Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Groepsaccommodaties in Gelderland

Zoekt u groepsaccommodaties voor een groepsverblijf in Gelderland? Schuppen Recreatie is een gezellige vakantieboerderij in de Achterhoek die uitermate geschikt is voor grote groepen. Er is tal van ruimte en een prachtige omgeving waardoor u gegarandeerd tot rust komt. Ervaar het ultieme vakantiegevoel in onze accommodaties.

Groepsaccommodaties op een vakantieboerderij

Schuppen Recreatie was tot 2002 een agrarisch bedrijf, maar het is helemaal omgetoverd tot een fantastische vakantieplek met groepsaccommodaties voor jong én oud! Bij een groepsverblijf op onze vakantieboerderij verblijft u midden in de natuur terwijl u van alle gemakken bent voorzien!

Een gezellig groepsverblijf

Wilt u er even lekker tussenuit voor een vriendenweekend of familieweekend en zoekt u daar de meest geschikte groepsaccommodaties voor? Op onze vakantieboerderij vindt u verschillende verblijven voor grote groepen. Zo is er een groepsverblijf dat geschikt is voor 26 personen. Aaneengesloten ligt een vakantiewoning voor vier personen, zodat de groepsaccommodatie ook geschikt is voor dertig personen. Alle groepsaccommodaties beschikken over comfortabele bedden, tafels en stoelen, een zitruimte en een professionele keuken. Daarnaast is dit vakantiehuis ook geschikt voor mindervaliden of rolstoelgebruikers. Geniet gezamenlijk van het weer op het zonnige terras van het groepsverblijf of zeg de dieren even gedag in de aangelegen wei.

Groepsaccommodatie Gelderland

 

Vele belevenissen tijdens het groepsverblijf

Bij Schuppen Recreatie is er van alles te doen voor alle leeftijden tijdens een groepsverblijf in een van onze groepsaccommodaties. Er zijn speeltoestellen en er is een sportveld. Daarnaast maken zowel volwassenen en kinderen tijdens het groepsverblijf gebruik van de diverse gratis activiteiten. Denk aan:

  • Een jeu-de-boulestoernooi
  • Een Oudhollands potje klootschieten
  • Een indoor kinderboerderij
  • Een minidisco

Naast de activiteiten op vakantieboerderij, bieden wij tijdens uw groepsverblijf ook verschillende arrangementen aan. Deze arrangementen boekt u tezamen met het boeken van de groepsaccommodaties. Verken bijvoorbeeld de omgeving van Gelselaar en Borculo per step, boot of te voet. Of maak een reis terug in de tijd en ontdekt historische plekjes met de Citysurvival in Deventer.

Groepsaccommodatie Gelderland - dierenboerderij

 

Ontdek de prachtige omgeving

 

In de omgeving van de groepsaccommodaties is genoeg te doen. De prachtige natuur ontdekt u door de vele wandel- en fietsroutes. Wilt u liever met de boot weg? Vaar een stukje met de Berkelzomp. De cultuurliefhebber ziet genoeg kastelen, musea en authentieke boerderijen tijdens het groepsverblijf. De kleine vakantiegangers klimmen naar grotere hoogtes in het Klimbos of dwalen rond in het grootste doolhof van Europa: Doolhof Ruurlo.

 

Wandel door de steden in de buurt

 

Vanaf onze groepsaccommodaties bezoekt u tijdens uw groepsverblijf een aantal leuke steden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan misschien wel de meest Achterhoekse stad die er is: Groenlo. De stad waar het biermerk Grolsch is ontstaan, is een heel oude en mooie stad. In de stad ziet u de mooie geschiedenis die dit biermerk tot stand bracht. Bezoek de kelder waar ze het eerste biertje van Grolsch brouwden of neem plaats in het café waar ze dit eerste biertje schonken.

 

De oude Calixtuskerk in Groenlo

 

De vier ingemetselde schedels aan de buitenkant van de oude Calixtuskerk in Groenlo zijn een knipoog naar het verleden. Bezoek tijdens uw groepsverblijf vanuit de groepsaccommodaties de oude Calixtuskerk en waan u in het verleden. Deze schedels hebben als doel de bezoeker eraan te herinneren dat het leven eindig is. U kunt de kerk op eigen houtje bezoeken, maar ook als onderdeel van een rondleiding, georganiseerd door de plaatselijke VVV.

 

Boek uw groepsvakantie eenvoudig en snel!

 

Heeft u zin in een vakantie in de omgeving van Gelderland en bent u op zoek naar groepsaccommodaties? Ongeacht de grootte van de groep, zorgen wij graag voor een onvergetelijk groepsverblijf. Bekijk al onze mogelijkheden en neem voor meer informatie over onze verblijven contact op door te mailen naar info@schuppenrecreatie.nl of te bellen naar 0545-482070.

Boek uw last minute!

"100% accomodatie op alle fronten"
We hebben afgelopen weekend voor de 2e keer met 28 vrienden een heerlijk weekend vertoeft in jullie mooie accommodatie. Ondanks de grote groep is het huis niet gehorig. Dat met de goede bedden, heeft gezorgd dat we een goede nachtrust hebben gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien en bied de mogelijkheid om met heel
De groep activiteiten te doen, maar jezelf ook even af te zonderen en alleen iets doen. De omgeving is prima voor wandelingen. Wij hadden gekozen om de schoonmaak zelf te doen. Ideaal dat dit vooraf moet gebeuren. Je poetst het dan naar eigen gerieven en weet hoe schoon het is. We hadden het geluk dat de vorige groep niet alle slaapkamers hadden gebruikt, en die waren heel goed schoon. Ik vermoed dat die door het schoonmaakbedrijf waren schoongemaakt. Dus ook dat lijkt 100% goed als je daarvoor kiest. Vriendelijke en behulpzame gastheer/ vrouw. We komen volgend jaar weer!
Marielle     18-03-2024
Beste Martijn en familie,

Hier nog even een bericht om jullie te vertellen dat we een uitstekend weekend hebben gehad in jullie prachtige accommodatie.
Alles zag er prima uit en was keurig schoon.
De barbecue hadden jullie ook prima geregeld met voldoende lekker vlees en salades en sauzen.

Ook waren we erg blij dat we als kampeerders met onze caravans en camper terecht konden.

Wel vinden we het vervelend dat het zo nat was en daardoor wat spoorvorming is ontstaan in het gras.
We hebben ons best gedaan om met wegrijden zo weinig mogelijk te verpesten en denken dat het verder wel meevalt.

Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer!
vd Vlught     12-04-2023