Aanbiedingen

Schuppen recreatie, natuurlijk genieten..

Vergadering met overnachting in Gelderland

Home > Vergadering met overnachting Gelderland

Een vergadering met overnachting is een goede mogelijkheid op de vakantieboerderij in Gelselaar, Gelderland. Voor een eendaagse- of meerdaagse vergadering is het heel fijn als men kan overnachten op locatie. Dit scheelt in de reistijd en het zorgt voor een fijne vergaderervaring. Aan het eind van een vergadering is het mogelijk om, in overleg, te barbecueën met de collega’s. Zo sluit u een drukke dag leuk en ontspannen af.

Ontdek de mogelijkheden

  • Indoor kinderboerderij
  • Aangepast vakantiehuis

Vergadering met een fijne overnachting op onze vakantieboerderij in Gelderland

Het gehele terrein van de vakantieboerderij heeft draadloos internet, dat op de meeste plekken uitstekend werkt. Op de vergaderlocatie waar u met uw collega’s aan het werk bent, heeft u sowieso een uitstekende internetverbinding.  Zo kan de vergadering, met daarna een overnachting in Gelderland, doorgaan zonder onnodige onderbrekingen. Huur voor de overnachting(en) een groot familiehuis af of kies voor een van de groepsaccommodaties.

Verschillende activiteiten voor teambuilding

De vergadering met overnachting combineert u gemakkelijk met verschillende teambuildingactiviteiten in Gelselaar, Gelderland. Schuppen Recreatie faciliteert verschillende groepsarrangementen, zoals ‘Wie is de Mol?’ en ‘Citysurvival Deventer’. Daarnaast zijn er veel activiteiten te doen in de omgeving. Denk aan een klimbos, kajakken of golfen. Door het vergaderen af te wisselen met verschillende actieve activiteiten, houdt iedereen een meerdaagse vergadering langer vol.

Organiseer de vergadering met overnachting en boek nu!

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen met ons. De vergadering met overnachting krijgt een fijne en inspirerende sfeer op onze vakantieboerderij in Gelderland. Stuur eenvoudig een e-mail naar info@schuppenrecreatie.nl, bel naar 0545-482070 of boek uw verblijf direct online.

Plan jouw vergadering

 

"Super familieweekend"
Met 30 personen was het een fantastisch familieweekend. Natuurlijk door het prachtige weer, maar ook de hele vakantieboerderij was perfect. Genoeg ruimte, grote tafels, veel zitruimte, ruime keuken, bjjna elke slaapkamer eigen sanitair. Voldoende kopjes, glazen, pannen etc. En niet te vergeten lekker schoon. En voor de kleine kinderen veel speelruimte buiten en in het diervertier. Kortom, een echte aanrader.
Anita Jochems     28-03-2022
"Familie weekend groepsverblijf"
Fantastische accomodatie, ruim, comfortabel, lekker verwarmd in het najaar, kortom het ontbreekt je aan niets.

Een duidelijk ingangs bord vanaf de weg zou wel een.verbetering zijn.
Wubbels     12-11-2019