Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Een groepsaccommodatie voor een vriendenweekend

Vakantieboerderij Schuppen Recreatie is een hele leuke plek voor gezinnen met kinderen. Maar het is ook zeker de ideale plek voor uw vriendenweekend. U kunt namelijk allerlei leuke activiteiten organiseren op onze vakantieboerderij, maar ook in de buurt van ons vakantiepark. Hierdoor hoeft u zich geen dag te vervelen tijdens uw vriendenweekend.

Uw vriendenweekend plannen

Schuppen Recreatie is een heel leuke plek als u op zoek bent naar een groepsaccommodatie voor een vriendenweekend. U kunt namelijk allerlei leuke activiteiten organiseren op onze vakantieboerderij, maar ook in de buurt van ons vakantiepark. Hierdoor hoeft u zich geen dag te vervelen tijdens uw vriendenweekend.

Uw groepsaccommodatie voor een geslaagd vriendenweekend in de natuur

Heeft u een hele grote vriendengroep waarmee u een vriendenweekend heeft? Dan kunt u bij ons terecht. Wij beschikken namelijk over een grote 26-persoons groepsaccommodatie die zelfs nog uit te breiden is tot een aangepaste 30-persoons groepsaccommodatie. Dat betekent dat u dus altijd met al uw vrienden bij ons kunt verblijven.

Uw vriendenweekend plannen

Als u een vriendenweekend gaat plannen, moet u met een aantal dingen rekening houden: met hoeveel personen gaan we, hoe willen we overnachten en wat willen we doen tijdens het weekend? Belangrijke vragen, die wel allemaal goed beantwoord moeten worden. Dat kan heel goed gedaan worden bij Schuppen Recreatie. Wij bieden namelijk verschillende groepsarrangementen en groepsaccommodaties aan. Zo kunt u uw totale vriendenweekend in de groepsaccommodatie bij ons in Gelselaar doorbrengen.

De leukste activiteiten

Ook voor leuke activiteiten zit u bij Schuppen Recreatie goed. Bij ons kunt u namelijk verschillende groepsarrangementen afnemen. Al vanaf tien personen kunt u de leukste plekken uit de regio ontdekken met onze activiteiten. Wij bieden vier leuke groepsarrangementen aan in de regio van onze vakantieboerderij:

  1. 'Wie is de Mol'
  2. 'Borculo Ultimate Adventure'
  3. 'Hanze Handelsspel'
  4. 'Citysurvival Deventer'

Vriendenweekend Hanze Handelsspel

Alle vier de arrangementen zijn geschikt voor tien of meer personen, en daarmee ideaal voor een gezellig vriendenweekend. Ook zit er bij 'Borculo Ultimate Adventure' en bij 'Citysurvival Deventer' en lekkere lunch inbegrepen. U kunt hier dus echt een dagje uit van maken. Wilt u meer informatie? Klik dan op onderstaande button.

Meer informatie Groepsarrangementen

Ontdek de activiteiten tijdens een vriendenweekend op de vakantieboerderij

Als u op de vakantieboerderij wilt blijven, kunt u verschillende leuke activiteiten ondernemen, zoals een rondje klootschieten. Of bent u meer een fan van jeu de boules? Komt u met kinderen? Dan kunt u bij ons naar de kinderboerderij tijdens een verblijf in uw luxe groepsaccommodatie gedurende het vriendenweekend. Ook zijn er verschillende speelmogelijkheden op het park te vinden. Voor veel speelplezier en een heerlijke pannenkoek bent u welkom bij de nabijgelegen pannenkoeken en speelboerderij Erve Brooks. Neem contact met ons op als u bij ons wilt verblijven en bel naar 0545-482070 of stuur een e-mail naar info@schuppenrecreatie.nl.

Reserveer uw vakantie

"Super familieweekend"
Met 30 personen was het een fantastisch familieweekend. Natuurlijk door het prachtige weer, maar ook de hele vakantieboerderij was perfect. Genoeg ruimte, grote tafels, veel zitruimte, ruime keuken, bjjna elke slaapkamer eigen sanitair. Voldoende kopjes, glazen, pannen etc. En niet te vergeten lekker schoon. En voor de kleine kinderen veel speelruimte buiten en in het diervertier. Kortom, een echte aanrader.
Anita Jochems     28-03-2022
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019