Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Luxe groepsaccommodatie

Even uit de dagelijkse sleur en tot rust komen in een luxe groepsaccommodatie midden tussen de natuur?? De groepsaccommodatie van Schuppen recreatie gelegen in de Achterhoek biedt plaats aan 30 personen, en is van alle luxe voorzien. Naast de sfeervol ingerichte woonkamer en de zeer ruime keuken, telt de accommodatie maar liefst 15 slaapkamers.

Indeling luxe groepsaccommodatie

De accommodatie voor 30 personen bestaat ondermeer uit een appartement voor 4 personen, deze is te bereiken via de hal van de groepsaccommodatie. Dit appartement heeft diverse aanpassingen voor mensen slecht ter been of minder valide. Op de eerste verdieping van de groepsaccommodatie bevinden zich 13 slaapkamers voor 2 personen. In de zomer van 2021 zijn al deze kamers omgetoverd naar luxe kamers met eigen toilet en douche. 

 

Verblijven in luxe

 

"Super familieweekend"
Met 30 personen was het een fantastisch familieweekend. Natuurlijk door het prachtige weer, maar ook de hele vakantieboerderij was perfect. Genoeg ruimte, grote tafels, veel zitruimte, ruime keuken, bjjna elke slaapkamer eigen sanitair. Voldoende kopjes, glazen, pannen etc. En niet te vergeten lekker schoon. En voor de kleine kinderen veel speelruimte buiten en in het diervertier. Kortom, een echte aanrader.
Anita Jochems     28-03-2022
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019