Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Activiteiten

Vakantieboerderij Schuppen Recreatie staat garant voor plezier voor jong en oud.

Voor kinderen zijn er meerdere speelplekken rond de vakantieboerderij. Zo zijn er speelplaatsen met een schommel, glijbaan, waterpomp, trampoline en nog veel meer. En mocht het Nederlandse weer u teleurstellen.. Geen probleem, in onze indoor kinderboerderij ""Diervertier" zullen uw kinderen zich uren vermaken. 

Ook voor volwassenen is er van alles te doen bij de vakantieboerderij in de Achterhoek. Zo kunt u bijvoorbeeld een balletje gooien op onze jeu-de-boules-baan of een rondje klootschieten in de omgeving. Bent u met een groter gezelschap, dan hebben wij op onze groepsarrangementen pagina enkele leuke arrangementen voor u samengesteld.

Voor het verkennen van de omgeving is Schuppen Recreatie ook een prima startpunt. Vanaf de vakantieboerderij lopen diverse fiets- en wandelroutes. Natuurlijk kunt u ook uw eigen route uitstippelen met het fietsknooppuntennetwerk. Kaarten hiervoor zijn bij ons te verkrijgen.

De Achterhoek kenmerkt zich door de vele musea en attracties. Enkele van deze hebben wij voor u samengevoegd op onze omgeving tips pagina.

En komt u voor de rust? Dat kan natuurlijk ook! Onze vakantieboerderij is zeer rustig gelegen en randgeluiden als druk autoverkeer en dergelijke zult u dus bij ons ook niet horen.

 

« Faciliteiten overzicht
"100% accomodatie op alle fronten"
We hebben afgelopen weekend voor de 2e keer met 28 vrienden een heerlijk weekend vertoeft in jullie mooie accommodatie. Ondanks de grote groep is het huis niet gehorig. Dat met de goede bedden, heeft gezorgd dat we een goede nachtrust hebben gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien en bied de mogelijkheid om met heel
De groep activiteiten te doen, maar jezelf ook even af te zonderen en alleen iets doen. De omgeving is prima voor wandelingen. Wij hadden gekozen om de schoonmaak zelf te doen. Ideaal dat dit vooraf moet gebeuren. Je poetst het dan naar eigen gerieven en weet hoe schoon het is. We hadden het geluk dat de vorige groep niet alle slaapkamers hadden gebruikt, en die waren heel goed schoon. Ik vermoed dat die door het schoonmaakbedrijf waren schoongemaakt. Dus ook dat lijkt 100% goed als je daarvoor kiest. Vriendelijke en behulpzame gastheer/ vrouw. We komen volgend jaar weer!
Marielle     18-03-2024
Beste Martijn en familie,

Hier nog even een bericht om jullie te vertellen dat we een uitstekend weekend hebben gehad in jullie prachtige accommodatie.
Alles zag er prima uit en was keurig schoon.
De barbecue hadden jullie ook prima geregeld met voldoende lekker vlees en salades en sauzen.

Ook waren we erg blij dat we als kampeerders met onze caravans en camper terecht konden.

Wel vinden we het vervelend dat het zo nat was en daardoor wat spoorvorming is ontstaan in het gras.
We hebben ons best gedaan om met wegrijden zo weinig mogelijk te verpesten en denken dat het verder wel meevalt.

Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer!
vd Vlught     12-04-2023