Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Activiteiten

Vakantieboerderij Schuppen Recreatie staat garant voor plezier voor jong en oud.

Voor kinderen zijn er meerdere speelplekken rond de vakantieboerderij. Zo zijn er speelplaatsen met een schommel, glijbaan, waterpomp, trampoline en nog veel meer. En mocht het Nederlandse weer u teleurstellen.. Geen probleem, in onze indoor kinderboerderij ""Diervertier" zullen uw kinderen zich uren vermaken. 

Ook voor volwassenen is er van alles te doen bij de vakantieboerderij in de Achterhoek. Zo kunt u bijvoorbeeld een balletje gooien op onze jeu-de-boules-baan of een rondje klootschieten in de omgeving. Bent u met een groter gezelschap, dan hebben wij op onze groepsarrangementen pagina enkele leuke arrangementen voor u samengesteld.

Voor het verkennen van de omgeving is Schuppen Recreatie ook een prima startpunt. Vanaf de vakantieboerderij lopen diverse fiets- en wandelroutes. Natuurlijk kunt u ook uw eigen route uitstippelen met het fietsknooppuntennetwerk. Kaarten hiervoor zijn bij ons te verkrijgen.

De Achterhoek kenmerkt zich door de vele musea en attracties. Enkele van deze hebben wij voor u samengevoegd op onze omgeving tips pagina.

En komt u voor de rust? Dat kan natuurlijk ook! Onze vakantieboerderij is zeer rustig gelegen en randgeluiden als druk autoverkeer en dergelijke zult u dus bij ons ook niet horen.

 

« Faciliteiten overzicht
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019
"geweldig familieweekend!"
We hebben met onze familie enorm genoten van dit heerlijke huis. Het is mooi en comfortabel ingericht. Er is veel ruimte in en om het huis, en de omgeving is prachtig.
Nelleke Koop     24-07-2019