Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Diervertier

Vakantieboerderij met dieren

Wat als het eens slecht weer is tijdens uw verblijf op onze vakantieboerderij? Geen probleem! Bij onze vakantieboerderij met dieren is een prachtige indoor kinderboerderij. Zo vermaakt jong en oud zich zelfs als het koud of nat is buiten. Binnen in de indoor kinderboerderij Diervertier zijn diverse dieren die de kinderen kunnen knuffelen of aaien. Als u geluk hebt, mag u zelfs helpen om de jonge geitjes of lammetjes de fles te geven.

Lekker binnen spelen

Naast de dieren zijn er nog diverse speelmogelijkheden. Kies zelf uw liedje in de minidisco en verzin een eigen dansje onder het licht van echte discolampen. Of bouw grote zandkastelen in de mega zandbak. Misschien wel heerlijk glijden op de glijbanen of racen op de skelterbaan. Kortom genoeg te beleven. 

De voordelen van deze camping met kinderboerderij:

  • Heerlijk warm en droog binnen spelen
  • Veel aaibare dieren
  • Diverse speelmogelijkheden
  • Eitjes van eigen kippen
« Faciliteiten overzicht
"100% accomodatie op alle fronten"
We hebben afgelopen weekend voor de 2e keer met 28 vrienden een heerlijk weekend vertoeft in jullie mooie accommodatie. Ondanks de grote groep is het huis niet gehorig. Dat met de goede bedden, heeft gezorgd dat we een goede nachtrust hebben gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien en bied de mogelijkheid om met heel
De groep activiteiten te doen, maar jezelf ook even af te zonderen en alleen iets doen. De omgeving is prima voor wandelingen. Wij hadden gekozen om de schoonmaak zelf te doen. Ideaal dat dit vooraf moet gebeuren. Je poetst het dan naar eigen gerieven en weet hoe schoon het is. We hadden het geluk dat de vorige groep niet alle slaapkamers hadden gebruikt, en die waren heel goed schoon. Ik vermoed dat die door het schoonmaakbedrijf waren schoongemaakt. Dus ook dat lijkt 100% goed als je daarvoor kiest. Vriendelijke en behulpzame gastheer/ vrouw. We komen volgend jaar weer!
Marielle     18-03-2024
Beste Martijn en familie,

Hier nog even een bericht om jullie te vertellen dat we een uitstekend weekend hebben gehad in jullie prachtige accommodatie.
Alles zag er prima uit en was keurig schoon.
De barbecue hadden jullie ook prima geregeld met voldoende lekker vlees en salades en sauzen.

Ook waren we erg blij dat we als kampeerders met onze caravans en camper terecht konden.

Wel vinden we het vervelend dat het zo nat was en daardoor wat spoorvorming is ontstaan in het gras.
We hebben ons best gedaan om met wegrijden zo weinig mogelijk te verpesten en denken dat het verder wel meevalt.

Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer!
vd Vlught     12-04-2023