Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Familiehuis in Gelderland

Home > Familiehuis in Gelderland

Huur ons familiehuis in Gelselaar voor een fijn verblijf in de natuur van Gelderland. Volwassenen én kinderen beleven genoeg op de boerderij en in de omgeving van Schuppen Recreatie. We beschikken over verschillende vakantiehuizen, waardoor er voor elk familielid plek is tijdens het weekend of de vakantie in de prachtige, boerse Achterhoek. Boek vandaag nog een familiehuis, zodat u binnenkort kunt verblijven bij ons in de natuur.

Ontdek de mogelijkheden

  • Indoor kinderboerderij
  • Aangepast vakantiehuis

Mooi en ruim familiehuis in Gelderland voor een onvergetelijk familieweekend

Tijdens een verblijf in ons familiehuis in Gelderland kan iedereen zich vermaken. Zo hebben we voor de kinderen een indoor kinderboerderij en voor de volwassenen mooie wandelroutes. Op onze kindvriendelijke boerderij beleven jong én oud een leuke tijd. Wilt u na het verblijf in ons familiehuis in Gelderland een keer een andere accommodatie boeken? Dan heeft u de keuze uit meerdere huizen, waaronder:

Meer weten? Neem contact met ons op!

Er is veel mogelijk op onze vakantieboerderij. Bent u op zoek naar specifieke informatie? Neem contact met ons op en bel naar 0545-482070 of stuur een e-mail naar info@schuppenrecreatie.nl. Er wordt graag meegedacht over de mogelijkheden. Uiteraard boekt u heel eenvoudig ons familiehuis in Gelderland. Maak van een familieweekend in Gelselaar ontspannende en avontuurlijke dagen.

Plan jouw vergadering

 

Familiehuis Gelderland

"Super familieweekend"
Met 30 personen was het een fantastisch familieweekend. Natuurlijk door het prachtige weer, maar ook de hele vakantieboerderij was perfect. Genoeg ruimte, grote tafels, veel zitruimte, ruime keuken, bjjna elke slaapkamer eigen sanitair. Voldoende kopjes, glazen, pannen etc. En niet te vergeten lekker schoon. En voor de kleine kinderen veel speelruimte buiten en in het diervertier. Kortom, een echte aanrader.
Anita Jochems     28-03-2022
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019