Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Vakantiehuisje in de Achterhoek

Bij Schuppen Recreatie kunt u een vakantiehuis voor vijf personen huren voor een vakantie of weekend weg in Gelderland. Het vakantiehuisje beschikt over twee slaapkamers met beide twee of drie éénpersoonsbedden. Aansluitend aan de ruime woonkamer ligt de open keuken. In de keuken zijn een vriesvak en vaatwasser aanwezig. Zo ruimt u de vuile vaat makkelijk op en hebt u meer tijd om te ontspannen. Het vakantiehuisje heeft een gedeeltelijk overdekt terras. Dit terras ligt op het noorden én het zuiden. Ook ligt het aan een dierenweide, waar het gehele jaar boerderijdieren lopen. In en om het huis is er gratis wifi beschikbaar.

Een vakantiehuis huren op de camping in Gelderland

Het vakantiehuisje ligt bij een vakantieboerderij in de Achterhoek. Naast dit verblijf kunt u ook een aangepaste accommodatie huren. Kinderen vermaken zich bij indoor kinderboerderij Diervertier of op de speeltoestellen. Volwassenen spelen volleybal of jeu de boules. Er zijn genoeg activiteiten te ondernemen op de vakantieboerderij. Op een regenachtige dag vermaakt u zich prima in het ruime vakantiehuis dat u kunt huren in Gelderland. Komt u met een grote groep? Dan is de groepsaccommodatie voor dertig personen wellicht wat u zoekt.

Vermaak in de buurt

In de omgeving is ook veel te doen. Zo liggen op zeven kilometer van het vakantiehuisje de kunststad Diepenheim, de museumstad Borculo en de mooie plaats Lochem. Door het vakantiehuis te huren kunt u Gelderland, maar ook Duitsland ontdekken. U verblijft namelijk dichtbij de grens. Uiteraard is er in de Achterhoek genoeg plek voor fiets- en wandeltochten. Deze beginnen in de buurt van het vakantiehuis.

Boek het vakantiehuis eenvoudig en snel

U kunt eenvoudig een vakantie huren bij onze vakantieboerderij in Gelderland. Heeft u nog vragen of wilt u extra informatie over het vakantiehuis? Schroom dan niet en bel naar 0545-482070 of stuur uw vragen per e-mail naar info@schuppenrecreatie.nl. Wij geven u zo snel mogelijk antwoord op eventuele vragen.

« Terug naar overzicht

Prijs & beschikbaarheid

"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019
"geweldig familieweekend!"
We hebben met onze familie enorm genoten van dit heerlijke huis. Het is mooi en comfortabel ingericht. Er is veel ruimte in en om het huis, en de omgeving is prachtig.
Nelleke Koop     24-07-2019