen of aaien.

Ontdek de mogelijkheden

  • Indoor kinderboerderij
  • Aangepast vakantiehuis

Vakantie vieren op een toffe en zeer kindvriendelijke accommodatie in Gelderland

Boek een kindvriendelijke accommodatie voor vijf personen voor een heerlijk familie- of vriendenweekend in Gelderland. De kinderen vermaken zich op kinderboerderij Diervertier. Er zijn tijdens het weekend of de vakantie veel leuke activiteiten om te ondernemen. Zo zijn verscheidene speelplaatsen met een schommel, glijbaan, trampoline en andere leuke speeltoestellen. In de omgeving kunt u samen met de kinderen onder andere naar een klimbos, een pannenkoeken- en speelboerderij of een van de vele kastelen. Uw kind vermaakt zich op het park met één van de skelters. Zo heeft u ook meer tijd om zelf lekker te ontspannen in de kindvriendelijke accommodatie in Gelselaar, Gelderland. Er is op de boerderijcamping ook een aangepast vakantiehuis, zodat iedereen geniet van ontspannende dagen.

Reserveer een onvergetelijke vakantie voor uw gezin!

Plan de kindvriendelijke accommodatie in Gelderland direct en geniet van een leuke vakantie voor u en de kinderen. Wilt u meer weten over onze vakantiehuizen of de verschillende arrangementen? Neem eenvoudig en snel contact met ons op en bel naar 0545-482070 of stuur een e-mail naar info@schuppenrecreatie.nl.

Plan jouw vergadering

 

"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019
"geweldig familieweekend!"
We hebben met onze familie enorm genoten van dit heerlijke huis. Het is mooi en comfortabel ingericht. Er is veel ruimte in en om het huis, en de omgeving is prachtig.
Nelleke Koop     24-07-2019