Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Groepsaccommodaties in Gelderland

Zoekt u groepsaccommodaties in Gelderland? Schuppen Recreatie is een gezellige vakantieboerderij in de Achterhoek. Onze mooie vakantieplek is uitermate geschikt voor grote groepen. Met de ruimte en prachtige omgeving bevindt u zich in een oase van rust. Dit is de perfecte plek om helemaal te ontspannen en het ultieme vakantiegevoel te ervaren. Ervaar het zelf in ons groepsverblijf in de natuurrijke provincie Gelderland.

Groepsaccommodaties op een vakantieboerderij in Gelderland

Schuppen Recreatie was tot 2002 een agrarisch bedrijf, maar het is helemaal omgetoverd tot een fantastische vakantieplek voor jong én oud! Bij een groepsverblijf op onze vakantieboerderij in Gelselaar (Gelderland), verblijft u midden in de natuur terwijl u van alle gemakken bent voorzien!

Een gezellig groepsverblijf

Bent u op zoek naar mooie groepsaccommodaties in Gelderland? Wilt u er even lekker tussenuit voor een vriendenweekend of familieweekend in de Achterhoek? Op onze vakantieboerderij vindt u verschillende verblijven voor grote groepen. Zo is er een groepsverblijf bij ons in Gelderland dat geschikt is voor 26 personen. Aaneengesloten ligt een vakantiewoning voor vier personen, zodat de groepsaccommodatie ook geschikt is voor 30 personen. Dit vakantiehuis is tevens toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Hierdoor kan iedereen fijn op vakantie in onze aangepaste accommodatie. Alle groepsaccommodaties op onze vakantieboerderij in Gelderland beschikken over comfortabele bedden, tafels en stoelen, een zitruimte en een professionele keuken. Geniet van het weer in Gelderland op het zonnige terras van het groepsverblijf of zeg de dieren even gedag in de aangelegen wei.

Groepsaccommodatie Gelderland

 

Vele belevenissen tijdens het groepsverblijf in Gelderland

Bij Schuppen Recreatie in Gelderland is er van alles te doen voor alle leeftijden tijdens een groepsverblijf in een van onze groepsaccommodaties. Er zijn speeltoestellen en er is een sportveld. Voor volwassenen en kinderen zijn er diverse gratis activiteiten tijdens het groepsverblijf in Gelderland. Denk aan een jeu-de-boulestoernooi of een Oudhollands potje klootschieten. Er is ook een indoor kinderboerderij Diervertier. Hier kunnen de kinderen diverse dieren knuffelen en aaien. Laat de voetjes van de vloer gaan in de minidisco of bouw een reuzenkasteel in de zandbak! Naast de activiteiten op vakantieboerderij, bieden wij ook verschillende arrangementen aan. Deze arrangementen boekt u vooraf aan uw groepsverblijf in een van onze groepsaccommodaties in Gelderland. Verken de omgeving van Gelselaar en Borculo per step, boot of te voet. Of maak een reis terug in de tijd en ontdekt historische plekjes met de Citysurvival in Deventer.

Groepsaccommodatie Gelderland - dierenboerderij

Ontdek de omgeving van het groepsverblijf in Gelderland

In de omgeving van de groepsaccommodaties in Gelderland is genoeg te doen. De prachtige natuur ontdekt u door de vele wandel- en fietsroutes. Wilt u liever met de boot weg? Vaar een stukje met de Berkelzomp. De cultuurliefhebber ziet genoeg kastelen, musea en authentieke boerderijen. De kleine vakantiegangers klimmen naar grotere hoogtes in het Klimbos. Of dwaal rond in het grootste doolhof van Europa: Doolhof Ruurlo.

Steden in de buurt van de groepsaccommodaties in Gelderland

Vanaf onze groepsaccommodaties in Gelderland bezoekt u een aantal leuke steden. Bijvoorbeeld de Oer-Hollandse, misschien wel de meest Achterhoekse stad die er is: Groenlo. De stad waar het biermerk Grolsch is ontstaan, is een heel oude en mooie stad. In de stad ziet u de mooie geschiedenis die dit biermerk tot stand bracht. Bezoek de kelder waar ze het eerste biertje van Grolsch brouwden of neem plaats in het café waar ze dit eerste biertje schonken.

De oude Calixtuskerk in Groenlo

De vier ingemetselde schedels aan de buitenkant van de oude Calixtuskerk in Groenlo zijn een knipoog naar het verleden. Bezoek tijdens uw groepsverblijf vanuit de groepsaccommodaties in Gelderland de oude Calixtuskerk en waan u in het verleden. Deze schedels hebben als doel de bezoeker eraan te herinneren dat het leven eindig is. U kunt de kerk op eigen houtje bezoeken, maar ook als onderdeel van een rondleiding, georganiseerd door de plaatselijke VVV.

Boek uw vakantie eenvoudig en snel!

Heeft u zin in een vakantie in de omgeving van Gelderland en bent u op zoek naar groepsaccommodaties? Bekijk onze lastminute aanbiedingen en maak uw groepsverblijf een onvergetelijke ervaring in Gelselaar, Gelderland. Neem voor meer informatie over onze verblijven contact op door te mailen naar info@schuppenrecreatie.nl of te bellen naar 0545-482070.

Boek uw last minute!

"Super familieweekend"
Met 30 personen was het een fantastisch familieweekend. Natuurlijk door het prachtige weer, maar ook de hele vakantieboerderij was perfect. Genoeg ruimte, grote tafels, veel zitruimte, ruime keuken, bjjna elke slaapkamer eigen sanitair. Voldoende kopjes, glazen, pannen etc. En niet te vergeten lekker schoon. En voor de kleine kinderen veel speelruimte buiten en in het diervertier. Kortom, een echte aanrader.
Anita Jochems     28-03-2022
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019