Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Een groepsaccommodatie voor een vriendenweekend

Bent u op zoek naar een ideale groepsaccommodatie voor een vriendenweekend? Bekijk dan de mogelijkheden van Schuppen Recreatie in Gelselaar. Bij ons kunt u namelijk allerlei leuke activiteiten organiseren op het terrein, maar ook in de buurt van ons vakantiepark. Het is dus de perfecte uitvalsbasis voor een weekend vol plezier.

Uw groepsaccommodatie voor een geslaagd vriendenweekend in de natuur

Ongeacht de grootte van uw vriendengroep, vindt u bij ons de perfecte groepsaccommodatie om als thuishaven van uw vriendenweekend te gebruiken. U vindt bij ons onder andere een:

Deze groepsaccommodaties zijn, op aanvraag voor uw vriendenweekend, nog te combineren met andere vakantiewoningen om een grotere groepsgrote te kunnen plaatsen. Dat betekent dat u dus met al uw vrienden bij ons kunt verblijven.

Uw vriendenweekend vullen met leuke activiteiten

Naast het vastleggen van de groepsaccommodatie moet er natuurlijk meer geregeld worden voor een geweldig vriendenweekend. Denk hierbij met name aan uiteenlopende activiteiten. Bij Schuppen Recreatie bieden wij u arrangementen aan, zoals:

Vriendenweekend Hanze Handelsspel

Alle arrangementen zijn geschikt voor tien of meer personen, en daarmee ideaal voor een gezellig vriendenweekend. Ook zit er bij 'Borculo Ultimate Adventure' en bij 'Citysurvival Deventer' en lekkere lunch inbegrepen. U kunt hier dus echt een dagje uit van maken. Wilt u meer informatie? Klik dan op onderstaande button.

Ontdek alle mogelijkheden en plan een geweldig weekend

Ook op ons terrein kunt u allerhande activiteiten ondernemen, zoals klootschieten of jeu-de-boules. Wanneer u een groepsaccommodatie voor uw vriendenweekend bij onze vakantieboerderij in Gelseaar reserveert, bent u ervan verzekerd dat u en uw vrienden zich niet zullen vervelen. Neem contact met ons op als u bij ons wilt verblijven door te bellen naar 0545-482070 of stuur een e-mail naar info@schuppenrecreatie.nl.

Reserveer uw vakantie

"100% accomodatie op alle fronten"
We hebben afgelopen weekend voor de 2e keer met 28 vrienden een heerlijk weekend vertoeft in jullie mooie accommodatie. Ondanks de grote groep is het huis niet gehorig. Dat met de goede bedden, heeft gezorgd dat we een goede nachtrust hebben gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien en bied de mogelijkheid om met heel
De groep activiteiten te doen, maar jezelf ook even af te zonderen en alleen iets doen. De omgeving is prima voor wandelingen. Wij hadden gekozen om de schoonmaak zelf te doen. Ideaal dat dit vooraf moet gebeuren. Je poetst het dan naar eigen gerieven en weet hoe schoon het is. We hadden het geluk dat de vorige groep niet alle slaapkamers hadden gebruikt, en die waren heel goed schoon. Ik vermoed dat die door het schoonmaakbedrijf waren schoongemaakt. Dus ook dat lijkt 100% goed als je daarvoor kiest. Vriendelijke en behulpzame gastheer/ vrouw. We komen volgend jaar weer!
Marielle     18-03-2024
Beste Martijn en familie,

Hier nog even een bericht om jullie te vertellen dat we een uitstekend weekend hebben gehad in jullie prachtige accommodatie.
Alles zag er prima uit en was keurig schoon.
De barbecue hadden jullie ook prima geregeld met voldoende lekker vlees en salades en sauzen.

Ook waren we erg blij dat we als kampeerders met onze caravans en camper terecht konden.

Wel vinden we het vervelend dat het zo nat was en daardoor wat spoorvorming is ontstaan in het gras.
We hebben ons best gedaan om met wegrijden zo weinig mogelijk te verpesten en denken dat het verder wel meevalt.

Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer!
vd Vlught     12-04-2023