Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Groepsaccommodatie Achterhoek

Ruime groepsaccommodatie voor 12 personen gelegen in de mooie Achterhoek. Deze accommodatie is gelegen bij een vakantieboerderij met diverse speeltoestellen, zandspeelplaatsen en een grote indoor kinderboerderij. Ideaal dus voor families en vriendengroepen met jonge kinderen. Bestaat uw gezelschap alleen uit volwassenen... kijk dan eens bij onze arrangementen voor een leuke activiteit tijdens uw verblijf bij ons. En wilt u lekker tot rust komen in de Achterhoek..... kijk en geniet.

Vakantiehuis met 5 slaapkamers.

De groepsaccommodatie achterhoek zelf heeft naast een gezellige zithoek, een volledig ingerichte open keuken die voorzien is van een vaatwasmachine, magnetron en veel koel- en vriesruimte. Voor een groep koken is dus mogelijk en zelfs gezellig omdat de keuken zich in de zelfde ruimte bevindt. In deze ruimte bevindt zich ook de grote eethoek waar u met uw hele gezelschap aan plaats kan nemen voor de maaltijden of een gezellig spel.
Op de begane grond bevindt zich 1 ruime slaapkamer met 2 losse boxspring bedden, een eventueel kinderbedje kan bij geplaatst worden op aanvraag. Deze slaapkamer is voorzien van een wastafel en kledingkast. Op de begane grond bevinden zich ook nog een toilet en badkamer met wasmeubel.
Vanuit de hal kunt u via een veilige brede trap naar de bovenverdieping, op de bovenverdieping bevindt zich een badkamer met douche, toilet en wasmeubel. Ook zijn hier de 4 overige slaapkamers, allen voorzien van 1 persoons boxspringbedden en een kledingkast. Er zijn 2 slaapkamers voor 2 personen en 2 slaapkamers voor 3 personen, op aanvraag zijn hier ook kinderledikantjes bij te plaatsen.

Meer informatie over de accommodatie en foto's vindt u hier.

Groepsaccommodatie Achterhoek

Groepsaccommodatie Achterhoek

 

De omgeving van de groepsaccommodatie 12 personen.

Naast de vele speelmogelijkheden en activiteiten op de vakantieboerderij, is er in de omgeving ook veel te beleven. Zo zijn er tal van Musea, zwembaden en activiteiten op maar enkele kilometers van de groepsaccommodatie Achterhoek. Zoekt u het nog dichter bij de groepsaccommodatie dan is Pannenkoeken/speelboerderij Erve Brooks een prima uitstapje op maar 1 kilometer. Voor diverse arrangementen in de omgeving kunt u kijken op onze groepsarrangementen pagina, mocht u speciale wensen hebben neem dan gerust contact met ons wij helpen u graag met het organiseren van een leuk verblijf.

Voordelen van deze groepsaccommodatie Achterhoek:

  • Ruime groepsaccommodatie.
  • 5 slaapkamers voor 12 personen.
  • Gratis draadloos internet.
  • Veel te doen voor jong en oud.
  • Zeer schone accommodatie.
  • Indoor kinderboerderij.
"Familieweekend 12 april"
Beste familie Reurink

Wij hebben een prachtig weekend gehad. Wat is de huiskamer mooi geworden. Prachtig en gezellig! De keuken en inventaris voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. De afwas machine voldoet, maar met zo'n groot gezelschap, duurt het iets langer. Gevolg er werd met de hand afgewassen. Wat weer mooie gesprekken opleverde :-)

De kinderen vonden de schuur geweldig. De jongste was helemaal verliefd op Pieter, maar vond hem ook zielig omdat hij maar 1 oog had :-) . Daar moest ze thuis nog even om huilen. Lief he! Ook gingen ze meteen in bad, want ze roken naar boer, hihi.

De familie heeft heerlijk geslapen en boven geen geluidsoverlast van beneden is ook super.

Ja wat zal ik nog meer zeggen. Het was super en ik heb begrepen dat mijn schoonzus al contact heeft gehad over volgend jaar. Dat zegt denk ik genoeg.

Nogmaals super bedankt!

Lieve groet van de familie ten Brinke
Gea ten Brink     16-04-2019
"Familieweekend"
Beste familie Reurink

Wat is het huis mooi geworden! We zijn 2 jaar geleden ook geweest en nu weer.
De reacties van onze familie waren allemaal enthousiast! Wauw! Vooral de vrouwen… die wilden thuis ook wel zo’n mooie, zachte bank!
En de opgemaakte bedden, de schone kamers, vloerverwarming in de kamer, echt weer toppie voor elkaar!
Het was weer geweldig!!

Het volgende familieweekend wordt vast weer bij jullie gepland!
De kids zijn helemaal weg van het diervertier! Ze zijn nog maar net wakker en vragen al weer of ze naar de diertjes mogen.

Hier nog tips:

misschien een keertje een mengkraan in de keuken plaatsen…
En de struik bij de voordeur geeft nu veel zwarte besjes die naar binnen worden gelopen. Vlekken op de vloer… Ik zou m weghalen.
Maar jullie vinden het misschien niet erg en die besjes zijn er niet het hele jaar. T is ook maar een tip.

Nou, ik zeg gewoon tot ziens!

Vriendelijke groet,

Berthine van Triest
van Triest     19-03-2019