Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Diervertier

Vakantieboerderij met dieren

Wat als het eens slecht weer is tijdens uw verblijf op onze vakantieboerderij? Geen probleem! Bij onze vakantieboerderij met dieren is een prachtige indoor kinderboerderij. Zo vermaakt jong en oud zich zelfs als het koud of nat is buiten. Binnen in de indoor kinderboerderij Diervertier zijn diverse dieren die de kinderen kunnen knuffelen of aaien. Als u geluk hebt, mag u zelfs helpen om de jonge geitjes of lammetjes de fles te geven.

Lekker binnen spelen

Naast de dieren zijn er nog diverse speelmogelijkheden. Kies zelf uw liedje in de minidisco en verzin een eigen dansje onder het licht van echte discolampen. Of gaat u liever op avontuur in het hooipaleis, met donkere hoekjes en smalle doorgangen? Misschien wel heerlijk glijden op de glijbanen of racen op de skelterbaan. Kortom genoeg te beleven. 

Familiedag of feestje in Diervertier!

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een familiedag of feestje? Zelfs in de koude maanden van het jaar is het genieten in Diervertier. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speelschuur, kunt u gezellig bij elkaar zitten in de kantine. U mag zelf uw eten en drinken verzorgen, maar dit kunt u ook aan ons overlaten. Onze kantine is al te huur voor € 50,- inclusief 10 personen. Voor iedere extra persoon rekenen wij € 4,-.  Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De voordelen van deze camping met kinderboerderij:

  • Heerlijk warm en droog binnen spelen
  • Veel aaibare dieren
  • Diverse speelmogelijkheden
  • Verwarmde kantine met warme dranken automaat
  • Eitjes van eigen kippen
  • Mogelijkheid tot een buffet (in overleg) 
« Faciliteiten overzicht
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019
"geweldig familieweekend!"
We hebben met onze familie enorm genoten van dit heerlijke huis. Het is mooi en comfortabel ingericht. Er is veel ruimte in en om het huis, en de omgeving is prachtig.
Nelleke Koop     24-07-2019