Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Familiehuis in Gelderland

Home > Familiehuis in Gelderland

 

Huur ons familiehuis in Gelselaar voor een fijn verblijf in de natuur van Gelderland. Volwassenen én kinderen beleven genoeg op de boerderij en in de omgeving van Schuppen Recreatie. Door ons uiteenlopende aanbod aan vakantiehuizen, is er voor iedereen in de familie een mooie plek om te recreëren. Boek vandaag nog een familiehuis voor uw verblijf in de natuur.

Ontdek de mogelijkheden

  • Indoor kinderboerderij
  • Aangepast vakantiehuis

Een mooi en ruim familiehuis voor een onvergetelijk familieweekend

Tijdens een verblijf in ons familiehuis kan iedereen zich vermaken. Zo hebben we voor de kinderen een indoor kinderboerderij en voor de volwassenen mooie wandelroutes. Op onze kindvriendelijke boerderij beleven jong én oud een leuke tijd. Wilt u na het verblijf in ons familiehuis een keer een andere accommodatie boeken? Dan heeft u de keuze uit meerdere accommodaties, waaronder:

Meer weten over deze familieplek? Neem contact met ons op!

Er is veel mogelijk op onze vakantieboerderij. Bent u op zoek naar specifieke informatie? Neem contact met ons op en bel naar 0545-482070 of stuur een e-mail naar info@schuppenrecreatie.nl. Er wordt graag meegedacht over de mogelijkheden. Maak van een familieweekend ontspannende en gezellige dagen door het reserveren van ons familiehuis. Hier kunt u echt genieten met en van elkaar.

Plan jouw vergadering

 

Familiehuis Gelderland

"100% accomodatie op alle fronten"
We hebben afgelopen weekend voor de 2e keer met 28 vrienden een heerlijk weekend vertoeft in jullie mooie accommodatie. Ondanks de grote groep is het huis niet gehorig. Dat met de goede bedden, heeft gezorgd dat we een goede nachtrust hebben gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien en bied de mogelijkheid om met heel
De groep activiteiten te doen, maar jezelf ook even af te zonderen en alleen iets doen. De omgeving is prima voor wandelingen. Wij hadden gekozen om de schoonmaak zelf te doen. Ideaal dat dit vooraf moet gebeuren. Je poetst het dan naar eigen gerieven en weet hoe schoon het is. We hadden het geluk dat de vorige groep niet alle slaapkamers hadden gebruikt, en die waren heel goed schoon. Ik vermoed dat die door het schoonmaakbedrijf waren schoongemaakt. Dus ook dat lijkt 100% goed als je daarvoor kiest. Vriendelijke en behulpzame gastheer/ vrouw. We komen volgend jaar weer!
Marielle     18-03-2024
Beste Martijn en familie,

Hier nog even een bericht om jullie te vertellen dat we een uitstekend weekend hebben gehad in jullie prachtige accommodatie.
Alles zag er prima uit en was keurig schoon.
De barbecue hadden jullie ook prima geregeld met voldoende lekker vlees en salades en sauzen.

Ook waren we erg blij dat we als kampeerders met onze caravans en camper terecht konden.

Wel vinden we het vervelend dat het zo nat was en daardoor wat spoorvorming is ontstaan in het gras.
We hebben ons best gedaan om met wegrijden zo weinig mogelijk te verpesten en denken dat het verder wel meevalt.

Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer!
vd Vlught     12-04-2023