Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Rolstoelvakantie in een aangepaste accommodatie in Gelderland

In onze aangepaste accommodatie geniet u heerlijk met alle aanpassingen die u nodig heeft tijdens uw rolstoelvakantie in Gelselaar, Gelderland. Midden in de prachtige Achterhoek ligt de vakantieboerderij van Schuppen Recreatie met een aangepast vakantiehuisje voor vier personen. Of u met uw gezin of alleen met uw partner verblijft op onze vakantieboerderij: u zult zich geen moment vervelen vanwege alle activiteiten voor jong en oud.

Uitgebreid ontspannen in een aangepaste accommodatie 

Onze aangepaste accommodatie is op diverse vlakken toegankelijker en bruikbaarder gemaakt, waaronder een hoger toilet met beugels, een ruime douche met stoeltje, een in hoogte verstelbare keuken en een ruime woonkamer. Verder is de woning drempelvrij en voorzien van gratis draadloos internet. Eén van de bedden is elektrisch in hoogte verstelbaar. De aangepaste accommodatie heeft meerdere terrassen waarvan een gedeeltelijk overdekt: één op het noorden en één op het zuiden, gelegen aan een dierenweide waar het hele jaar door boerderijdieren lopen. Voor de kinderen zijn er tal van activiteiten , waaronder speelattributen en -toestellen. Er is zelfs een indoor speeltuin/kinderboerderij waar kinderen zich heerlijk vermaken. Ook biedt de omgeving tal van leuke plekjes aan die de moeite waard zijn om te ontdekken. Een rolstoelvakantie wordt in de aangepaste accommodatie een ontspannen reis.

Rolstoelvakantie met vrienden of familie?

Dit aangepaste vakantiehuis is ook te huur in combinatie met een groepsaccommodatie voor 26 personen. Deze aangepaste accommodatie is daarmee ook zeer geschikt voor uw vriendenuitje of familieweekend. Al onze accommodaties beschikken over slaapkamers voor twee of drie personen. Zo hebt u overdag gezelligheid en ’s avonds privacy. Huisdieren zijn ook toegestaan, waardoor u echt met de gehele familie op vakantie kunt.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden op de vakantieboerderij? Neem voor extra informatie of antwoorden op vragen over de aangepaste accommodatie contact met ons op door te bellen naar 0545-482070 of een e-mail te sturen naar info@schuppenrecreatie.nl. Rust lekker uit tijdens een vakantie in een prachtige accommodatie in de mooie Achterhoek.

« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"100% accomodatie op alle fronten"
We hebben afgelopen weekend voor de 2e keer met 28 vrienden een heerlijk weekend vertoeft in jullie mooie accommodatie. Ondanks de grote groep is het huis niet gehorig. Dat met de goede bedden, heeft gezorgd dat we een goede nachtrust hebben gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien en bied de mogelijkheid om met heel
De groep activiteiten te doen, maar jezelf ook even af te zonderen en alleen iets doen. De omgeving is prima voor wandelingen. Wij hadden gekozen om de schoonmaak zelf te doen. Ideaal dat dit vooraf moet gebeuren. Je poetst het dan naar eigen gerieven en weet hoe schoon het is. We hadden het geluk dat de vorige groep niet alle slaapkamers hadden gebruikt, en die waren heel goed schoon. Ik vermoed dat die door het schoonmaakbedrijf waren schoongemaakt. Dus ook dat lijkt 100% goed als je daarvoor kiest. Vriendelijke en behulpzame gastheer/ vrouw. We komen volgend jaar weer!
Marielle     18-03-2024
Beste Martijn en familie,

Hier nog even een bericht om jullie te vertellen dat we een uitstekend weekend hebben gehad in jullie prachtige accommodatie.
Alles zag er prima uit en was keurig schoon.
De barbecue hadden jullie ook prima geregeld met voldoende lekker vlees en salades en sauzen.

Ook waren we erg blij dat we als kampeerders met onze caravans en camper terecht konden.

Wel vinden we het vervelend dat het zo nat was en daardoor wat spoorvorming is ontstaan in het gras.
We hebben ons best gedaan om met wegrijden zo weinig mogelijk te verpesten en denken dat het verder wel meevalt.

Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer!
vd Vlught     12-04-2023