Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Familiehuis in Gelderland

Home > Familiehuis in Gelderland

 

Huur ons familiehuis in Gelselaar voor een fijn verblijf in de natuur van Gelderland. Volwassenen én kinderen beleven genoeg op de boerderij en in de omgeving van Schuppen Recreatie. Door ons uiteenlopende aanbod aan vakantiehuizen, is er voor iedereen in de familie een mooie plek om te recreëren. Boek vandaag nog een familiehuis voor uw verblijf in de natuur.

Ontdek de mogelijkheden

  • Indoor kinderboerderij
  • Aangepast vakantiehuis

Een mooi en ruim familiehuis voor een onvergetelijk familieweekend

Tijdens een verblijf in ons familiehuis kan iedereen zich vermaken. Zo hebben we voor de kinderen een indoor kinderboerderij en voor de volwassenen mooie wandelroutes. Op onze kindvriendelijke boerderij beleven jong én oud een leuke tijd. Wilt u na het verblijf in ons familiehuis een keer een andere accommodatie boeken? Dan heeft u de keuze uit meerdere accommodaties, waaronder:

Meer weten over deze familieplek? Neem contact met ons op!

Er is veel mogelijk op onze vakantieboerderij. Bent u op zoek naar specifieke informatie? Neem contact met ons op en bel naar 0545-482070 of stuur een e-mail naar info@schuppenrecreatie.nl. Er wordt graag meegedacht over de mogelijkheden. Maak van een familieweekend ontspannende en gezellige dagen door het reserveren van ons familiehuis. Hier kunt u echt genieten met en van elkaar.

Plan jouw vergadering

 

Familiehuis Gelderland

"Super familieweekend"
Met 30 personen was het een fantastisch familieweekend. Natuurlijk door het prachtige weer, maar ook de hele vakantieboerderij was perfect. Genoeg ruimte, grote tafels, veel zitruimte, ruime keuken, bjjna elke slaapkamer eigen sanitair. Voldoende kopjes, glazen, pannen etc. En niet te vergeten lekker schoon. En voor de kleine kinderen veel speelruimte buiten en in het diervertier. Kortom, een echte aanrader.
Anita Jochems     28-03-2022
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019