Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Schuppen Recreatie

is een vakantieboerderij in de Achterhoek op de grens van Gelderland en Overijssel.
Van origine een Agrarisch bedrijf met varkens en koeien, maar vanaf 2002 geleidelijk omgetoverd tot een heerlijke vakantieplek voor jong en oud.

Het ruim opgezette kampeerterrein is zo ingericht dat rustzoekers geen hinder ondervinden van de spelende kinderen of de personen die verblijven in accommodaties.
Er zijn 4 ruime maar toch knusse campingveldjes die van alle gemakken zijn voorzien. Zo heeft iedere plek een eigen elektra aansluiting en waterkraan, en zijn er diverse plekken verhard. Het mooie en vooral schone toiletgebouw bevindt zich midden tussen de campingvelden, ook is er tijdens de drukke periodes extra (kinder) sanitair in de vorm van een pipowagen.

De accommodaties zijn geschikt voor 4/5 personen, 12 personen of 30 personen en zijn allen geschakeld. Ook is er een aangepaste accommodatie, speciaal gebouwd en ingericht voor minder validen en rolstoelgebruikers. In iedere accommodatie zit een compleet ingerichte keuken, voldoende stoelen aan de eettafel en slaapkamers voor 2 of 3 personen met heerlijke bedden. Op het terras aan de voorzijde van het huisje kunt u heerlijk genieten van de middagzon, wordt dit u te heet dan kunt u op het terras aan de achterzijde van de woning genieten van enkele boerderijdieren in de aangelegen wei.

Naast de camping en de accommodaties is er sinds 2014 ook een indoor kinderboerderij met diverse speelmogelijkheden. Ideaal voor een regenachtige of koude dag, maar ook in de zomer is het heerlijk vertoeven in Diervertier. Tijdens de zomervakanties worden er in Diervertier iedere dag activiteiten georganiseerd, veelal gerelateerd aan dieren of het buitenleven. Daarnaast bieden wij ook arrangementen aan voor jong en oud en voor ieder budget.

Enkele grotere plaatsen in de omgeving zijn het mooie Lochem, kunst stadje Diepenheim en museum stad Borculo, allen binnen 10 minuten te bereiken met de auto.

Graag ontvangen wij u op onze vakantieboerderij.

 

"fantastische camping"
hele mooie nette kindvriendelijke camping, prachtig sanitair, en vd kinderen een prachtige binnenspeelruimte met ook muziek en diertjes, en buiten ook veel speelgelegenheid
chantal braam     04-06-2019
"Familieweekend"
Ons verblijf tijdens het Paasweekend was geweldig!

De accomodatie was schoon, netjes en heel compleet.
De huiskamer is gezellig en prachtig ingericht.
De afwasmachine voldeed maar met een grote groep zou er wel een bij mogen.

Verder kan je heerlijk buiten zitten en er is voor de kinderen veel te doen.
Die raakten niet uitgekeken en uitgespeeld.

Een prachtige en fijne plek om zeker nog een terug te komen!

Hartelijke groet van de familie Baanstra
Selma     26-04-2019