Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Vriendenweekend op Schuppen Recreatie

Vakantieboerderij Schuppen Recreatie is een hele leuke plek voor gezinnen met kinderen. Maar het is ook zeker de ideale plek voor uw vriendenweekend. U kunt namelijk allerlei leuke activiteiten organiseren op onze vakantieboerderij, maar ook in de buurt van ons vakantiepark. Hierdoor hoeft u zich geen dag te vervelen tijdens uw vriendenweekend.

Uw vriendenweekend plannen

Als u een vriendenweekend gaat plannen moet u met een aantal dingen rekening houden: met hoeveel personen gaan we, hoe willen we overnachten en wat willen we doen tijdens het weekend? Belangrijke vragen, die wel allemaal goed beantwoord moeten worden. En dat kan heel goed gedaan worden bij Vakantieboerderij Schuppen Recreatie. Wij bieden namelijk verschillende groepsarrangementen en groepsaccommodaties aan. Daarnaast kunt u tijdens uw vriendenweekend ook bij ons kamperen, als u dat leuker vindt. Zo kunt u uw totale vriendenweekend bij ons in Gelselaar (en de omgeving van Gelselaar) doorbrengen.

Groepsaccommodaties en groepskamperen

Bij ons kunt u kiezen uit een (zeer) ruime groepsaccommodatie, een groepskampeerveldje en verschillende kleinere accommodaties. We hebben bijvoorbeeld verschillende Vakantiehuisjes Achterhoek voor 5 personen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om verschillende 5-persoons vakantiehuisjes te huren. Dit vakantiehuis is ook beschikbaar in een aangepaste variant die toegankelijk is voor minder validen.

Grote accommodatie voor 30 personen

Heeft u een hele grote vriendengroep waarmee u een vriendenweekend heeft? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij beschikken namelijk ook over een grote 30-persoons groepsaccommodatie die zelfs nog uit te breiden is tot een aangepaste 35-persoons groepsaccommodatie. Dat betekent dat u dus altijd met al uw vrienden bij ons kunt verblijven.

Groepskamperen tijdens uw vriendenweekend

Ook als u met zijn allen wilt komen kamperen kunt u heel goed bij ons terecht. Wij beschikken namelijk over een groepskampeerveld. Hier passen minimaal 20 personen dus ook hier kunt u uw vriendengroep kwijt. 

De leukste activiteiten

Ook voor leuke activiteiten zit u bij Vakantieboerderij Schuppen Recreatie goed. Bij ons kunt u namelijk verschillende groepsarrangementen afnemen. Al vanaf  10 personen kunt u de leukste plekken uit de regio ontdekken met onze activiteiten. Wij bieden vier leuke groepsarrangementen aan in de regio van onze vakantieboerderij:

  1. 'Wie is de Mol'
  2. 'Borculo Ultimate Adventure'
  3. 'Hanze Handelsspel'
  4. 'Citysurvival Deventer'

Vriendenweekend Hanze Handelsspel

Allevier de arrangementen zijn geschikt voor 10 of meer personen, en daarmee ideaal voor een gezellig vriendenweekend. Ook zit er bij 'Borculo Ultimate Adventure' en bij 'Citysurvival Deventer' en lekkere lunch inbegrepen. U kunt hier dus echt een dagje uit van maken. Wilt u meer informatie? Klik dan op onderstaande button.

Meer informatie Groepsarrangementen

Activiteiten op de Vakantieboerderij

Ook als u op de vakantieboerderij wilt blijven dan kunt u verschillende leuke activiteiten ondernemen. Bijvoorbeeld een rondje klootschieten. Of bent u meer een fan van Jeu de Boules? Komt u met kinderen dan kunt u bij ons naar de kinderboerderij. Ook zijn er verschillende speelmogelijkheden op het park te vinden.

Reserveer uw vakantie

"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019
"geweldig familieweekend!"
We hebben met onze familie enorm genoten van dit heerlijke huis. Het is mooi en comfortabel ingericht. Er is veel ruimte in en om het huis, en de omgeving is prachtig.
Nelleke Koop     24-07-2019