Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Diervertier

Vakantieboerderij met dieren

Wat als het eens slecht weer is tijdens uw verblijf op onze vakantieboerderij? Geen probleem! Bij onze vakantieboerderij met dieren is een prachtige indoor kinderboerderij. Zo vermaakt jong en oud zich zelfs als het koud of nat is buiten. Binnen in de indoor kinderboerderij Diervertier zijn diverse dieren die de kinderen kunnen knuffelen of aaien. Als u geluk hebt, mag u zelfs helpen om de jonge geitjes of lammetjes de fles te geven.

Lekker binnen spelen

Naast de dieren zijn er nog diverse speelmogelijkheden. Kies zelf uw liedje in de minidisco en verzin een eigen dansje onder het licht van echte discolampen. Of bouw grote zandkastelen in de mega zandbak. Misschien wel heerlijk glijden op de glijbanen of racen op de skelterbaan. Kortom genoeg te beleven. 

De voordelen van deze camping met kinderboerderij:

  • Heerlijk warm en droog binnen spelen
  • Veel aaibare dieren
  • Diverse speelmogelijkheden
  • Eitjes van eigen kippen
« Faciliteiten overzicht
"Super familieweekend"
Met 30 personen was het een fantastisch familieweekend. Natuurlijk door het prachtige weer, maar ook de hele vakantieboerderij was perfect. Genoeg ruimte, grote tafels, veel zitruimte, ruime keuken, bjjna elke slaapkamer eigen sanitair. Voldoende kopjes, glazen, pannen etc. En niet te vergeten lekker schoon. En voor de kleine kinderen veel speelruimte buiten en in het diervertier. Kortom, een echte aanrader.
Anita Jochems     28-03-2022
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019