Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Vakantiehuis huren in Gelderland

Bij Schuppen Recreatie in Gelselaar kunt u een vakantiehuis voor vijf personen huren voor een vakantie of weekend weg in Gelderland. Het vakantiehuisje beschikt over twee slaapkamers met beide twee of drie éénpersoonsbedden. Aansluitend aan de ruime woonkamer ligt de open keuken. In de keuken zijn een vriesvak en vaatwasser aanwezig. Zo ruimt u de vuile vaat makkelijk op en hebt u meer tijd om te ontspannen. Het vakantiehuisje dat u bij ons huurt, heeft een gedeeltelijk overdekt terras. Dit terras ligt op het noorden én het zuiden. Ook ligt het aan een dierenweide, waar het gehele jaar boerderijdieren lopen. In en om het huis is er gratis wifi beschikbaar.

Een mooi en ruim vakantiehuis huren in Gelderland

Het vakantiehuisje ligt bij een vakantieboerderij in de Achterhoek. Naast dit verblijf kunt u ook een aangepaste accommodatie huren. Kinderen vermaken zich bij indoor kinderboerderij Diervertier of op de speeltoestellen. Volwassenen spelen volleybal of jeu de boules. Er zijn genoeg activiteiten te ondernemen op de vakantieboerderij. Op een regenachtige dag vermaakt u zich prima in het ruime vakantiehuis dat u kunt huren in Gelderland. Komt u met een grote groep? Dan is de groepsaccommodatie voor dertig personen wellicht wat u zoekt.

Boek het vakantiehuisje eenvoudig en snel

U kunt eenvoudig een vakantie huren bij onze vakantieboerderij in Gelselaar, provincie Gelderland. Heeft u nog vragen of wilt u extra informatie over het vakantiehuis of over onze luxe groepsaccommodatie in de Achterhoek? Schroom dan niet en bel naar 0545-482070 of stuur uw vragen per e-mail naar info@schuppenrecreatie.nl.

« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"Super familieweekend"
Met 30 personen was het een fantastisch familieweekend. Natuurlijk door het prachtige weer, maar ook de hele vakantieboerderij was perfect. Genoeg ruimte, grote tafels, veel zitruimte, ruime keuken, bjjna elke slaapkamer eigen sanitair. Voldoende kopjes, glazen, pannen etc. En niet te vergeten lekker schoon. En voor de kleine kinderen veel speelruimte buiten en in het diervertier. Kortom, een echte aanrader.
Anita Jochems     28-03-2022
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019