Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Vakantiehuis huren in Gelderland

Een vakantiehuis huren in Gelderland voor gezelschappen van klein tot groot, kan bij Schuppen Recreatie in Gelselaar. Of u nu een weekend weg gaat of een volledige vakantie wenst, bij ons vindt u het perfecte huis. Per vakantiehuis is er ruimte voor vijf personen. Het vakantiehuisje ligt bij onze vakantieboerderij waar voor het hele gezelschap voldoende activiteiten te ondernemen zijn. 

Een mooi en ruim vakantiehuis huren in Gelderland

Wanneer u er voor kiest om bij ons een vakantiehuis te huren, krijgt u daar veel voor terug. Het vakantiehuisje beschikt over twee slaapkamers met beide twee of drie éénpersoonsbedden. Aansluitend aan de ruime woonkamer ligt de open keuken. In de keuken zijn een vriesvak en vaatwasser aanwezig. Ook buiten vertoeft u goed als u bij ons een vakantiehuis gaat huren. Het huis heeft namelijk een gedeeltelijk overdekt terras dat op het noorden én zuiden ligt. Er zijn tal van activiteiten te ondernemen, waardoor het een uitermate kindvriendelijke accommodatie is. In en om het huis is er gratis wifi beschikbaar. Bent u of iemand in uw gezelschap rolstoelafhankelijk of mindervalide, vraag dan zeker naar de mogelijkheden van een aangepaste accommodatie

Boek het vakantiehuisje eenvoudig en snel

U kunt eenvoudig een vakantie huren bij onze vakantieboerderij in Gelselaar. Heeft u nog vragen of wilt u extra informatie over het huren van een vakantiehuis? Schroom dan niet en neem contact met ons op via 0545-482070. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die ons terrein biedt, óók wanneer u met een grotere groep wenst te komen.

« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"100% accomodatie op alle fronten"
We hebben afgelopen weekend voor de 2e keer met 28 vrienden een heerlijk weekend vertoeft in jullie mooie accommodatie. Ondanks de grote groep is het huis niet gehorig. Dat met de goede bedden, heeft gezorgd dat we een goede nachtrust hebben gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien en bied de mogelijkheid om met heel
De groep activiteiten te doen, maar jezelf ook even af te zonderen en alleen iets doen. De omgeving is prima voor wandelingen. Wij hadden gekozen om de schoonmaak zelf te doen. Ideaal dat dit vooraf moet gebeuren. Je poetst het dan naar eigen gerieven en weet hoe schoon het is. We hadden het geluk dat de vorige groep niet alle slaapkamers hadden gebruikt, en die waren heel goed schoon. Ik vermoed dat die door het schoonmaakbedrijf waren schoongemaakt. Dus ook dat lijkt 100% goed als je daarvoor kiest. Vriendelijke en behulpzame gastheer/ vrouw. We komen volgend jaar weer!
Marielle     18-03-2024
Beste Martijn en familie,

Hier nog even een bericht om jullie te vertellen dat we een uitstekend weekend hebben gehad in jullie prachtige accommodatie.
Alles zag er prima uit en was keurig schoon.
De barbecue hadden jullie ook prima geregeld met voldoende lekker vlees en salades en sauzen.

Ook waren we erg blij dat we als kampeerders met onze caravans en camper terecht konden.

Wel vinden we het vervelend dat het zo nat was en daardoor wat spoorvorming is ontstaan in het gras.
We hebben ons best gedaan om met wegrijden zo weinig mogelijk te verpesten en denken dat het verder wel meevalt.

Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer!
vd Vlught     12-04-2023