Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Rolstoelvakantie in een aangepaste accommodatie in Gelderland

Wilt u heerlijk genieten met de aanpassingen die u nodig hebt tijdens uw rolstoelvakantie in een aangepaste accommodatie in Gelselaar, Gelderland? Midden in de prachtige Achterhoek ligt onze vakantieboerderij met een aangepast vakantiehuisje voor vier personen. Het vakantiehuis heeft diverse aanpassingen, waaronder een hoger toilet met beugels, een ruime douche met stoeltje, een in hoogte verstelbare keuken en een ruime woonkamer. Verder is de woning drempelvrij en voorzien van gratis draadloos internet. Er zijn twee slaapkamers met in totaal vier éénpersoonsbedden. Van deze bedden is één bed elektrisch in hoogte verstelbaar. De aangepaste accommodatie in Gelderland heeft een gedeeltelijk overdekt terras, één op het noorden en één op het zuiden, gelegen aan een dierenweide waar het hele jaar door boerderijdieren lopen.

Uitgebreid ontspannen in een aangepaste accommodatie in Gelderland

Of u met uw gezin of alleen met uw partner verblijft op onze vakantieboerderij: u zult zich geen moment vervelen vanwege alle activiteiten voor jong en oud. Voor de kinderen zijn er tal van speelattributen en -toestellen. Er is zelfs een indoor speeltuin/kinderboerderij waar kinderen zich heerlijk vermaken. Ook biedt de omgeving tal van leuke plekjes die de moeite waard zijn om te ontdekken. Voor de (actieve) genieter biedt de Achterhoek u tal van prachtige bezienswaardigheden en attracties die u moet zien. Een rolstoelvakantie wordt in de aangepaste accommodatie in Gelderland een ontspannen reis.

Rolstoelvakantie met vrienden of familie?

Dit aangepaste vakantiehuis is ook te huur in combinatie met een groepsaccommodatie voor 30 personen. Deze aangepaste accommodatie in Gelselaar is ook zeer geschikt voor uw vriendenuitje of familieweekend in Gelderland. Al onze accommodaties beschikken over slaapkamers voor twee of drie personen. Zo hebt u overdag gezelligheid en ’s avonds privacy. Huisdieren zijn ook toegestaan, waardoor u echt met de gehele familie op vakantie kunt.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden op de vakantieboerderij? Neem voor extra informatie of antwoorden op vragen over de aangepaste accommodatie in Gelderland contact met ons op door te bellen naar 0545-482070 of een e-mail te sturen naar info@schuppenrecreatie.nl. Rust lekker uit tijdens een vakantie in de mooie Achterhoek.

« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"Super familieweekend"
Met 30 personen was het een fantastisch familieweekend. Natuurlijk door het prachtige weer, maar ook de hele vakantieboerderij was perfect. Genoeg ruimte, grote tafels, veel zitruimte, ruime keuken, bjjna elke slaapkamer eigen sanitair. Voldoende kopjes, glazen, pannen etc. En niet te vergeten lekker schoon. En voor de kleine kinderen veel speelruimte buiten en in het diervertier. Kortom, een echte aanrader.
Anita Jochems     28-03-2022
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019