Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Groepsaccommodatie in de Achterhoek

Bent up zoek naar een luxe groepsaccommodatie in de Achterhoek voor een weekend weg met familie of vrienden? Kom dan naar Schuppen Recreatie in Gelselaar!

Een fijn verblijf in onze luxe groepsaccommodatie op onze boerderij in de Achterhoek

In het dorpje Gelselaar, nog net in Gelderland maar tegen de grens met Overijssel aan, ligt Schuppen Recreatie. Bij onze kindvriendelijke boerderij kunt u terecht voor een luxe groepsaccommodatie in de Achterhoek. Deze verrassende en veelzijdige regio in Gelderland, staat bekend om zijn bijzondere landschappen. Een bijzondere natuur met weilanden, bossen en beekjes waar u de rust en ruimte vindt. Vanaf onze luxe groepsaccommodatie kunt perfect op ontdekking in de Achterhoek. Wat dacht u van een dagje uit naar Lochem, Borculo of misschien wel naar Zutphen? Ook Duitsland ligt op korte afstand van onze luxe groepsaccommodatie. Kom naar de Achterhoek voor een mooi en onvergetelijk verblijf!

Bekijk onze tips!

Overnachten met een groep

Wanneer u een groepslocatie zoekt in Gelselaar, bent u bij Schuppen Recreatie aan het juiste adres. Onze luxe groepsaccommodatie in de Achterhoek biedt plaats aan 20 tot 30 personen. Ideaal voor een verblijf met een grote familie of groep vrienden. De accommodatie beschikt over 13 slaapkamers, 5 doucheruimtes en een ruime woonkamer met aansluitende een professionele keuken. Aan twee zijden bevindt zich een terras met grasveld waar u volop activiteiten kunt organiseren. 

De luxe groepsaccommodatie in de Achterhoek biedt slaapplaatsen voor groepen tot 30 personen, maar met een extra naastgelegen ruimte, kan er plek gemaakt worden voor vier extra personen. Wanneer u personen met een beperkte mobiliteit in uw gezelschap heeft, is dit een ideale optie. Dit gedeelte heeft een in hoogte verstelbaar bed, aangepaste keuken, douche en toilet. Zo kunt u ook met een groep van 34 personen bij ons overnachten in een aangepaste groepsaccommodatie die geschikt is voor mindervaliden.

Groepsaccommodatie Achterhoek - woonkamer

Activiteiten in de Achterhoek

Bent u op zoek naar een leuke groepsactiviteit in de Achterhoek? Wij bieden diverse groepsarrangementen die u in de omgeving kunt uitvoeren. 

Het grote grasveld rondom de vakantieboerderij kan ook gebruikt worden voor leuke groepsactiviteiten. Zijn er veel kinderen in uw gezelschap? Dan vinden zij het vast erg leuk om zich uit te leven op de speeltoestellen als trampoline, schommel, glijbaan en waterpomp. Voor de dierenliefhebbers is er de kinderboerderij Diervertier. Hier kunnen onze dieren geaaid en geknuffeld worden. Leuk om te weten is dat het tevens een indoor speeltuin is met hooipaleis, glijbaan en minidisco. Ook ideaal wanneer u een familieweekend of kinderfeestje organiseert!

Groepsaccommodatie Achterhoek - Indoor speeltuin

Barbecueën bij de accommodatie

Wat als u nu even geen zin heeft om te koken voor een grote groep? Dan kiest u natuurlijk voor barbecueën! Zo mag iedereen voor zijn eigen zorgen. Bij ons kiest u verschillende barbecuepakketten. Deze laat u bezorgen bij uw luxe groepsaccommodatie in de Achterhoek. In samenwerking met de keurslager uit de regio zorgen wij ervoor dat u met z'n allen lekker kunt genieten van een heerlijke barbecue. 

 

Huur een barbecue bij ons

Wij verzorgen het eten, maar u kunt ook uw eigen barbecue meenemen. Lukt dit niet? Laat het ons tijdig weten. Dan regelen wij de barbecue en het gas. Ook houden wij rekening met speciale dieetwensen of allergieën. Wat is er nou leuker dan een gezellige barbecue voor het hele gezelschap bij uw luxe groepsaccommodatie in de Achterhoek?

Bekijk de mogelijkheden

 

Boek uw luxe verblijf bij ons in de Achterhoek

Heeft u interesse in onze luxe groepsaccommodatie in de Achterhoek? Neem dan contact met ons team in Gelselaar op door te bellen naar 0545-482070 of een e-mail te sturen naar info@schuppenrecreatie.nl. We verhuren ook een groepsaccommodatie met 15 slaapkamers, zodat u met een nog grotere groep bij ons kunt overnachten.

"Super familieweekend"
Met 30 personen was het een fantastisch familieweekend. Natuurlijk door het prachtige weer, maar ook de hele vakantieboerderij was perfect. Genoeg ruimte, grote tafels, veel zitruimte, ruime keuken, bjjna elke slaapkamer eigen sanitair. Voldoende kopjes, glazen, pannen etc. En niet te vergeten lekker schoon. En voor de kleine kinderen veel speelruimte buiten en in het diervertier. Kortom, een echte aanrader.
Anita Jochems     28-03-2022
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019