Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Familiehuis Gelderland

Home > Familiehuis in Gelderland

 

Uw familieweekend wordt enorm leuk in een familiehuis op onze vakantieboerderij in Gelselaar, Gelderland. Voor de volwassenen én de kinderen is er genoeg te doen op de boerderij en in de omgeving van Schuppen Recreatie. Daarnaast zijn er verschillende vakantiehuizen aanwezig, zodat er voor elk familielid plek is tijdens het weekend of de vakantie in de prachtige, boerse Achterhoek.

Ontdek de mogelijkheden

  • Indoor kinderboerderij
  • Aangepast vakantiehuis

Mooi en ruim familiehuis in Gelderland voor een onvergetelijk familieweekend

Door de vele activiteiten die wij op de boerderijcamping organiseren, beleeft iedereen ontspannende dagen in de natuur. De kinderen houden zichzelf bezig op de indoor kinderboerderij of rijden uren rond op de skelters. Er zijn verschillende speelplaatsen met diverse speeltoestellen. De kantine in de speelschuur huurt u voordelig af voor een gezellige lunch met de familie. Het is bij ons bovendien heel kindvriendelijk. Jong en oud beleven dan ook een leuke tijd.

 

Verschillende soorten accommodaties

Wij hebben verschillende soorten vakantiehuizen. Zo overnacht u voor elke gelegenheid bij ons in de Achterhoek. In de natuur komt u echt tot rust. Na een fijn verblijf in het familiehuis in Gelderland, boekt u ook een accommodatie voor:

Meer weten? Neem contact met ons op!

 

Er is veel mogelijk op onze boerderijcamping. Bent u op zoek naar specifieke informatie? Neem contact met ons op en bel naar 0545-482070 of stuur een e-mail naar info@schuppenrecreatie.nl. Er wordt graag meegedacht over de mogelijkheden. Uiteraard boekt u heel eenvoudig ons familiehuis in Gelderland. Maak van een familieweekend ontspannende en avontuurlijke dagen.

Plan jouw vergadering

 

Familiehuis Gelderland

"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019
"geweldig familieweekend!"
We hebben met onze familie enorm genoten van dit heerlijke huis. Het is mooi en comfortabel ingericht. Er is veel ruimte in en om het huis, en de omgeving is prachtig.
Nelleke Koop     24-07-2019