Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Groepsaccommodatie Gelderland

Zoekt u een groepsaccommodatie in Gelderland? Schuppen Recreatie is een gezellige boerderijcamping in de Achterhoek. Ons mooie vakantieplekje is uitermate geschikt voor grote groepen. Met de ruimte en prachtige omgeving bevindt u zich in een oase van rust. De perfecte plek om helemaal te ontspannen en het ultieme vakantiegevoel te ervaren.

Overnachten op een vakantieboerderij

Schuppen Recreatie was tot 2002 een agrarisch bedrijf, maar het is helemaal omgetoverd tot een fantastische vakantieplek voor jong én oud! Het kampeerterrein is ruim opgezet waardoor rustzoekers geen last ondervinden van spelende kinderen of andere verblijvende gasten. Bij een overnachting op onze vakantieboerderij, verblijft u midden in de natuur terwijl u van alle gemakken bent voorzien! 

Een gezellig groepsverblijf

Bent u op zoek naar een mooie groepslocatie in Gelderland? Er even lekker tussenuit voor een vriendenweekend of familieweekend in de Achterhoek? Bij Schuppen Recreatie vindt u een groepsaccommodatie van 30 à 35 personen. De groepsaccommodatie Gelderland is geschikt voor 30 personen. Aaneengesloten ligt een 5-persoons vakantiewoning, zodat wij de groepsaccommodatie ook geschikt kunnen maken voor 35 personen. Deze 5-persoons woning is tevens toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Alle woningen zijn voorzien van comfortabele bedden, tafels en stoelen, een zitruimte en een professionele keuken. Geniet van het weer op het zonnige terras of zeg de dieren even gedag in de aangelegen wei. 

Groepsaccommodatie Gelderland

Groepsaccommodatie Gelderland

Naast groepsaccommodatie ook groepskamperen

Naast een groepsaccommodatie in Gelderland kunt u bij Schuppen Recreatie ook groepskamperen. Dat betekent dat u gezellig samen met vrienden of familie de tent mee kunt nemen en kunt komen kamperen, gezellig als groep bij elkaar. Vanaf minimaal 20 personen kunt u uw tent bij ons opzetten. Uiteraard mag u tijdens het groepskamperen gebruik maken van al onze voorzieningen. Dat is wel zo prettig natuurlijk.

Wat te doen?

Bij Schuppen Recreatie is er van alles te doen voor alle leeftijden. Naast de speeltoestellen en het sportveld, worden er ook vele gratis activiteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een jeu-de-boules-toernooi of een Oudhollands potje klootschieten. Helpt het weer niet mee? Geen probleem! Met onze indoor kinderboerderij Diervertier, kunnen de kinderen diverse dieren knuffelen en aaien. Laat de voetjes van de vloer gaan in de minidisco of verken de smalle doorgangen van het hooipaleis! Naast de activiteiten op de vakantieboerderij, bieden wij ook verschillende arrangementen aan die vooraf geboekt kunnen worden. Verken de omgeving van Borculo per step, boot of te voet. Maak een reis terug in de tijd en ontdek historische plekjes met de Citysurvival in Deventer.

Groepsaccommodatie Gelderland - dierenboerderij

Ontdek de omgeving

Naast de leuke activiteiten bij Schuppen Recreatie, is er ook geen moment te vervelen in de omgeving. De prachtige natuur is op allerlei manieren te ontdekken door de vele wandel- en fietsroutes. Met de boot weg? Ga een stukje varen met de Berkelzomp. Ook voor de cultuurliefhebber is er genoeg te zien en te doen. Zo zijn er verschillende kastelen, musea en authentieke boerderijen die u meenemen terug in de tijd. De kleine vakantiegangers klimmen naar grotere hoogtes in het Klimbos. Dwaal met z'n allen rond in het grootste doolhof van Europa, Doolhof Ruurlo!

Steden in de buurt van de groepsaccommodatie

Vanaf onze groepsaccommodatie in Gelderland kunt u een aantal hele leuke steden bezoeken. Bijvoorbeeld de oerhollandse, misschien wel meest Achterhoekse stad die er is: Groenlo. De stad waar het biermerk Grolsch is ontstaan is een hele oude en mooie stad om te bezoeken. In de stad ziet u, met een beetje hulp, nog de mooie geschiedenis die dit biermerk in de stad gehad heeft. Bezoek bijvoorbeeld de kelder waar het eerste Grolsch bier gebrouwen is of het café waar het eerste biertje geschonken is. 

De oude Calixtuskerk in Groenlo

Ook de Oude Calixtuskerk in Groenlo is leuk om te bezoeken. Deze bijzondere kerk heeft nog een kleine knipoog naar het verleden, in de vorm van vier ingemetselde schedels aan de buitenkant van de kerk. Deze schedels hebben als doel de bezoeker er aan te herinneren dat het leven eindig is. U kunt de kerk op eigen houtje bezoeken, maar ook als onderdeel van een rondleiding, georganiseerd door de plaatselijke VVV.

Aanbiedingen

Nog geen vakantie geboekt? Of heeft u simpelweg nog geen beslissing genomen? Bekijk onze lastminute aanbiedingen voor de 30 personen groepsaccommodatie. Zo gaat u nóg voordeliger op vakantie! 

Boek uw last minute!

"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019
"geweldig familieweekend!"
We hebben met onze familie enorm genoten van dit heerlijke huis. Het is mooi en comfortabel ingericht. Er is veel ruimte in en om het huis, en de omgeving is prachtig.
Nelleke Koop     24-07-2019